- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
- Konu Sahibi Arslan5858
Anca gördüm atmışım bence var gebelil cidden var yafın kan yaptır kesin çıkar allahımm hayırlı evlat versinÜstteki dün sabah alttaki bugün sabah kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anca gördüm atmışım bence var gebelil cidden var yafın kan yaptır kesin çıkar allahımm hayırlı evlat versinÜstteki dün sabah alttaki bugün sabah kuzum
Amin inşallah kuzum benim kasık ve bel ağrım var çok kötü yerleşme ağrısı diyorlar inşallah da tutunur bebiş varsa sabah ilk işim kan vermekAnca gördüm atmışım bence var gebelil cidden var yafın kan yaptır kesin çıkar allahımm hayırlı evlat versin
2 güneAa kötü olmuş canım senin 22mm olduğunda çatlatma iğnesi olup ilişki önermeliydi bence sana 3 yumurtan var sonuçta bunu değerlendirmeliydi kendiliğinden çatlasa bile
Gecesi de olur sıkıntı etmeyinHadi ya daha mı erken olmalıydım o saat mümkün değil çünkü bu pazar eşim çalışıyor maalesef... yarın akşam 10 gibi falan düşündüm illa tam iğne olunan saatte olunması mı gerekiyor ertesi gün kesin olarak?
Olmadı zaten çatlatmaya rağmen bu ay da maalesef...2 güne
Gecesi de olur sıkıntı etmeyin
diğer aya inşallahOlmadı zaten çatlatmaya rağmen bu ay da maalesef...
İnşallah kuzum benim bi kaç güne hamileyimmmm diye yazmanı heycanla bekliyorum kuzum :) benimde dün akşamdan beri yumurtalarım sağ taraftaydı sağ tarafım ağrıyor çatlıyor yafa çatlası bizde ihmal etmedik tabi inşallah benimde tutarAmin inşallah kuzum benim kasık ve bel ağrım var çok kötü yerleşme ağrısı diyorlar inşallah da tutunur bebiş varsa sabah ilk işim kan vermek
Kuzum ağrıması çok iyi benim her gün ağrıdı kasıklarım çatlatma iğnesi günü de çok ağrı vardı hala var bakalım sonu hayrolsunİnşallah kuzum benim bi kaç güne hamileyimmmm diye yazmanı heycanla bekliyorum kuzum :) benimde dün akşamdan beri yumurtalarım sağ taraftaydı sağ tarafım ağrıyor çatlıyor yafa çatlası bizde ihmal etmedik tabi inşallah benimde tutar
Heycanla bekliyorum kuzum :) benimde dünden beri ağrı var boş geçmiyoz hakkımızda hayırlısı olsun allah kucaklarımızı boş bırakmasın tüm istryenlerin haberini bekliyorum kuzummmKuzum ağrıması çok iyi benim her gün ağrıdı kasıklarım çatlatma iğnesi günü de çok ağrı vardı hala var bakalım sonu hayrolsun
Sabah test yaptırcam güzel sonuç alırım da inşallah hemen yazarım kuzum
cnm buay hamile kaliriz inşalalhHeycanla bekliyorum kuzum :) benimde dünden beri ağrı var boş geçmiyoz hakkımızda hayırlısı olsun allah kucaklarımızı boş bırakmasın tüm istryenlerin haberini bekliyorum kuzummm
Amin kuzum benim inşallah kan verdim sonuç öğleden sonra yazıcam bakalım güzel haberler yazmak nasip olsun❤Heycanla bekliyorum kuzum :) benimde dünden beri ağrı var boş geçmiyoz hakkımızda hayırlısı olsun allah kucaklarımızı boş bırakmasın tüm istryenlerin haberini bekliyorum kuzummm
İlacın bittiği gün gittim ve 5 gün sonra tekrar gittim yumurta takibi için 2 kere gittim çatlatma için de bir kere gitmiştimKlomen kullananlar kontrole ne zaman gittiniz
hadi hayırlı olsun benide etiketle sonucu öğrenince.İlacın bittiği gün gittim ve 5 gün sonra tekrar gittim yumurta takibi için 2 kere gittim çatlatma için de bir kere gitmiştim
Tabiki canım inşallahhadi hayırlı olsun benide etiketle sonucu öğrenince.
Heycanla bekliyorum kuzummm :)Amin kuzum benim inşallah kan verdim sonuç öğleden sonra yazıcam bakalım güzel haberler yazmak nasip olsun❤
İnşallah tek istediğim bucnm buay hamile kaliriz inşalalh
Sonuç çıkmadı mı ölcem meraktanAmin kuzum benim inşallah kan verdim sonuç öğleden sonra yazıcam bakalım güzel haberler yazmak nasip olsun❤
Kuzum??Amin kuzum benim inşallah kan verdim sonuç öğleden sonra yazıcam bakalım güzel haberler yazmak nasip olsun❤
Canım ne oldu bi sorun mu var??Amin kuzum benim inşallah kan verdim sonuç öğleden sonra yazıcam bakalım güzel haberler yazmak nasip olsun❤
Yok kuzum kusura bakma yazamadım çok işim vardı ama sonuç çıkmadığı için yazamadım yoksa aklımdaydın sabah sağlık ocağından verdim ve hala çıkmadı sonuç sistemden takip ediyorum ikidebir sinir oldum bu da benim şansım@
Canım ne oldu bi sorun mu var??