- 1 Mayıs 2011
- 39
- 5
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.541
rüya dğil tatlım öyle içim sıkıldı geçti şimdi:)dua ettim vesvese veriyo şeytanhayrolsun canım inşallah hiç bir şey olmaz bende bu aralar rüyamda üzülüyorum uyandğmda hala rüyanın etkisinde oluyorum
Herkese musmutlu bir gün diliyorum...
dryice hastanedesin sanırım sana da acil şifalar diliyorum. Umarım en kısa zamanda güzel haberlerle gelirsin
Ben hala kırmızıları bekliyorum ama gelmiyorlar[/QUOTEgelmesinler ne yapıcan:)
canım kaç gün geçti bende 2 gün gecikme olmuştu geçen ayYok gelmesinler ama dayanamayıp bu akşam gidip kanda baktıracağım sanırım
canım kaç gün geçti bende 2 gün gecikme olmuştu geçen ay
canım geç döllenme çıkmıyo bende çok silikti yok gibi ben gördüm ama bikaç gün daha bekle kan içinEvet canım pazar günü negatif çıktı
allah yar ve yardımcın olsun sende dua et dularımız seninle üzme kendini inş iyleşeceksin cnmKizlar Hastanede yim iyi dilekleriniz için tşk ederim. Yarın kan sonucuma göre kürtaj yapilcakmis önce eğer değerler düşmezse 1 hafta iğne vurup takip etcekler o da düşürmezse en son ameliyat olcakmisim dua edin nnolur çok çaresizim bitkinim .
Kizlar Hastanede yim iyi dilekleriniz için tşk ederim. Yarın kan sonucuma göre kürtaj yapilcakmis önce eğer değerler düşmezse 1 hafta iğne vurup takip etcekler o da düşürmezse en son ameliyat olcakmisim dua edin nnolur çok çaresizim bitkinim .
canım geç döllenme çıkmıyo bende çok silikti yok gibi ben gördüm ama bikaç gün daha bekle kan için
üzme kendini öbür aya ne kaldıDayanamadım dün kanda baktırdım ama sonuç yine koskoca bir negatif
Kurtaji oldum canım çok agrim var yarın beta hcg bakılacak sıfırlanmissa taburcu olucam.umarim sıfırlanir kızlar dua edin benim için emi[/QUOTE]"kewser, post: 37976783, member: 290979"]Canım salma kendini lütfen emin ol yarın kürtajdan sonra ne iğneye ne de ameliyata gerek kalmayacak dualarımız seninle. Yapabileceğimiz bir şey olursa söyle lütfen. Allah acil şifalar versin inşallah.
Kurtaji oldum canım çok agrim var yarın beta hcg bakılacak sıfırlanmissa taburcu olucam.umarim sıfırlanir kızlar dua edin benim için emi[/QUOTE]"kewser, post: 37976783, member: 290979"]Canım salma kendini lütfen emin ol yarın kürtajdan sonra ne iğneye ne de ameliyata gerek kalmayacak dualarımız seninle. Yapabileceğimiz bir şey olursa söyle lütfen. Allah acil şifalar versin inşallah.