- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
Bencede canım olcaksak olsakta rahatlasak böyleside zorBenimde vallahi ilacın yan etkileri bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede canım olcaksak olsakta rahatlasak böyleside zorBenimde vallahi ilacın yan etkileri bence
Evet insan boş yere ümit bağlıyorBencede canım olcaksak olsakta rahatlasak böyleside zor
Hayırlısı olsunBenimde vallahi ilacın yan etkileri bence
O stres yüzünden olmuyo yaaBeklenti içinde oldukça vucut stresten ters etki yapio bekledikce gecikio
Sen je yaptin ben daha olmadım3.gunu ama bir baski var her an olabilirim zatem bu ilac geciktiriyoHayırlısı olsun
Siz test falan yapmışmıydınızSen je yaptin ben daha olmadım3.gunu ama bir baski var her an olabilirim zatem bu ilac geciktiriyo
Hamilelik testiyse hayir doktor bir hafta bekle dedi klomen yam etkisi zaten geciktiriyo adetini agri var rahmim de her an olabilrim yani onun disinda progestron testi yapti 21.8 cıktı yumurtlamissin dedi bir hafta bekle adet olmazsam gel dediSiz test falan yapmışmıydınız
Anladım bende o yüzden olmadım büyük ihtimalle biraz daha bekleyip bende gidicem kiste çevirir diye korkuyorum düne kadar çok ağrım vardı bugün hiç bişey yok çünkü çatladı mı vs. BilmiyorumHamilelik testiyse hayir doktor bir hafta bekle dedi klomen yam etkisi zaten geciktiriyo adetini agri var rahmim de her an olabilrim yani onun disinda progestron testi yapti 21.8 cıktı yumurtlamissin dedi bir hafta bekle adet olmazsam gel dedi
Insallab catlamistirAnladım bende o yüzden olmadım büyük ihtimalle biraz daha bekleyip bende gidicem kiste çevirir diye korkuyorum düne kadar çok ağrım vardı bugün hiç bişey yok çünkü çatladı mı vs. Bilmiyorum
Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin AllahKızlar merhaba bende de polikistik vardı 2 senelik evliydin son 6-7 ay denedik cocugumuz olmamıstı. Doktora göründüm klomen verdi bu ayda çatlatma iğnesi oldum haziran çok yormuştum kendimi cok kafaya takmıstım cocugum olmuyordu tedavi gerekiyordu sürekli kendimi bunaltıp ağlıyordum. Çatlatma iğnesi olduğum gün muaynede de canım cok yandı eşimle iğneden 2 sonra ilişkiye girebildik. Hemden o gün sadece zorla 1 kez. Diğer günler de 1 gün arayla 1 kez.. Hâl böyle olunca ben bu ayıda kafamdan sildim attım. Olmayacak dedim. Aydınlanma gibiydi olmayacagına cok emin kendimi bırakıverdim.
Kendimi bırakınca ne mi oldu şuan 3 haftalık hamileyim
Evet ilk ayda tuttu..
Burda o kadar cok yorum okudum ve yazdım ki..
Hep diyolardı akışına bırakmak nasıl olcak diyordum.. ama mecburuz akışına bırakmaya..
İnşallah ilk seferlerinizde bebeğinize kavuşmanız diliğiyle
Sevgiler
Benim olmadi bugun adetimin 3.günüydü hasta olmamıştım ama bir saat önce oldum bubayda olmadi inşallah sizlerin olmustirGün sayan arkadaslar kaç gününüz kaldi test yapmak için yok mu guzel haber verecek
Benimde kahve rengi lekelenmem oldu az önce büyük ihtimalle adet olucamGün sayan arkadaslar kaç gününüz kaldi test yapmak için yok mu guzel haber verecek
Benim olmadıİlk defa kullanacağım çatlatma iğnesi ile birlikte birbirimize yardımcı olalım kızlar bilmediğimiz çok şey var
Insallah olmamissindir bebek lekesidir insallahBenimde kahve rengi lekelenmem oldu az önce büyük ihtimalle adet olucam
Yüreğim öyle istiyor canım ama sanmam yarına sökülür bence ağrım var çünkü hiç umudum yok sende sıkma canını lütfen diğer aya bakıcaz artık kısmet bu ay değilmiş demek kiBenim olmadı
Insallah olmamissindir bebek lekesidir insallah
Nasip canm üzülmemek lazm Allah büyük insallah diger aya olur demek vakti zamanı gelmemişYüreğim öyle istiyor canım ama sanmam yarına sökülür bence ağrım var çünkü hiç umudum yok sende sıkma canını lütfen diğer aya bakıcaz artık kısmet bu ay değilmiş demek ki