- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
Bal yoktu evde ben keçi boynuzu pekmezi çörek otu çörek otu yağı bide tarçın yaptım çörek otu yağı yazmıyo tarifede ama yinede ben katki olsun dediBal çörek otu bi de neydi ben geç kaldım yapmak için
Benim de evde bal yoktu çörek otumla keçiboynuzu tarçın var yapayım hemen ne zaman yiyeyimBal yoktu evde ben keçi boynuzu pekmezi çörek otu çörek otu yağı bide tarçın yaptım çörek otu yağı yazmıyo tarifede ama yinede ben katki olsun dedi
Adetin 2. Günü başla bence hep öyle yazıyo netteBenim de evde bal yoktu çörek otumla keçiboynuzu tarçın var yapayım hemen ne zaman yiyeyim
O zaman bu ay olmazsa diğer ay başlarım canım sağolAdetin 2. Günü başla bence hep öyle yazıyo nette
Tamam canm rica ederimO zaman bu ay olmazsa diğer ay başlarım canım sağol
Bilmiyorum ama hemşire olduğunuzu yazmışsınız doktora gitmeden klomen kullanmışsınız yanlış anlamadıysam. Bence yanlış Bi durum yumurtalar kaç mm çatladı mı büyüdü mü bilmeden ilişkiye girmek yada beklemek yanlış geldi bana. Bence daha erken gidip kontrol olmanız lazım belki iğne verir. İlk defa mı kullandınız daha önce Bi tedavi gördünüz müMERHABA PCO HASTASIYIM TAM OLARAK DEGIL ASLINDA DOKTOR OYLE SOYLEDI KISTLERIM COK AZ BAZI AYLAR HIC KISTIM YOK HEMSIREYIM ASLINDA AMA KELIN KENDINE ILACI OLMAZ 1 YILIK EVLIYIZ COCUMUZ OLMUYOR ESIMINDE SORUN VAR ILAC KULANIYOR TADAVIYE DEVAM ISI BIRAZ YOGUN OLDU ICIN ILISKIYE GIREMIYORUZ COK SIKLIKLA BU AY KLOMEN KULANDIM 5 GUN KASIK AGRISI FELAN YOK DOKTORADA GITMEDIM DUN AKSAM BITI ILISKIYE GIRDIK 5 GUN HER GECE ILISKIYE GIRMEYE KARAR VERDIK SONRADA 16.11.2020 DOKTORA RANDOVU ALDIMSIZCE DAHA ERKEN DOKTORA GITMELIMIYIM
Canım yani daha 6 gün var dediğine göre doktora gitmene İlacın bitmiş Bi kaç gün içinde gidersen yumurtaların hakkında bilgi sahibi olursun daha emin adımlarla ilerlersinDOKTOR TAVSIYE ETI KLOMENI DAHA ONCESINDE HIC ILAC KULANMADIM ILK DEFA ALDIM
5 GUN BOYUNCA SABAH AKSAM 1 TANE SATI SATI ALDIM DUN AKSAM SON ILACIMI ALDIM
Canım eşimde de problem var demişsin o ne ilacı kullanıyor. Benim eşimin de değerleri düşüktü 3 ay klomen kullandı biraz arttı ama hamile kalamadım bu ay klomen kullanıyorum 5.gündeyim cuma günü Dr gideceğim geliştiyse çatlatma iğnesi olucam sonra aşılama. Sen dr git klomen kullandın bir baksın çatlatma iğnesi vurursa daha sağlıklı olur ve yumurtan gelişmesiyse boşuna bu ay da umutlanırsınDOKTOR TAVSIYE ETI KLOMENI DAHA ONCESINDE HIC ILAC KULANMADIM ILK DEFA ALDIM
5 GUN BOYUNCA SABAH AKSAM 1 TANE SATI SATI ALDIM DUN AKSAM SON ILACIMI ALDIM
ESIM PROFERTIL KULANIYORCanım eşimde de problem var demişsin o ne ilacı kullanıyor. Benim eşimin de değerleri düşüktü 3 ay klomen kullandı biraz arttı ama hamile kalamadım bu ay klomen kullandım 5.gündeyim cuma günü Dr gideceğim geliştiyse çatlatma iğnesi olucam sonra aşılama. Sen dr git klomen kullandın bir baksın çatlatma iğnesi vurursa daha sağlıklı olur ve yumurtan gelişmesiyse boşuna bu ay da umutlanırsın
Birde keçiboynuzu da iyi geliyor ben kaynattım suyunu içti ama çakşırı da duydum inşallah artar değerleri eşinin sayısı kaçESIM PROFERTIL KULANIYOR
Çakşır Otu SUYU DA ALDIK ONUDA EK OLARAK
KECI BOYNUZU MACUNU ALDIM AMA SEVMEDI CAKSIR ASLINDA DAHA KOTU AMA MEYVE SUYUNA KOYUNCA ICTI SPERM SAYISI IYI SADECE MORFOLOJI BOZUKLU VAR ESIMIN SPOR YAPTI ICIN ONCEDEN ALDI BAZI ILACLAR DOLAYISIYLA GELISMISBirde keçiboynuzu da iyi geliyor ben kaynattım suyunu içti ama çakşırı da duydum inşallah artar değerleri eşinin sayısı kaç
İyi o zaman hakkında hayırlısı olsun bence bu kadar hap kullanmışken dr takipi çok iyi olrKECI BOYNUZU MACUNU ALDIM AMA SEVMEDI CAKSIR ASLINDA DAHA KOTU AMA MEYVE SUYUNA KOYUNCA ICTI SPERM SAYISI IYI SADECE MORFOLOJI BOZUKLU VAR ESIMIN SPOR YAPTI ICIN ONCEDEN ALDI BAZI ILACLAR DOLAYISIYLA GELISMIS
Ya benm 4 gün oldu da vurulalı 2 gündür sol kasığımda içinde bişi var gibi yürürken bişe hissedebiliyorum yumurta çatlayıncaya ağrı devam edermiKızlar nasılsınız benim bugün çatlatma iğnesinin 7.günü Bi belirtim farklı Bi durum kalmadı sadece gögüslerde hassasiyet var biraz siz ne durumdasınızfarklı bi durumla karşılaşan var mı
Bünyeye göre değişiyor galiba canım ben bugün mesela hiç birsey hissetmiyorum ilk 4 gün falan gazım oldu yanaklarım da yanma batma vs ama şuan hiçbirsey yokYa benm 4 gün oldu da vurulalı 2 gündür sol kasığımda içinde bişi var gibi yürürken bişe hissedebiliyorum yumurta çatlayıncaya ağrı devam edermi
Bende son ilişki günümü değerlendirdim ama bundan sonrada gün aşırı değerlendireceğim sadece akintim fazlalasti sanırım yumurtam çatladı ama yoğun kıvamlı degil bakalımKızlar nasılsınız benim bugün çatlatma iğnesinin 7.günü Bi belirtim farklı Bi durum kalmadı sadece gögüslerde hassasiyet var biraz siz ne durumdasınızfarklı bi durumla karşılaşan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?