- 20 Ocak 2020
- 444
- 145
- 53
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
Sana katılıyorum canım sonrasında gün aşırıNacizane fikrim ve imkanın varsa canım bugün birliktelik olsun yarın iğne ve ertesi gün sabah tekrar ilişki ben öyle okumuştum ve öyle yaptım
Çok sağolun kızlar inşalalh hakkımızda hayırlısı olur , bu ay hepimizde güzel sonuçlar alırız insallahsoldaki yumurtamda 9mm bu Ay o büyümez sadece sağdakiler büyümüş gayet iyi dedi aminnn inşallah canm benimm
Iyim canım çok sağol beklemedeyiz henüz bi gelişme yok şuan günleri değerlendiriyoruz daha adet olmama çok var sen ne durumdasınKızlar nasılsınzz gelişmeler varmı
Aynı benmde bugün ilişki demişti doktorIyim canım çok sağol beklemedeyiz henüz bi gelişme yok şuan günleri değerlendiriyoruz daha adet olmama çok var sen ne durumdasın
Aynı benmde bugün ilişki demişti doktor
Merhaba inşallah rabbim gönlüne göre verir bende klomen kullandım 10 tablwt var icinde sabah aksama ictim 5 günde bitti bittikten 4 gün sonra cagırdı beni doktorum yumurtalar büyümüş biri 15 cm biri 17 cm olmuş yarın catlatma ignesi olcaksın dedi yazdı ald diğer gün vuruldum igneyi hastanede yaptırdım igneden 36 saat sonra ilişki olsun demisti oldu fakat ben o ay adet oldum malesef ama diger ay kullanmadım ilaç filan şuan hamileyim insallah sağlıkla kucagımızada alırız ilkinde kalbi durdu çünkü rabbim bunu bize bagislasın inşallah . Isteyen herkeze nasip etsin insallah . Bende 4 senedir bekliyorumMerhaba kızlar bi seneye yakın süredir çocuk sahibi olmak istiyoruz. Adetlerim çok düzenli değil dün doktor sabah akşam klomen kullanmamı pazartesi kontrole çağırdı. Kullananlar tecrübelerini anlatır mı ilk aydan hamile kalanlar var mı. İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre verir sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Banada bugün ilişki demişti ama elimde test kalmadığı için yapamadım test siliklesmiş çatlamış bence ertesi günüde degerlendir bana gün aşırı dedi doktor eşimde morfoloji sıkıntısı olduğu içinEki Görüntüle 2717527 kızlar dün ve bugünün doktor bu geceyi değerlendir dedi yumurta çatlama mış demi
En alttaki baya pik olmuş canım değerlendirdin mi naptınEki Görüntüle 2717527 kızlar dün ve bugünün doktor bu geceyi değerlendir dedi yumurta çatlama mış demi
Yok daha dünden öncedeğerlendirdim bide bugün değerlendiricemEn alttaki baya pik olmuş canım değerlendirdin mi naptın
İnşaAllah canımmm inşallah hepimizin kucağı boş kalmasın inşallah sendedwmi pco varMerhaba inşallah rabbim gönlüne göre verir bende klomen kullandım 10 tablwt var icinde sabah aksama ictim 5 günde bitti bittikten 4 gün sonra cagırdı beni doktorum yumurtalar büyümüş biri 15 cm biri 17 cm olmuş yarın catlatma ignesi olcaksın dedi yazdı ald diğer gün vuruldum igneyi hastanede yaptırdım igneden 36 saat sonra ilişki olsun demisti oldu fakat ben o ay adet oldum malesef ama diger ay kullanmadım ilaç filan şuan hamileyim insallah sağlıkla kucagımızada alırız ilkinde kalbi durdu çünkü rabbim bunu bize bagislasın inşallah . Isteyen herkeze nasip etsin insallah . Bende 4 senedir bekliyorum
Hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim bizlere de dua et canım iğne ve klomen kullanırken nasıldın ağrın batman vs farklı birsey yaşadın mıMerhaba inşallah rabbim gönlüne göre verir bende klomen kullandım 10 tablwt var icinde sabah aksama ictim 5 günde bitti bittikten 4 gün sonra cagırdı beni doktorum yumurtalar büyümüş biri 15 cm biri 17 cm olmuş yarın catlatma ignesi olcaksın dedi yazdı ald diğer gün vuruldum igneyi hastanede yaptırdım igneden 36 saat sonra ilişki olsun demisti oldu fakat ben o ay adet oldum malesef ama diger ay kullanmadım ilaç filan şuan hamileyim insallah sağlıkla kucagımızada alırız ilkinde kalbi durdu çünkü rabbim bunu bize bagislasın inşallah . Isteyen herkeze nasip etsin insallah . Bende 4 senedir bekliyorum
Bugün kasıklarımda sabah kalktığımda batma lar oldu bide hafif akıntı bence daha çatlamadı yumurtam doktor bugün akşam 10 dediğine göre 36 saatte çatlıyor heralde iğnemi 2 gün önce vuruldum öyle cok ağrım yok ama dün akşam belim cok ağrıdıHayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim bizlere de dua et canım iğne ve klomen kullanırken nasıldın ağrın batman vs farklı birsey yaşadın mı
İnşaAllah canımmm hayrlısnla inşallahHayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim bizlere de dua et canım iğne ve klomen kullanırken nasıldın ağrın batman vs farklı birsey yaşadın mı
Hakkımızda hayrlısı olsun inşallah umudumuz kırılmaz inşallah canmmBende de ilk zamanlar yanaklarım da yanmalar oldu ateşim çıkıyor gibi ama yanaklarım kızarıyordu geçti artık bakalım
Kimyasal gebelik geçirdiğim ay bende çok ateş basması olmuştu yumurtlama zamanında adet gününe kadar özellikle geceleri ayaklarım yanıyordu 3 gün gecikince adetim öğrendim hamile olduğumu ama öğrendigim gün adet oldum kimyasal olduBende de ilk zamanlar yanaklarım da yanmalar oldu ateşim çıkıyor gibi ama yanaklarım kızarıyordu geçti artık bakalım
Hayırlısı canım benim yüzümde oldu kızarıyor falanKimyasal gebelik geçirdiğim ay bende çok ateş basması olmuştu yumurtlama zamanında adet gününe kadar özellikle geceleri ayaklarım yanıyordu 3 gün gecikince adetim öğrendim hamile olduğumu ama öğrendigim gün adet oldum kimyasal oldu
Kızlar benm yanaklarım kırmızı ama ben sıcakdanmı oluyo ki diye aldırmadımHayırlısı canım benim yüzümde oldu kızarıyor falansen nasılsın bu sefer nasıl gidiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?