Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Allahım analı babalı büyütsün o kadar çok sevindim ki anlatamam seninle beraber ben strese girdim sonuç çıkmayınca ama hep içimden geçti sonuç olumlu olcak diye 🥰🥰💕 adetine kaç gün kalmıştı kuzum
Amin kuzum benim çok çok sağ ol emin ol bu ay da aen kalacak biliyorum çok dua edicem hepinize🙏🤲😍
Ve şuan korku sardı sulandırıcı kullanmam lazım yahani geç mi kaldım acaba yoksa

ama 36satsonra yarin aksam oluyor bu simdi ağrıyor ve fecii
İğnenin etkisi kuzum hazırlıyor kendini bi kaç gün devam eder ağrın bak ben tahmini dün çatladı hala ağrılarım var çatlamadan 1 gün önce başladı hatta ogün doktora gittim sordum ağrım var sağ tarafımda dedim oda yumurtaların sağda ve çatlamak için hazırlanıyorlar dedi yarın ilişki sürekli dedi ve ağrın artabilir korkma demişti yani salıdan beri ağrım var kuzum aynı yerde

İğnenin etkisi kuzum hazırlıyor kendini bi kaç gün devam eder ağrın bak ben tahmini dün çatladı hala ağrılarım var çatlamadan 1 gün önce başladı hatta ogün doktora gittim sordum ağrım var sağ tarafımda dedim oda yumurtaların sağda ve çatlamak için hazırlanıyorlar dedi yarın ilişki sürekli dedi ve ağrın artabilir korkma demişti yani salıdan beri ağrım var kuzum aynı yerde
ay bneim bugun basladi ve fena haldeyim

X