- 4 Temmuz 2014
- 529
- 106
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.601
Olmadı zaten. Dün adet gördüm hemde haftaya beklerken yarın için doktor randevumu verdiğin tavsiye ile almıştım zaten hemde 3. güne denk geliyor gidicem bakalım ne diyecek doktor. Adetliyken muayene etmez herhalde değil mi? Nasıl bakacak doktor yumurtaların durumuna ki?
Off Ben bidaha denicem eger o da oyle olursa cektircem.su beta bi sifirlansin kanamadan da bktim hic kesilmedi 2 ay oldu nerdeyse. adetim gelsin bitsin klomensiz denicem 1 ay olmazsa dger ay klomenle.[/QUOTE]OTE="kewser, post: 38133812, member: 290979"]dryice evet canım beraber başlayacağız :)
Ben rahim filmini anestezili çektirdim etrafımdan gelen uyarılardan sonra, ona rağmen sonrasında ölüyorum zannettim
Önce anestizinin etkisi ile birşey anlamadım ama sonrası kötüydü rahim yerine oturduğu için sanırım. Kürtaj sonrası gibi ama daha acılıydı. Anestezi almadan yaptırsaydım bütün hastaneyi başıma toplardım herhalde :) öyle çok nazlı da değilim
İnşallah bakalım ne çıkacak. Çok sordum ama açmı gitmek gerek kan testi için?Adetliyken de muayene edilebiliyor, yumurtalıklar daha net gözüküyor çünkü, etrafında kist var mı polikistik var mı vs hepsi daha net belli oluyor canım. iyi olmuş hormon tahlilin de aynı zamana denk gelmiş hepsi bir arada çıkar sadece doktorun hormon testi sonuçlarına göre klomene başlamaya karar verirse klomen için bir daha ki ayı beklemen gerekebilir ama genellikle beklemiyorlarbüyük ihtimalle yarın alttan muayene ederse ve herhangi bir anormallik yoksa ki inşallah yoktur o zaman direk klomen verebilir. Hormon testleri 3 günde çıkıyor o yüzden bu aya yetişmeyebilir dedim
İnşallah bakalım ne çıkacak. Çok sordum ama açmı gitmek gerek kan testi için?
Inşallah canım inşallah Rabbim tez zamanda bize de nasip etsin o mis kokusunu duymayi. UOTE="kewser, post: 38136073, member: 290979"]Off Ben bidaha denicem eger o da oyle olursa cektircem.su beta bi sifirlansin kanamadan da bktim hic kesilmedi 2 ay oldu nerdeyse. adetim gelsin bitsin klomensiz denicem 1 ay olmazsa dger ay klomenle.
A.s canim biraz daha iyiyim dün kan verdim 37.46 çıktı. 4 gün önce yani kürtajdan sonra 61 di. Haftaya salı bidaha gitcem kan vermeye o zamana kadar inşallah sıfırlanir canım ya.patoloji sonucu da çıkacakmis. Bi yandan korkuyorum bi yandan hemen yine hamis olmayı istiyorum ama hayırlısı artık. Sen de durumlar nasıl canım?[/QUOTE][QUOkewser, post: 38091476, member: 290979"]Selam canım, nasıl oldun?
progestanı 10 gün kulllanıp bıraktıktan sonra 2-3-4 gün içinde adet olursun eger olmamıssa. ınsallah tutar canım, guzel haberlerını alırız.Selam kizlar ben klomenden sonra catlatma ignesi oldum bugun de progestana basladim sabah 1 aksam 1 hap olarak aliyorum. Simdi de bildiginiz cakir keyif oldum elim kolum kalkmiyor... idrarda ne zaman cikar hamilelik ne zamana test yapmak lazim
progestanı 10 gün kulllanıp bıraktıktan sonra 2-3-4 gün içinde adet olursun eger olmamıssa. ınsallah tutar canım, guzel haberlerını alırız.
Ilginç bana hep 10gun dendi farklı doktorlar tarafındanDoktor bna 15 gun kullan 14. Gunde test yaptir dedi...
hosgeldın cnm. agrılar normal ıgnenın etkısıyle oluyor. hıc belırtı arama dıkkatını baska yone cekmeye calıs bırseylerle ugras. cunku beklemek, gun saymak o kadar yorucu ve yıpratıcıkı..slm kızlar aranıza yenı katıldım 3 aralıkta catlatma ıgnesı vuruldum tecrubesı olanlar utfen yardımcı olabılırmı tecrubelerınıze ıhtıyacım var cok kasık ve bel agrım var
günaydın canım nasıl oldun iyimisin[/QUOTE][QUOTEtuncer82, post: 38163109, member: 617357"]A.s canim biraz daha iyiyim dün kan verdim 37.46 çıktı. 4 gün önce yani kürtajdan sonra 61 di. Haftaya salı bidaha gitcem kan vermeye o zamana kadar inşallah sıfırlanir canım ya.patoloji sonucu da çıkacakmis. Bi yandan korkuyorum bi yandan hemen yine hamis olmayı istiyorum ama hayırlısı artık. Sen de durumlar nasıl canım?