• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar ve Başlayacak olanlar hadi toplanın 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz test falan yapmışmıydınız
Hamilelik testiyse hayir doktor bir hafta bekle dedi klomen yam etkisi zaten geciktiriyo adetini agri var rahmim de her an olabilrim yani onun disinda progestron testi yapti 21.8 cıktı yumurtlamissin dedi bir hafta bekle adet olmazsam gel dedi

Hamilelik testiyse hayir doktor bir hafta bekle dedi klomen yam etkisi zaten geciktiriyo adetini agri var rahmim de her an olabilrim yani onun disinda progestron testi yapti 21.8 cıktı yumurtlamissin dedi bir hafta bekle adet olmazsam gel dedi
Anladım bende o yüzden olmadım büyük ihtimalle biraz daha bekleyip bende gidicem kiste çevirir diye korkuyorum düne kadar çok ağrım vardı bugün hiç bişey yok çünkü çatladı mı vs. Bilmiyorum

Kızlar merhaba bende de polikistik vardı 2 senelik evliydin son 6-7 ay denedik cocugumuz olmamıstı. Doktora göründüm klomen verdi bu ayda çatlatma iğnesi oldum haziran💕 çok yormuştum kendimi cok kafaya takmıstım cocugum olmuyordu tedavi gerekiyordu sürekli kendimi bunaltıp ağlıyordum. Çatlatma iğnesi olduğum gün muaynede de canım cok yandı eşimle iğneden 2 sonra ilişkiye girebildik. Hemden o gün sadece zorla 1 kez. Diğer günler de 1 gün arayla 1 kez.. Hâl böyle olunca ben bu ayıda kafamdan sildim attım. Olmayacak dedim. Aydınlanma gibiydi olmayacagına cok emin kendimi bırakıverdim.
Kendimi bırakınca ne mi oldu şuan 3 haftalık hamileyim :KK33::KK33:
Evet ilk ayda tuttu..
Burda o kadar cok yorum okudum ve yazdım ki..
Hep diyolardı akışına bırakmak nasıl olcak diyordum.. ama mecburuz akışına bırakmaya..
İnşallah ilk seferlerinizde bebeğinize kavuşmanız diliğiyle🙏🙏
Sevgiler😍
Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allah ❤️

Hepsınıze merhaba hayırlı olsun hayırlı haberlerle gelın hepıniz takıldıgınız yerlerde soru sorabılırsınız

Yüreğim öyle istiyor canım ama sanmam yarına sökülür bence ağrım var çünkü hiç umudum yok sende sıkma canını lütfen diğer aya bakıcaz artık kısmet bu ay değilmiş demek ki :KK43:
Nasip canm üzülmemek lazm Allah büyük insallah diger aya olur demek vakti zamanı gelmemiş :KK43:

Adet oldum bende bugün kızlar artık bebeğe ara kafaya çok taktım iyice bunaldım artık burayada pek girmicem okudukça daha çok stres oluyor insan dualarım hepinizle tez vakitte umutlarınız gerçekleşir inşallah 🤲

Rabbim en hayırlı ve en guzel zamani beklior demekki canlar insAllah sabretces ve en guzel kokulu mukafati Rabbim bizlere nasip etcek ümitsizliğe dusmeyelim Rabbimin hazinesi geniş insAllah en kisa zamanda bizi ve bizler gibi evlat özlemi çeken tüm kardeşlerime nasip eder

Back