- 25 Aralık 2019
- 862
- 946
- Konu Sahibi Arslan5858
Normalde hemen çıkardı keşke acilde verseydim veya özelde@
Canım ne oldu bi sorun mu var??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde hemen çıkardı keşke acilde verseydim veya özelde@
Canım ne oldu bi sorun mu var??
Aynen kuzum acile gitseydin keşke olsun olumlu olsunda geç çıksın sorun değil :)Normalde hemen çıkardı keşke acilde verseydim veya özelde
Çıkar çıkar olumlu olcak inşallah :)Yok kuzum kusura bakma yazamadım çok işim vardı ama sonuç çıkmadığı için yazamadım yoksa aklımdaydın sabah sağlık ocağından verdim ve hala çıkmadı sonuç sistemden takip ediyorum ikidebir sinir oldum bu da benim şansım
İnşallah canım ya resmen şaka gibi oldu sonuç çıkmadı çok merak ediyorum ya hep ondanÇıkar çıkar olumlu olcak inşallah :)
Allahımmm şükürler olsun bak sana dedim hamilesin diyee
ay çok sveindim darisi basimiza
darısı bize cnmmAllahımmm şükürler olsun bak sana dedim hamilesin diyee
Allahım analı babalı büyütsün o kadar çok sevindim ki anlatamam seninle beraber ben strese girdim sonuç çıkmayınca ama hep içimden geçti sonuç olumlu olcak diye adetine kaç gün kalmıştı kuzum
Amin kuzum benim çok çok sağ ol emin ol bu ay da aen kalacak biliyorum çok dua edicem hepinizeAllahım analı babalı büyütsün o kadar çok sevindim ki anlatamam seninle beraber ben strese girdim sonuç çıkmayınca ama hep içimden geçti sonuç olumlu olcak diye adetine kaç gün kalmıştı kuzum
Amin canım benim eminim siz de hemen kalacaksınız çok çok teşekkür ederimay çok sveindim darisi basimiza
Edicem tabiki teşekkür ederimHayırlı olsun bizede dua edin
Misafirim var sonra döneceğim sırf haber vermek için girdim canımsınAllahım analı babalı büyütsün o kadar çok sevindim ki anlatamam seninle beraber ben strese girdim sonuç çıkmayınca ama hep içimden geçti sonuç olumlu olcak diye adetine kaç gün kalmıştı kuzum
Yarın doktoruna sor kuzum mutlaka yarın git doktoraAmin kuzum benim çok çok sağ ol emin ol bu ay da aen kalacak biliyorum çok dua edicem hepinize
Ve şuan korku sardı sulandırıcı kullanmam lazım yahani geç mi kaldım acaba yoksa
ben buugn iğne vuurndum ya suan kasiklarim fena agriyor hic böyle olmamıştıYarın doktoruna sor kuzum mutlaka yarın git doktora
Çatlamaya hazırlanıyor kuzum ondan çatlarken ağrı olurben buugn iğne vuurndum ya suan kasiklarim fena agriyor hic böyle olmamıştı
ama 36satsonra yarin aksam oluyor bu simdi ağrıyor ve feciiÇatlamaya hazırlanıyor kuzum ondan çatlarken ağrı olur
İğnenin etkisi kuzum hazırlıyor kendini bi kaç gün devam eder ağrın bak ben tahmini dün çatladı hala ağrılarım var çatlamadan 1 gün önce başladı hatta ogün doktora gittim sordum ağrım var sağ tarafımda dedim oda yumurtaların sağda ve çatlamak için hazırlanıyorlar dedi yarın ilişki sürekli dedi ve ağrın artabilir korkma demişti yani salıdan beri ağrım var kuzum aynı yerdeama 36satsonra yarin aksam oluyor bu simdi ağrıyor ve fecii
ay bneim bugun basladi ve fena haldeyimİğnenin etkisi kuzum hazırlıyor kendini bi kaç gün devam eder ağrın bak ben tahmini dün çatladı hala ağrılarım var çatlamadan 1 gün önce başladı hatta ogün doktora gittim sordum ağrım var sağ tarafımda dedim oda yumurtaların sağda ve çatlamak için hazırlanıyorlar dedi yarın ilişki sürekli dedi ve ağrın artabilir korkma demişti yani salıdan beri ağrım var kuzum aynı yerde