- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
Yaa canım Bi kaç topikde de okumuştum oluyormuş böyle yanaklarım kızarıyor sıcak ama vucüdumda öyle birsey yoktu falan geçti ama bugün olmadıKızlar benm yanaklarım kırmızı ama ben sıcakdanmı oluyo ki diye aldırmadım
Amin rabbim isteyen herkeze hayırlı salih evlatlar nasip etsin insallah sizelerede nasip etsin . Bi fark yoktu bende bünye ile alakalı olabilir sadece klomen bitti 3 gün sonra alt karın geriliyor gibi bi his vardı kasıklara dogru bi oydu baska fark yoktu bendeHayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim bizlere de dua et canım iğne ve klomen kullanırken nasıldın ağrın batman vs farklı birsey yaşadın mı
Hiç bi belirtim yok canım zaten doktor catlatma iğneside vermedi dediği günleri değerlendiriyoruz bakalım ne olacak 14 gün sonra belli olurKızlar benm yanaklarım kırmızı ama ben sıcakdanmı oluyo ki diye aldırmadım
İnşallah hayrlı sevdnrici haber alırsn birşey sorucam kızlar şimdi benm lh tetslerim cok koyu cıkmıyo 2 gündür bugün yapmadım akşam yapıcam yumurta çatladığı birahadaki testte silikleşincemi çatladı demek oluyorHiç bi belirtim yok canım zaten doktor catlatma iğneside vermedi dediği günleri değerlendiriyoruz bakalım ne olacak 14 gün sonra belli olur
Inşallah canım hepimiz bu ay güzel haberler alalım, evet siliklesince çatlamış oluyorİnşallah hayrlı sevdnrici haber alırsn birşey sorucam kızlar şimdi benm lh tetslerim cok koyu cıkmıyo 2 gündür bugün yapmadım akşam yapıcam yumurta çatladığı birahadaki testte silikleşincemi çatladı demek oluyor
Sağol canm bugünde yapıcam bakalım ne olucakInşallah canım hepimiz bu ay güzel haberler alalım, evet siliklesince çatlamış oluyor
Hergun aynı satte yapmaya dikkat et canım hep akşam yaptıysan akşam devam etSağol canm bugünde yapıcam bakalım ne olucak
Genelde akşam yapıyorumHergun aynı satte yapmaya dikkat et canım hep akşam yaptıysan akşam devam et
Bende genelde sabah saat 10 - 4 arası yapıyorum 2 saat öncesinde sıvı almıyorumGenelde akşam yapıyorum
Büyüyordu canm beyaz akıntı her zaman iyidirKızlar size birşey sorcam bugun 5. gün klomen kullandığım yani son bugun beyaz akıntı oluyor yoğun gelmiş sizce büyüyorlar mı başına gelen var mı
Öyle mi iyi sevindim benim ilk klomen kullanmam da cuma günü kontrole gidecemBüyüyordu canm beyaz akıntı her zaman iyidir
Benimde ilk canmÖyle mi iyi sevindim benim ilk klomen kullanmam da cuma günü kontrole gidecem
Ne güzel sevindim canım kaç mm olmuşlar bi de iğneyi kaçıncı gününde oldun canım şimdi bekliyor musun?Benimde ilk canmben hiç oluşmaz sandım 2 tane oluştı
Ben aşılama yaptıracağım kuzum benim eşimin değerleri düşük biraz doktor aşılama yapalım dediNe güzel sevindim canım kaç mm olmuşlar bi de iğneyi kaçıncı gününde oldun canım şimdi bekliyor musun?
15. Günde oldum 14. Gün doktora gittm yumurta takibi ne 17mm ve 18mm olmuşlardı doktor yarına kadar 19 ve 20 olurlar dedi o zaman vurdum iğneyiNe güzel sevindim canım kaç mm olmuşlar bi de iğneyi kaçıncı gününde oldun canım şimdi bekliyor musun?
Güzel gelişmiş hakkında hayırlısı olsun inşallah hamile kalırsın canım15. Günde oldum 14. Gün doktora gittm yumurta takibi ne 17mm ve 18mm olmuşlardı doktor yarına kadar 19 ve 20 olurlar dedi o zaman vurdum iğneyi
Evet canm bide çörek otu kürü adetin 2. Günü başladım 12 gün yaptım klomene de 4. Gün başladımGüzel gelişmiş hakkında hayırlısı olsun inşallah hamile kalırsın canımpeki klomen dışında birşey yedin mi kullandın mıev
Bal çörek otu bi de neydi ben geç kaldım yapmak içinEvet canm bide çörek otu kürü adetin 2. Günü başladım 12 gün yaptım klomene de 4. Gün başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?