- 27 Mayıs 2017
- 503
- 177
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #17.801
Canim catlatma.ignesi fiyati sorabilirmiyim ne kadar acabaKızlar merhaba size Bi sorum olucakti bende bu ay ilk kez Klomen kullandım 9. Gün yumurtam 12 mm di 10. Gün gittiğimde 18 mm olmuş Dedi çatlatma iğnesi verdi dün aksam igneyi oldum fakat bugun aklıma takıldı bir günde 6 mm buyumesi mümkünmü :/
Canim catlatma.ignesi fiyati sorabilirmiyim ne kadar acaba
Canim guzel sonuclar alabildin mi acaba klomenden once hangi testler yapildiMeraba kizlar bende aranizda yeniyimklomen kullandim 2 gun oldu biteli :)
Pregnly var o piyasada biraz zor bulunuyo doktor genelde onu iki doz verio ben onu 12.5 Liraya aldım ama ovitrelle veriliyo eğer diğer iğne bulunamazsa oda 70 yada 80 civarı bısey olması lazım doktorun bana bulabilirsen pregnly bul o daha etkili demişti 8. Eczanede bulmuştum :)Canim catlatma.ignesi fiyati sorabilirmiyim ne kadar acaba
O kadar uygun mu ben biraz baktim 2010 yilinda 1000 tl den fln bahsediyolardi p yizden cok merak etmistim siz hangi testleri yaptirdiniz acaba o kokudada yardimci olur musunuzPregnly var o piyasada biraz zor bulunuyo doktor genelde onu iki doz verio ben onu 12.5 Liraya aldım ama ovitrelle veriliyo eğer diğer iğne bulunamazsa oda 70 yada 80 civarı bısey olması lazım doktorun bana bulabilirsen pregnly bul o daha etkili demişti 8. Eczanede bulmuştum :)
Ben prolaktin ve tsh testi yaptırdım bikaç tane daha var ama suan aklıma gelen bunlar ilk ayimdi klomenle zaten doktora gidince o seni yönlendirir Canim bişekildeO kadar uygun mu ben biraz baktim 2010 yilinda 1000 tl den fln bahsediyolardi p yizden cok merak etmistim siz hangi testleri yaptirdiniz acaba o kokudada yardimci olur musunuz
Progesteron testi yapılıyo Canim yumurtanın o ay çatlayıp çatlamadigina Bakiliyo ama her doktor istemiyo sanırım benim doktorum istemedi ben kendim yaptırdım nolur nolmaz dieBisey daha sorabilirmiyim 21. gunu kontrolu niye yapiliyo acaba cunku tam o gun izne ayriliyorum il disina cikicam ucak bileti almistim onceden bayram icin
Merhabalar aynı durumdayım test verdinizmi tekrardan sonuç çıktımı acabaÇatlama iğnesini vurulduktan tam 11 gün sonra gecesi inanılmaz kasık bel ağrısı sağ göğsümde sızlama acı gece sabaha karşı tuvalete gitme isteği ile uyanma o gece ateş gibi yanmam üzerine ben ümitlenip kesin gece rahme yerleştii ve ben hissettim diyerek sabahına koşa koşa kan tahlili yaptırdım veeeeeÇatlama iğnesinden 11 gün sonra beta hcg değerim 0.5 çıktı(( son muhtemel ilişki üzerinden 9. Günde yaptırdım tahlilimi acebaa acelemiii ettimm kiii (( beklediğim adetime daha iki gün var aceba yarın yine yaptıraam mı diorum (( ayrıca klomenle 2. Ayımdayım