• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar??

Çatlama sıvısı normal akıntı ben 2 ay önce ilk defa aylar sonra yumurtlama hissettim ovu yu bırakmştm bıktım çıkmıyor diye o gün kasıklarımda ağrı vardı ve yumurta akı gibi akıntı oldu ovu yapdım pozitfdi yunurtlamışm ve annemlere tatile gittiğimz için ilişki olmadı boş geçdi nasp değişmş o günden biliyorum yumurtlama günü akıntı oluyo
Anladım canım ama günler geçmiyo sanki kafa dağıtmak lazım aceleciyim biraz hemen belli olsun istiyorum galiba 😀

Hatta burda okumuştum canım bilmiyorum ne kadar doğru 14 gün içinde hcg yükselip son günlerde düşüyormuş eğer gebelik varsa 14 günden sonra tekrar yükseliyor diye ama ne kadar doğru emin

Anladım canım ama günler geçmiyo sanki kafa dağıtmak lazım aceleciyim biraz hemen belli olsun istiyorum galiba 😀
Biraz daha bekliyelim ozaman ben 20 gün bekliyelim bekliyebilirsem 😁

İnşallah hayrlı haber alırsn benm umudum yoktu a ıkcası acaba gelişmedi mi dedim belirti yok diye ve cok zor yumurtlama olduğu için gittim 2 tane deyince cok sevdim inşallah kalitelidir ve seninde vardır yumurta☺️
Teşekkür ederim inşallah öyledir çok merak ediyorum bende şimdi yoldayım 😊

Hadi inşallah arkadaşım çıkar çıkmaz haberdar et bizi 🥰
Kızlar şimdi çıktım doktordan sağda 2 tane yumurtam olmuş 18 ve 19 mm , cuma, pazar ve salı günü ilişki önerdi ama catlatma iğnesi vermedi herzaman iğne vermiyoruz dedi bazen ters tepki yapabiliyor adet olursan 2.günü gel dedi eğer olmazsan adetten 1 hafta sonra gel dedi

Kızlar şimdi çıktım doktordan sağda 2 tane yumurtam olmuş 18 ve 19 mm , cuma, pazar ve salı günü ilişki önerdi ama catlatma iğnesi vermedi herzaman iğne vermiyoruz dedi bazen ters tepki yapabiliyor adet olursan 2.günü gel dedi eğer olmazsan adetten 1 hafta sonra gel dedi
Ayy hadi hayrlısı canm benimkinden 2 şer mm öndesin 😄

Ya sevindim yumurtalarına gayet ideal 🥰 inşallah güzel olur hersey senin için güzel değerlendir ayse iğne de vermediği için salıdan sonra da muhakkak gün aşırı ilişki dene

Ya sevindim yumurtalarına gayet ideal 🥰 inşallah güzel olur hersey senin için güzel değerlendir ayse iğne de vermediği için salıdan sonra da muhakkak gün aşırı ilişki dene
Ya ben doktor yarın 22 23 yazmş saatleri arası ama ben bugünden değerlendirsemmi diyorum gün aşırı değildi 3 gün felan

Ayy hadi hayrlısı canm benimkinden 2 şer mm öndesin 😄
Çok sağolun kızlar inşalalh hakkımızda hayırlısı olur , bu ay hepimizde güzel sonuçlar alırız insallah 🤗 soldaki yumurtamda 9mm bu Ay o büyümez sadece sağdakiler büyümüş gayet iyi dedi

Back