• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar ve Başlayacak olanlar hadi toplanın 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasık ağrıları ilacın yan etkileri mi kızlar? Adetin 15.gününden yumurtaların olduğu yer ağrıyor bıçak kesiği gibi 22.günüm bugüm sizinde böyle oluyor mu
Valla canım benimde bugün yine başladı ağrılarım anlayamadım bende olabilir belki senin döllenme olduysa ondanda olabilir ben adete yoruyorum benimkini

Benim yumurtalar küçüktü iğne vurması o yüzden doktor hiç ümitli değilim vallahi
Kendiliğinden büyümüş olabilir sonrasında benimde solda ki öyleydi ama sürekli o taraf ağrıyor senin gibi büyüyor olabilir canım umutsuz olma belli olmaz inan ki

Genelde iğne bile yapmasalar çatlayacağı günü de söylüyorlar yada kontrole çağırıyorlar çatlatayıp çatlamadığına bakmak için
Bana 20 mm olmuş 10 günü değerlendirin günaşırı dedi sadece canım değerlendirdik ama olmamış herhalde kısmet

Benimde ağrılarım var iki üç günden beri kızlar bende bugün yarın bekliyorum adetimi artık umut 0 :KK43:Klomenden mi bilmem ama bu ay daha çok ağrı oldu adet öncesi

Dur canım olumsuz düşünme adet olana kadar vardır ümit :)
Bugün olmam gerekiyo eger olursam ama agirlar başladı bir de klomenin soyle bir özelliği var 4 gün geciktiriyo sonra da direk seni acillik ediyo cok sancılı geciyo benim adet donemim hayilrisi canm

Back