- 25 Haziran 2014
- 1.686
- 641
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.581
internetten baktım çok korktum canım acılı mı oluyor o şırınga dedikleri acıtıyor muBen yaptirdim korkma cok sancili bi surec deil sakin stres yapma ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
internetten baktım çok korktum canım acılı mı oluyor o şırınga dedikleri acıtıyor muBen yaptirdim korkma cok sancili bi surec deil sakin stres yapma ama
Hayir hayir hic aci yok tek zor olan idrara slklslkken yapiolar tutmak zor oluyo sonra 20 dkika filanda uzaniosun ama merak etme aci yok arkadasiminternetten baktım çok korktum canım acılı mı oluyor o şırınga dedikleri acıtıyor mu
idrara sıkışıkken neden yapıolar canm sonra idrara çıktığında spermlerdegiderse.. aşılaman tuttu mu pekiHayir hayir hic aci yok tek zor olan idrara slklslkken yapiolar tutmak zor oluyo sonra 20 dkika filanda uzaniosun ama merak etme aci yok arkadasim
ben 2 aydır girmiyordum buraya bebek namına hıc bır sey dusunmedım gecen ay klomene baslattı doktorum 5 gun kullandırdı 1 hafta bekledık yumurtalarım buyumedı 3 gun daha bekledık ve ertesı gunu catlatma ıgnesı vurdurdu sonra catlatmadan 3 gun sonra pazartesı salı ve persembe ılıskı dedı dıger gunler serbestsın dedı ve gecen ay sadece bu gunler ılıskı oldu bızım ve nokto atısı 4 haftalık hamıleyım kesınlıkle moral en onemlı kızlar once moral sonra saglam doktor kızlar
Sağol canım. En son 61 di canim sali ve cuma gunu tekrar bakilcak.hala sifirlanmazsa kemoterapi ignesi yapilcak
Merhaba,
Benim sizlere sorularım olacak, yardımcı olursanız sevinirim.
Klomen kullanmak için doktora gitmeyi düşünüyorum. Ancak menstural döngüye göre mi gitmeliyim doktora?
Yani özel bir günü var mı yumurtalarımın durumuna baktırmam için adet öncesi mi gitmeliyim, adet sonrası mı gitmeliyim?
Birde bu yumurta olgunluğu devlet hastanesinde anlaşılır mı?
Yoksa illa özel hastaneye mi gitmem gerek.
Merhaba karsiyakali1912 ,
Şöyle özetleyeyim, öncelikle devlette gittiğin bir doktorun varsa herhangi bir zamanda ona git. Eğer doktorun yoksa yine devlete gidebilirsin bu tamamen senin tercihin. Adetin 3. günü hormon testlerine bakıyorlar ama şimdiden gidersen doktorunla tanışmış olursun adetin 3. günü gel der hormonlarına bakalım der büyük ihtimalle. Bazı doktorlar adetin 3. günü yumurtları takip ediyor bazıları klomen verip 11. günden itibaren takip edip çatlatma veriyor ama dediğim gibi öncesinde git normal muayene ol belki klomene gerek yoktur.
Ne kadar süredir bebek istiyorsun?
Ben 2013 temmuz ayında ilk bebeğimi kalbi atmadığı için 9. haftada kaybettim. Aslında o zamandan beri istiyorum. Hatta kürtaj sonrası girdiğim depresyondan daha yeni yeni çıktım. Aslında bu ay çok umutluydum sat:2 kasım idi ve ben son birkaç gündür kasık ağrıları çekiyordum. Dün erken gebelik testi negatif çıkınca hayal kırıklığına uğradım. Son 1 senedirde korunmadık ama çokta gebelik olsun diye son 2 aya kadar belli takvime dikkat etmedik.
Bende Eylül 2013 te 5 aylık bebeğimi kaybettim. Daha sonrasında araştırmalar bitmeden tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korktuğum için cesaret edemedim. Temmuzda tahlil sonuçlarım neticesinde antifosfolipit sendromu yani kan pıhtılaşması teşhisi kondu. Şimdi coraspin 100 mg kullanıyorum, hamile kalır kalmaz da kan sulandırıcı iğne ile devam edeceğim.
4-5 aydır çalışıyoruz ama henüz olmadı, bende ilk defa geçen ay hormonlarıma baktırdım ve klomen kullandım aslında yumurta oluşumunda ve çatlamada sorunum yok ama doktorum öyle önerdi. Ben normal doğum yaptım ve doğumdan beri adetlerim inanılmaz derecede azaldı 6 gün süren şey artık 2-3 günde bitiyor ve miktarı da azaldı. Yarın yine doktor tavsiyesi ile HSG (rahim filmi ) çektireceğim. Doğumdan sonra bir de kürtaj oldum, kürtaj yapışma yapabiliyormuş en azından ona da bakılmış olsun dedik, bu ay klomen yok bir daha ki ay duruma göre bakacağız artık.
Sende çok düşünme ve üzerine de fazla yoğunlaşma ne kadar yoğunlaşırsak o kadar olmuyor ne yazık ki
Kaç yaşındasın? Kaç yıllık evlisin?
.Gözün aydın, çok sevindim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin :) Darısı inşallah bekleyen herkesin başına
canım adetımın 6. gunu klomen 5 gun kullandım. 11. gunu bıraktım hapı gunde 1 aldım doktor hapın bıtımınden 2 gun sonra cagırdı yumurtalıgın buyumesıne baktı buyuklugune gore vuruluyormuş iğne yumurtalık 7 m mıs kucuk dedı bır kac gun daha bekleyelım dedı 3 gun sonra tekrar bakıldı 17 m olmus sonra yarın hemen catlatma ıgnesı vurabılırız dedı ve vuruldu yanı castlatma ıgnesının vurulması yumurtalıgın buyumesıne baglı catlatma ıgnesını vurulduktan 3. gunu ve 4. gunu ılıskı ve 6. gunu ılışki onerdı ve yumurtalama gercekleşticanım kacıncı gun ıgne oldun ?
tesekkur ederım canım allah kımsenın kucagını bos bırakmasınGözün aydın, çok sevindim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin :) Darısı inşallah bekleyen herkesin başına
Ekrandan yumurtanin yerini idrara slklslkken rahat belirliyorlar islem bittikten sonra 20 dkika daha yatiriolar zaten o ara sperm yerlesiodur yok benim tutmadi su an dogal yollardan hamileyim:)idrara sıkışıkken neden yapıolar canm sonra idrara çıktığında spermlerdegiderse.. aşılaman tuttu mu peki
Çok geçmiş olsun. İnşallah gönlümüzce olur herşey.
29 yaşındayım 5,5 senelik evliyim. 2. Üniversiteyi okuyorum bir yandan. Biraz da bu sebepten geçen ay bu ay en geç önümüzdeki ay hamile kalma durumum olursa okulum için çok iyi olacak.
tesekkur ederım canım allah kımsenın kucagını bos bırakmasın
A.s canim biraz daha iyiyim dün kan verdim 37.46 çıktı. 4 gün önce yani kürtajdan sonra 61 di. Haftaya salı bidaha gitcem kan vermeye o zamana kadar inşallah sıfırlanir canım ya.patoloji sonucu da çıkacakmis. Bi yandan korkuyorum bi yandan hemen yine hamis olmayı istiyorum ama hayırlısı artık. Sen de durumlar nasıl canım?[/QUOTE][QUOkewser, post: 38091476, member: 290979"]Selam canım, nasıl oldun?
Olmadı zaten. Dün adet gördüm hemde haftaya beklerken yarın için doktor randevumu verdiğin tavsiye ile almıştım zaten hemde 3. güne denk geliyor gidicem bakalım ne diyecek doktor. Adetliyken muayene etmez herhalde değil mi? Nasıl bakacak doktor yumurtaların durumuna ki?Hayırlısı canım hakkında, ben ne zaman bu ay olsa süper desem o ay olmuyor :) şartlama kendini Rabbim bizim için en hayırlı zamanı bizden daha iyi bilir, o en kısa ve en güzel zamanda versin inşallah