Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Herkese musmutlu bir gün diliyorum... :KK54:

dryice dryice hastanedesin sanırım sana da acil şifalar diliyorum. Umarım en kısa zamanda güzel haberlerle gelirsin :KK19:

Ben hala kırmızıları bekliyorum ama gelmiyorlar :110:

Yok gelmesinler ama dayanamayıp bu akşam gidip kanda baktıracağım sanırım :KK16:

canım kaç gün geçti bende 2 gün gecikme olmuştu geçen ay

canım ben pazar gelir diye bekliyordum gelmedi dün bekliyordum gelmedi bugün hala yok :110:

test yaptırmak birşey değil 2 saate sonuç alıyorum ama o 2 saat geçmek bilmiyor aklımdan geçen şeylerin haddi hesabı olmuyor bilirsin işte :eek:

KORKUYORUMMMM

Kizlar Hastanede yim iyi dilekleriniz için tşk ederim. Yarın kan sonucuma göre kürtaj yapilcakmis önce eğer değerler düşmezse 1 hafta iğne vurup takip etcekler o da düşürmezse en son ameliyat olcakmisim dua edin nnolur çok çaresizim bitkinim .

Kizlar Hastanede yim iyi dilekleriniz için tşk ederim. Yarın kan sonucuma göre kürtaj yapilcakmis önce eğer değerler düşmezse 1 hafta iğne vurup takip etcekler o da düşürmezse en son ameliyat olcakmisim dua edin nnolur çok çaresizim bitkinim .
allah yar ve yardımcın olsun sende dua et dularımız seninle üzme kendini inş iyleşeceksin cnm

Canım salma kendini lütfen emin ol yarın kürtajdan sonra ne iğneye ne de ameliyata gerek kalmayacak dualarımız seninle. Yapabileceğimiz bir şey olursa söyle lütfen. Allah acil şifalar versin inşallah.

"kewser, post: 37976783, member: 290979"]Canım salma kendini lütfen emin ol yarın kürtajdan sonra ne iğneye ne de ameliyata gerek kalmayacak dualarımız seninle. Yapabileceğimiz bir şey olursa söyle lütfen. Allah acil şifalar versin inşallah.[/QUOTE]
Kurtaji oldum canım çok agrim var yarın beta hcg bakılacak sıfırlanmissa taburcu olucam.umarim sıfırlanir kızlar dua edin benim için emi

"kewser, post: 37976783, member: 290979"]Canım salma kendini lütfen emin ol yarın kürtajdan sonra ne iğneye ne de ameliyata gerek kalmayacak dualarımız seninle. Yapabileceğimiz bir şey olursa söyle lütfen. Allah acil şifalar versin inşallah.
Kurtaji oldum canım çok agrim var yarın beta hcg bakılacak sıfırlanmissa taburcu olucam.umarim sıfırlanir kızlar dua edin benim için emi[/QUOTE]
cok gecmis olsun canim allah bidaha yasatmasin tez zamanda doldursun gobusunu ins bt hcg neden bakiliyo ki bana bakilmamisti hem niye agrin var vamumla olmadinmi narkoz verdiler dimi

"kewser, post: 37976783, member: 290979"]Canım salma kendini lütfen emin ol yarın kürtajdan sonra ne iğneye ne de ameliyata gerek kalmayacak dualarımız seninle. Yapabileceğimiz bir şey olursa söyle lütfen. Allah acil şifalar versin inşallah.
Kurtaji oldum canım çok agrim var yarın beta hcg bakılacak sıfırlanmissa taburcu olucam.umarim sıfırlanir kızlar dua edin benim için emi[/QUOTE]
cok gecmis olsun canim allah bidaha yasatmasin tez zamanda doldursun gobusunu ins bt hcg neden bakiliyo ki bana bakilmamisti hem niye agrin var vamumla olmadinmi narkoz verdiler dimi

X