Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Aa kötü olmuş canım senin 22mm olduğunda çatlatma iğnesi olup ilişki önermeliydi bence sana 3 yumurtan var sonuçta bunu değerlendirmeliydi kendiliğinden çatlasa bile
2 güne
Hadi ya daha mı erken olmalıydım 😞😞 o saat mümkün değil çünkü bu pazar eşim çalışıyor maalesef... yarın akşam 10 gibi falan düşündüm illa tam iğne olunan saatte olunması mı gerekiyor ertesi gün kesin olarak?
Gecesi de olur sıkıntı etmeyin

Amin inşallah kuzum benim kasık ve bel ağrım var çok kötü yerleşme ağrısı diyorlar inşallah da tutunur bebiş varsa sabah ilk işim kan vermek🤲❤️
İnşallah kuzum benim bi kaç güne hamileyimmmm diye yazmanı heycanla bekliyorum kuzum :) benimde dün akşamdan beri yumurtalarım sağ taraftaydı sağ tarafım ağrıyor çatlıyor yafa çatlası bizde ihmal etmedik tabi inşallah benimde tutar 🙈

İnşallah kuzum benim bi kaç güne hamileyimmmm diye yazmanı heycanla bekliyorum kuzum :) benimde dün akşamdan beri yumurtalarım sağ taraftaydı sağ tarafım ağrıyor çatlıyor yafa çatlası bizde ihmal etmedik tabi inşallah benimde tutar 🙈
Kuzum ağrıması çok iyi benim her gün ağrıdı kasıklarım çatlatma iğnesi günü de çok ağrı vardı hala var bakalım sonu hayrolsun😅
Sabah test yaptırcam güzel sonuç alırım da inşallah hemen yazarım kuzum😍🤲❤️

Kuzum ağrıması çok iyi benim her gün ağrıdı kasıklarım çatlatma iğnesi günü de çok ağrı vardı hala var bakalım sonu hayrolsun😅
Sabah test yaptırcam güzel sonuç alırım da inşallah hemen yazarım kuzum😍🤲❤️
Heycanla bekliyorum kuzum :) 🥰 benimde dünden beri ağrı var boş geçmiyoz hakkımızda hayırlısı olsun allah kucaklarımızı boş bırakmasın tüm istryenlerin 🙏 haberini bekliyorum kuzummm 💕

Heycanla bekliyorum kuzum :) 🥰 benimde dünden beri ağrı var boş geçmiyoz hakkımızda hayırlısı olsun allah kucaklarımızı boş bırakmasın tüm istryenlerin 🙏 haberini bekliyorum kuzummm 💕
Amin kuzum benim inşallah kan verdim sonuç öğleden sonra yazıcam bakalım güzel haberler yazmak nasip olsun🤲❤️

X