- 4 Temmuz 2014
- 529
- 106
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.561
Narkoz vermedi canım 5 -6 dakika sürdü kürtaj ama canından can gitti. Dış gebelik şüphesiyle bakcaklar garantiye almak için çünkü ultrason da rahimde görülmemişti. Kucuk sanirim .değerlerim bi ara düsüp yükseldi ya o yyüzden takip altında olmam gerekiyormuş. Artık kurtulmak iistiyorum. 4 haftadr hersey burnumdan geldi
Sedacim canim benim gecmisolsun.Rabbim yar ve yardimcin olsun insallahNarkoz vermedi canım 5 -6 dakika sürdü kürtaj ama canından can gitti. Dış gebelik şüphesiyle bakcaklar garantiye almak için çünkü ultrason da rahimde görülmemişti. Kucuk sanirim .değerlerim bi ara düsüp yükseldi ya o yyüzden takip altında olmam gerekiyormuş. Artık kurtulmak iistiyorum. 4 haftadr hersey burnumdan geldi
Sağol canım. En son 61 di canim sali ve cuma gunu tekrar bakilcak.hala sifirlanmazsa kemoterapi ignesi yapilcakkewser st: 9496 .!.:Canım geçmiş olsun çok Rabbim bir dahan böyle acıları
Bugün beta hcg belli olunca yazarsın yine.
Merhaba test yaptın mı hic ? Yerlesme kanaması da olabılır veya tam sokemedıysen kıstte olabılır. Normalden farklı bır durum oldugu ıcın yanı oncekı aylarına gore. Drye gıt derım. Drye gitmeden de elham yapma. Klomen kullandıgımız ıcın. Sureklı kontrolde olmalıyız.Günaydın kızlar ben de bu ay klomen kullandım adetim sadece birgün oldu normalde bir hafta sürer böyle bi durum yaşayan varmı acaba stresten mi oldu
ben 2 aydır girmiyordum buraya bebek namına hıc bır sey dusunmedım gecen ay klomene baslattı doktorum 5 gun kullandırdı 1 hafta bekledık yumurtalarım buyumedı 3 gun daha bekledık ve ertesı gunu catlatma ıgnesı vurdurdu sonra catlatmadan 3 gun sonra pazartesı salı ve persembe ılıskı dedı dıger gunler serbestsın dedı ve gecen ay sadece bu gunler ılıskı oldu bızım ve nokto atısı 4 haftalık hamıleyım kesınlıkle moral en onemlı kızlar once moral sonra saglam doktor ayrıca ben hap kullanmadan adet olamayan bırıyım 3 ay adet olmadıgım gunler yasadım ve 9 ay adet gormedıgım gunler gecırdım umıdınız allaha umudunuz tam her sey gonlunuzce olsun kızlar
Ben yaptirdim korkma cok sancili bi surec deil sakin stres yapma amamerhaba bende bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum ama malesef tutmadı. eşimn değerlerine göre karar vericek doktorç belkide aşılama olucak bakalım.. aşılma yaptıran var mı aranızda arkadaşlar?
canım kacıncı gun ıgne oldun ?ben 2 aydır girmiyordum buraya bebek namına hıc bır sey dusunmedım gecen ay klomene baslattı doktorum 5 gun kullandırdı 1 hafta bekledık yumurtalarım buyumedı 3 gun daha bekledık ve ertesı gunu catlatma ıgnesı vurdurdu sonra catlatmadan 3 gun sonra pazartesı salı ve persembe ılıskı dedı dıger gunler serbestsın dedı ve gecen ay sadece bu gunler ılıskı oldu bızım ve nokto atısı 4 haftalık hamıleyım kesınlıkle moral en onemlı kızlar once moral sonra saglam doktor kızlar