- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
- Konu Sahibi Arslan5858
İdare eder kuzum bi kaç gündür kendimi tuhaf hissediyorum farklı gibiyim bilmiyorumÇok şükür kuzum iyiyim sen nasılsın canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdare eder kuzum bi kaç gündür kendimi tuhaf hissediyorum farklı gibiyim bilmiyorumÇok şükür kuzum iyiyim sen nasılsın canım benim
Ne oldu canım benim için mi sıkkın yoksa fiziki bir şey mi var?İdare eder kuzum bi kaç gündür kendimi tuhaf hissediyorum farklı gibiyim bilmiyorum
İkiside kuzum bilemiyorum karnımda hareketler var sanki sağ tarafı hafiften sızlıyor anlık oluyor dün açayip mide yanması yaşadım yemek yiyemedim şişkin gibiyim hazımsızlık var 1 lokma yesem çok yedim sanıyorum tuhaf rüyalar görüyorum normalde uykuyu çok seviyorum ama bugun öğlen 2de uyandım belki 2 gündür sabah erken kalkıyordum işler vardı belki yorgunluktan bu kadar uyudum bide eşimle bu ay doktora ara vermiştik nisanda tekrar gideriz başlarız demiştik bende bu kabullenmiştim hatta aklıma getirmeden ilişkimiz oluyordu daha adetim biteli 9 gün oldu adetim biter bitmez bu yazdıklarım oldu hatta şunu bile araştırdım bazı kadınlar adet olsalar bile gebe oluyormuş testte yapamıyorum yapcak bişi yok dün akşam televizyona bakarken hafif baş dönmesi yaşadım virüs korkusundan hastaneyede gidemiyorum gerçekten çok allah bulağım kardeşim uzun yazdımNe oldu canım benim için mi sıkkın yoksa fiziki bir şey mi var?
Ya canım benim senin için dua edicem ama adetin gecikmiş şuan resmen bu çok güzel bir haber hemen test yapmalısın lütfen testlerle barış negatifse bile bir şey olmaz nasip bu ama ya pozitifse kendini boşuna üzüyorsun düşünsene inşallah da öyledir hastaneye şuan gitme tamam ama bir tane test al ve yap aklına tabiki gelecek kuzum korunmuyorsun ve gecikme yaşıyorsun ve o söylediğin belirtilerin hepsi hamilelik belirtileri de olabilir olmayadabilir sen lütfen yap bi test hadiİkiside kuzum bilemiyorum karnımda hareketler var sanki sağ tarafı hafiften sızlıyor anlık oluyor dün açayip mide yanması yaşadım yemek yiyemedim şişkin gibiyim hazımsızlık var 1 lokma yesem çok yedim sanıyorum tuhaf rüyalar görüyorum normalde uykuyu çok seviyorum ama bugun öğlen 2de uyandım belki 2 gündür sabah erken kalkıyordum işler vardı belki yorgunluktan bu kadar uyudum bide eşimle bu ay doktora ara vermiştik nisanda tekrar gideriz başlarız demiştik bende bu kabullenmiştim hatta aklıma getirmeden ilişkimiz oluyordu daha adetim biteli 9 gün oldu adetim biter bitmez bu yazdıklarım oldu hatta şunu bile araştırdım bazı kadınlar adet olsalar bile gebe oluyormuş testte yapamıyorum yapcak bişi yok dün akşam televizyona bakarken hafif baş dönmesi yaşadım virüs korkusundan hastaneyede gidemiyorum gerçekten çok allah bulağım kardeşim uzun yazdım
Kuzum adetim geçikmedi tam gününde oldum hatta söylemiştim 22 şubatta tam gününde adet oldum diye :) hatta 8 gün sürdü 29 şubatta bitti adetim bitincede bu yazdıklarım olmaya başladıYa canım benim senin için dua edicem ama adetin gecikmiş şuan resmen bu çok güzel bir haber hemen test yapmalısın lütfen testlerle barış negatifse bile bir şey olmaz nasip bu ama ya pozitifse kendini boşuna üzüyorsun düşünsene inşallah da öyledir hastaneye şuan gitme tamam ama bir tane test al ve yap aklına tabiki gelecek kuzum korunmuyorsun ve gecikme yaşıyorsun ve o söylediğin belirtilerin hepsi hamilelik belirtileri de olabilir olmayadabilir sen lütfen yap bi test hadi❤
Hımm yanlış mı anlamışım ben afedersin kuzum ya peki şuan adetine kaç gün var canımKuzum adetim geçikmedi tam gününde oldum hatta söylemiştim 22 şubatta tam gününde adet oldum diye :) hatta 8 gün sürdü 29 şubatta bitti adetim bitincede bu yazdıklarım olmaya başladı
Hatta sıradaki adet tarihim 22 mart tahmini biliyorsun klomeni 2 ay kullandım ve tam günüm adet oldum hiç sekmedi 22 şubatta adet olunca doktor bitince gel rahim filmi çekelim demişti bizde eşimle konuştuk 17 hatta 18 aydır çok çabalıyoruz 1 ay ara verelim dedi nisanda tekrar gideriz dedi doktora bende tamam dedim ara verdiğimiz için ilişkimiz düşünmeden plansız ilişki oluyor 29 şubattan beride yani adedim bittiğinden beri o uzun yazdığım şeyleri yaşıyorum 9 gündür anlam veremiyorum bide adetim normalde en fazla 5 gün süre ilk kez 8 fün sürdüYa canım benim senin için dua edicem ama adetin gecikmiş şuan resmen bu çok güzel bir haber hemen test yapmalısın lütfen testlerle barış negatifse bile bir şey olmaz nasip bu ama ya pozitifse kendini boşuna üzüyorsun düşünsene inşallah da öyledir hastaneye şuan gitme tamam ama bir tane test al ve yap aklına tabiki gelecek kuzum korunmuyorsun ve gecikme yaşıyorsun ve o söylediğin belirtilerin hepsi hamilelik belirtileri de olabilir olmayadabilir sen lütfen yap bi test hadi❤
Kuzum yumurtlamanda gerçekleşmiş olabilirHatta sıradaki adet tarihim 22 mart tahmini biliyorsun klomeni 2 ay kullandım ve tam günüm adet oldum hiç sekmedi 22 şubatta adet olunca doktor bitince gel rahim filmi çekelim demişti bizde eşimle konuştuk 17 hatta 18 aydır çok çabalıyoruz 1 ay ara verelim dedi nisanda tekrar gideriz dedi doktora bende tamam dedim ara verdiğimiz için ilişkimiz düşünmeden plansız ilişki oluyor 29 şubattan beride yani adedim bittiğinden beri o uzun yazdığım şeyleri yaşıyorum 9 gündür anlam veremiyorum bide adetim normalde en fazla 5 gün süre ilk kez 8 fün sürdü
Onuda düşünüyorum kuzum çünkü klomen kullandığımda yumurtlarken sağ yada solda sızlama oluyordu bide yumurta döllenirken belirti olur mu karnımda harektler falan hissediyorum titriyor gibiKuzum yumurtlamanda gerçekleşmiş olabilir
Canım benim klomen kullanırken sol ya da sağdaki yumurtam geliştiyse orası ağrıyordu bide çatlatma iğnesi olduğum gün ağrı olurdu onun dışında bir şey hissetmiyordumOnuda düşünüyorum kuzum çünkü klomen kullandığımda yumurtlarken sağ yada solda sızlama oluyordu bide yumurta döllenirken belirti olur mu karnımda harektler falan hissediyorum titriyor gibi
Anladım kuzum benimki pskolojik sanırımCanım benim klomen kullanırken sol ya da sağdaki yumurtam geliştiyse orası ağrıyordu bide çatlatma iğnesi olduğum gün ağrı olurdu onun dışında bir şey hissetmiyordum
Dur bakalım kuzum düşünme bir süre daha kafanı boşalt ki güzellik bir anda gelsin inşallahAnladım kuzum benimki pskolojik sanırım
İnşallah kardeşimDur bakalım kuzum düşünme bir süre daha kafanı boşalt ki güzellik bir anda gelsin inşallah
Ee senin bebiş nasıl 9 haftalık oldun belirtilerin var mı neler? :)Dur bakalım kuzum düşünme bir süre daha kafanı boşalt ki güzellik bir anda gelsin inşallah
Kasık ağrısı mide bulantısı var şuan kuzu ama aşırı yoğun şekilde değil sadece tiksindim her şeyden kokular çok kötü etkiliyor bebiş de iyidir umarım cuma kontrolümüz var bakalımEe senin bebiş nasıl 9 haftalık oldun belirtilerin var mı neler? :)
Allahın izniyle cuma günüde güzel sağlıklı haberini duyucaksınız :)Kasık ağrısı mide bulantısı var şuan kuzu ama aşırı yoğun şekilde değil sadece tiksindim her şeyden kokular çok kötü etkiliyor bebiş de iyidir umarım cuma kontrolümüz var bakalım ❤
Allahın izniyle bende gerçekten hamilelik belirtilerini yaşasam psikolojik olmasaKasık ağrısı mide bulantısı var şuan kuzu ama aşırı yoğun şekilde değil sadece tiksindim her şeyden kokular çok kötü etkiliyor bebiş de iyidir umarım cuma kontrolümüz var bakalım ❤
İnşallah canım benimAllahın izniyle cuma günüde güzel sağlıklı haberini duyucaksınız :)
cnm nasilsinAllahın izniyle cuma günüde güzel sağlıklı haberini duyucaksınız :)
İdare eder sen kuzum?cnm nasilsin