Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

inş canım adete yakın kasık ağrım hiç olmazdı 2 aydır var geçen ay klomendense bu ay neden anlamadım ki canım bugün çok üzgünüm ama ümidim kalmadı bu aydan da nasip
Iki aydir benimde kasik agrim oldu hafif sekilde.bilmiyorum kist olsa adetimiz gecikir.soylede olabilir kistimiz kucuk olur adeti etkilemez.bakalim bu ay nasil olacak yine agrimiz olacakmi.ben bu ay yine sogan suyu icecem insallah.senin akintin varmi

Iki aydir benimde kasik agrim oldu hafif sekilde.bilmiyorum kist olsa adetimiz gecikir.soylede olabilir kistimiz kucuk olur adeti etkilemez.bakalim bu ay nasil olacak yine agrimiz olacakmi.ben bu ay yine sogan suyu icecem insallah.senin akintin varmi
sen adet oldunmu ben anlamadım ki akınyım yok canım yarın olmam gerek ama inş olmam

sen adet oldunmu ben anlamadım ki akınyım yok canım yarın olmam gerek ama inş olmam
Oldum canim cok guzel sokuldum gecen ay azalmusti kanaman bu ay iyi sokuldum.moralini bozma arkadasim.hamile olmazsan bile uzulme Allahim bizim icin hayirli olacak bu gunde gonderecek insallah

Benimde kanamam bitmedi daha ya bi bitseydi hiç vakit kaybetmicem iyice skti bu durum ya.
Canim ya insan dr gitmektende bikiyor.Allahim hastane kapilarina dusurmesin.dusun mineyle ben klomen kullandik iki aydir kasik agrimiz var bu dra gidipte muayane olmuyoz ne durumdayiz bilmiyoz.hadi mineyi anladim ben hemsireyim yinede gitmiyom.oldum olasi hastaneleri doktorlari sevmiyom.

evet canım sitrese giriyorum muayene de iğrenç ya kadın olmak ne zor belki oyüzden olmuyor dedim aynı değişen yok belki bu ay gider yumurta takıbi isterim bilmiyorum ya koca istanbulda içime sinen dr bulamadım ya

belgin bugün başım çok dönüyor neden sence tansiyonmu anlamadım kendimi iyi hissetmiyorum ben

Geçen salı gittim canım doktor 1 hafta sonra tekrar beta hcg istedi 50 lerde falan olmazsa iğneyle düşürt demişti. Çarşamba günü gidicem.iyi bi doktor bulmam lazım buralarda.
canım kaç gün oldu dr gittin mi bak kanaman bitse bile git muayene etsin parça kalmışmı baktır muhakkak

Geçen salı gittim canım doktor 1 hafta sonra tekrar beta hcg istedi 50 lerde falan olmazsa iğneyle düşürt demişti. Çarşamba günü gidicem.iyi bi doktor bulmam lazım buralarda.
bende en iyi drlara gidiyom araştırıp ama içime sinmeyen bişeyler var işte budur diyemedim cnm

="tuncer82, post: 37834343, member: 617357"]canım inş o profilindeki kadar güzel sağlıklıl bir bebişin olur en kısa zamanda aminnn[/QUOTE]
Inşallah canım inşallah hepimizin olur hayırlısyla

bende en iyi drlara gidiyom araştırıp ama içime sinmeyen bişeyler var işte budur diyemedim cnm
Öyle oluyo canım da Dr a gitmeden de içimizde ne olup bitiyor bilemiyoruz. Kendimiz de elimizden geleni yaparız tabi canım ama Dr. KKontrolü de şart bizler için.

Kanamam cok az gelmiş kesildi kesilecek. Yumurtlama 10 gun sonra mı oluyo ki acaba. Bu ay ole bi denicem diğer ay adetten de klomen baslicam tekrar inş.

tuncer82t: 37828642 .!.:
canım kaç gün oldu dr gittin mi bak kanaman bitse bile git muayene etsin parça kalmışmı baktır muhakkak
Hem de nasil canım ya doktoru kim sever ki.saglam insan hastaneye gitti mi hasta cikip gelecek yani ama napalım Rabbim de bizi bunla sınıyor. Sabırla devam etmek zorundayız.

bende bu ay kur deneyip olmazsa gideyim diyorum bir ysndanda yumurta takibiimi ysptirsam gecen ay yumurtlama testi hic koyu cikmadi catlamadimi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…