Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

günaydın kızlar hayırlı haftalar çalışanlara işte ev hanımlarına evde koaly gelsin öpüyorum sizi

Biz kadin dogum doktoruyla urolojiden cikip ugradik randevusuz ayni hastanede olunca...sonuca bakip bu degerlerle asilama dedi adetin 3. Gunu gel dedi iste..gidince sorucam olmazsa cektirip oyle yaparim...
ben yaklasık 5 ay klomen artı çatlatma iğnesi kullandım sonra eşim sperm testi yaptırdı morfoloji 2 çıktı üroloji doktoru hiçbirsey olmaz dedi kadın doğumcu bu bozukluk sorun asılamaya gecelim dedi asılama yaptırdım birdefa tutmadı ara wermeye karar werdik ara werdikten 3 ay sonra kendiliğinden oldu üroloji doktoru haklıymış morfolojinin 2 olması cokta sıkıntı değilmiş Allah büyük umudunuzu kaybetmeyin

bana rahim filmi çekmeden aşılamaya yolladı daha sonra öğrendim ki mutlaka önce rahim filmi çektirmek gerekiyormuş özel sana para gözüyle bakıyor ne yazık ki doktorumu değiştirdim zaten Allah esirgesin tüplerde bi sıkıntı varsa zaten aşılama ve tüp bebekte tutmazmış

sendende cnm kafana akılan olursa sor anlatırım ben her akşam yasini şerif okudum lem yelid,ya varis ve hz zekeriya duası var onu okudum once inan sonra tevekkül et dua et yürekten inan oluyor
tabi canım Allah ta bizden bunu istiyor ona teslim olmak ondan istememizi istiyor dualaşalım inşAllah

kızlar yoktum 3 gündür;

tuncer82 çok sevindim sonucuna,

dryice üzme lütfen kendini yarın ola hayrola belki ilaç yapmadan başka bir yöntem uygularlar

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...

umarım en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Ben bugün kırmızıları bekliyordum ama hala yok bir şey. Dün günü evde test yaptım çıkmadı birşey kanda baktırsam mı beklesem mi bilemedim

sğl canım

merhaba canım iyiyim şükür sen nasılsın sabah üzgün uyandım hep kötü şeyler düşündüm korkuyorum aynı şeyleri allah yaşatmasın banada kimseyede
hayrolsun canım inşallah hiç bir şey olmaz bende bu aralar rüyamda üzülüyorum uyandğmda hala rüyanın etkisinde oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…