• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar ve Başlayacak olanlar hadi toplanın 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende bu ay dr.a gitmeden kendi kendime Klomen kullandim aynı zamanda ovulasyon testi kullandim yumurtlamami takip ettim ve yumurtlama günümü bulduğum zaman iliski oldu size tavsiyem eşinize her ilişkiden önce sert kahve ve bitter çikolata vermeniz sizde her ilişkiden sonra bi 10 dk filan sırtüstü yatin sonrasinda yüzüstü dönün ve bir ayağınızı karniniza cekin oyle uyuyun kalkmayin bi kac saat inşallah nasip olsun hepinize en hayirli zamanda 🤲
Bel altına yastık koymanın faydası oluyormu canım bende klomene başladım 3. Günüm bugün ovi testi alıyım bende

Bel altına yastık koymanın faydası oluyormu canım bende klomene başladım 3. Günüm bugün ovi testi alıyım bende
Valla benim 2 kizim var canım ikisi de bel altına yastik koyup her iki günde bir ilişki ile ilk ayda hamile kaldim ama bunda 4 ay boyunca öyle denedm olmadi besinci ay yüzüstü denedim o ay hamile kaldım

Valla benim 2 kizim var canım ikisi de bel altına yastik koyup her iki günde bir ilişki ile ilk ayda hamile kaldim ama bunda 4 ay boyunca öyle denedm olmadi besinci ay yüzüstü denedim o ay hamile kaldım
Şöyle mi yüz üstü yatıyorum karnıma çekiyorum ayaklarımı yüz üstü haldeyken dogrumu

Deneyim bugün canım birde bişey daha. Soracagım gün aşırı mı hergün birliktelik mi iyi
Yani ben iki kizmda da adet bittigi günden diger adete kadar 2 günde 1 iliski yaptim.ama bunda yumurtlama günü tek iliski yaptim birde her iliski oncesi eşine sert kahve icir ve bitter çikolata yedir

Yani ben iki kizmda da adet bittigi günden diger adete kadar 2 günde 1 iliski yaptim.ama bunda yumurtlama günü tek iliski yaptim birde her iliski oncesi eşine sert kahve icir ve bitter çikolata yedir
Kahveyi doktorum da demişti kahve içiriyorum digerlerinide vereyim saol canım

Merhaba
Bende klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum 3temmuzda bugün 10.gunum testi ne zaman yapmalıyım acaba iğnenin beta HCG etkisi geçmiş midir inşallah hayırlısı olur hakkımızda

Dayanamadım gebelik testi yaptım bugün ama silik bile çıkmadı negatif çıktı umarım erken olduğu içindir pazar günü adet günüm geçerse o zaman tekrar yaparım artik
İnşallah vardır canım bi yumurtanın döllenmesi toplamda bebek oldu demek için 14 gün sürüyormuş yumurtlama gününden 14 gün sonra oluyor

Gittin mi doktora ben bugün kontrole gittim catlamismi diye ben de kan aldilar yarin cikacakmis sonucu muane etmeyeckmis eger çatlamışsa adetin bekleyecegiz oda gecikirse test yapcaz dedi
Adetin 15.günü gittim 2 tane yumurta varmış 10-11 mm istenilen büyüklükte olmadığı için doktor iğne yapmadı bu ay kendiliğinden hamile kalabilirsin sana ilaç veya iğne vermeyeceğim dedi şuan 21.gündeyim 3 gündür ara ara sağ kasık sancım var

Selam kizlar 🤗 ben de baslayacagm insallah klomen kullanmaya 😊 ama bna doktorum sdce klomen yazdi yani catlatma ignesnden falan bahsetmedi? Acaba igne herkeste kullanilmiyor mu? Yoksa doktorum adim adim gittkce mi bana soyleyecek:KK34: sizin bilginiz var mi 🥰
Durumlar nasıl canım?

Durumlar nasıl canım?
😁😁 Ayy yanlis yere yanlis yorumu yazdim sekerim cok pardon :oops:
Ben klomene baslayamadm hala adet olamadim bir turlu. Neyse ki bgun adet olmaya basladm ama bu defa da esim gorevden donmedi o yuzden bu ay iptal oldu malesef🥴 Allah hayirlisini versin. Sen de nasil durumlar nasilsn😊

😁😁 Ayy yanlis yere yanlis yorumu yazdim sekerim cok pardon :oops:
Ben klomene baslayamadm hala adet olamadim bir turlu. Neyse ki bgun adet olmaya basladm ama bu defa da esim gorevden donmedi o yuzden bu ay iptal oldu malesef🥴 Allah hayirlisini versin. Sen de nasil durumlar nasilsn😊
Seninde mi eşin asker yoksaaa😁 Ah bu zamansız görevler 😃 Olsun geç olsunda güç olmasın canım🙃 Valla bende tık yok kasık ağrım kesildi sadece hafif göğüs ağrım var umudum kalmadı yani yarın kan vericem 16 sında doktorun dediği gibi beklemedeyim hala :KK43:

Seninde mi eşin asker yoksaaa😁 Ah bu zamansız görevler 😃 Olsun geç olsunda güç olmasın canım🙃 Valla bende tık yok kasık ağrım kesildi sadece hafif göğüs ağrım var umudum kalmadı yani yarın kan vericem 16 sında doktorun dediği gibi beklemedeyim hala :KK43:
Evet ya ne zamandr gorevde halimden anlarsin sen de 😁 hem su ilaclarla ugrasip ovulasyon takibi yetmez gbi bir de esimi yakalamaya calisiyorm. 😁 İki ayri sahada savunmadaym valla bebis olursa bi kupayi hak edecem diye dusunuyorm 😁😁😁
Progesteron seviyesine mi bakilacak canm tahlilinde? Benden onu istemisti doktorm tabi dha ilaci kullanmak nasip olmadi ya neyse... Kafam karsti o yuzden 🥴😊 hayirlisi olsn gelir bir gun bebisler insallah

Back