- 14 Ocak 2020
- 1.492
- 1.627
- 83
- Konu Sahibi Arslan5858
Hatta sıradaki adet tarihim 22 mart tahmini biliyorsun klomeni 2 ay kullandım ve tam günüm adet oldum hiç sekmedi 22 şubatta adet olunca doktor bitince gel rahim filmi çekelim demişti bizde eşimle konuştuk 17 hatta 18 aydır çok çabalıyoruz 1 ay ara verelim dedi nisanda tekrar gideriz dedi doktora bende tamam dedim ara verdiğimiz için ilişkimiz düşünmeden plansız ilişki oluyor 29 şubattan beride yani adedim bittiğinden beri o uzun yazdığım şeyleri yaşıyorum 9 gündür anlam veremiyorum bide adetim normalde en fazla 5 gün süre ilk kez 8 fün sürdüYa canım benim senin için dua edicem ama adetin gecikmiş şuan resmen bu çok güzel bir haber hemen test yapmalısın lütfen testlerle barış negatifse bile bir şey olmaz nasip bu ama ya pozitifse kendini boşuna üzüyorsun düşünsene inşallah da öyledir hastaneye şuan gitme tamam ama bir tane test al ve yap aklına tabiki gelecek kuzum korunmuyorsun ve gecikme yaşıyorsun ve o söylediğin belirtilerin hepsi hamilelik belirtileri de olabilir olmayadabilir sen lütfen yap bi test hadi❤