Klomen kullananlar??

Merhaba inşallah rabbim gönlüne göre verir bende klomen kullandım 10 tablwt var icinde sabah aksama ictim 5 günde bitti bittikten 4 gün sonra cagırdı beni doktorum yumurtalar büyümüş biri 15 cm biri 17 cm olmuş yarın catlatma ignesi olcaksın dedi yazdı ald diğer gün vuruldum igneyi hastanede yaptırdım igneden 36 saat sonra ilişki olsun demisti oldu fakat ben o ay adet oldum malesef ama diger ay kullanmadım ilaç filan şuan hamileyim insallah sağlıkla kucagımızada alırız ilkinde kalbi durdu çünkü rabbim bunu bize bagislasın inşallah . Isteyen herkeze nasip etsin insallah . Bende 4 senedir bekliyorum

İyi akşamlar kızlar bende aynı beklemedeyim değerlendirmeye devam günleri iğnenin 5.günü bugün

İnşaAllah canımmm inşallah hepimizin kucağı boş kalmasın inşallah sendedwmi pco var

Hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim bizlere de dua et canım iğne ve klomen kullanırken nasıldın ağrın batman vs farklı birsey yaşadın mı

Hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim bizlere de dua et canım iğne ve klomen kullanırken nasıldın ağrın batman vs farklı birsey yaşadın mı
Bugün kasıklarımda sabah kalktığımda batma lar oldu bide hafif akıntı bence daha çatlamadı yumurtam doktor bugün akşam 10 dediğine göre 36 saatte çatlıyor heralde iğnemi 2 gün önce vuruldum öyle cok ağrım yok ama dün akşam belim cok ağrıdı

Bende de ilk zamanlar yanaklarım da yanmalar oldu ateşim çıkıyor gibi ama yanaklarım kızarıyordu geçti artık bakalım

Bende de ilk zamanlar yanaklarım da yanmalar oldu ateşim çıkıyor gibi ama yanaklarım kızarıyordu geçti artık bakalım
Kimyasal gebelik geçirdiğim ay bende çok ateş basması olmuştu yumurtlama zamanında adet gününe kadar özellikle geceleri ayaklarım yanıyordu 3 gün gecikince adetim öğrendim hamile olduğumu ama öğrendigim gün adet oldum kimyasal oldu

Hayırlısı canım benim yüzümde oldu kızarıyor falan sen nasılsın bu sefer nasıl gidiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…