Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Gunun aydin olsun canim.guzel haberlerini bekliyorum.adet olmazsan test yapma 3-4 gun bekle.bu arada adet gecikmen oluyormuydu
yok canım bir gün geçer en fazla gününde olurum sabah test yaptım çok silik kendi çizgisi çıkıyormuydu anlamadım gebe olabilirmiyim yaaa belginnn bikaç gün daha beklerim gelmezse yaptırırım çok üzüyor

yok canım bir gün geçer en fazla gününde olurum sabah test yaptım çok silik kendi çizgisi çıkıyormuydu anlamadım gebe olabilirmiyim yaaa belginnn bikaç gün daha beklerim gelmezse yaptırırım çok üzüyor
Resmini ceksene bakalim biz gorebilecekmiyiz

Minecim hadi inşallah hamilesindir. Güzel haberlerini bekliyoruz.silik çıktıysa mutlaka vardır. Ben yaptığımda da ilk çok silik çıkmıştı

siz adet gecincemi yaptjniz benim bugun gunum bukadar siljk olmasi norm mi onceki gebeligim 5 gu. kala boyleydi

Benim adet gününden 1 gun sonra çok silik ti. 2 gün öncesinde silik bile çıkmamışti canım. Ayy gebesin sen ne güzel allahım sağlıklı tatlı mı tatlı bebisi kucağına almayi nasip etsin inşallah

Benim adet gününden 1 gun sonra çok silik ti. 2 gün öncesinde silik bile çıkmamışti canım. Ayy gebesin sen ne güzel allahım sağlıklı tatlı mı tatlı bebisi kucağına almayi nasip etsin inşallah
ayy canım dua et olur mu inş öyledir bugün bakıp bakıp durdum inş test hatalı değildir.yarın bidaha yapacam bakalım kimseye demem artık eşimden başka gebe kalsam bile hep korkularım olacak allah bir daha yaşatmasın o kötü günleri bize bugün kasık agrım çok birde adete doğru ates düşermi yükselirmi ateşimde çok

sen nasılsın sedacım kanaman bittmi taşındınız mı herşey üst üste geldi inş izmir iyi gelir sana tebdili mekanda ferahlık vardır orda gebe kalırısn inş

Canım taşındık da ev çok kötü ya degistircez evi. Kanamam bitti derken basliyo delircem artık. Bugün eşim doktora götürcek değer daha dusmediyse iğneyle dusurtcem artik
sen nasılsın sedacım kanaman bittmi taşındınız mı herşey üst üste geldi inş izmir iyi gelir sana tebdili mekanda ferahlık vardır orda gebe kalırısn inş

ayy canım dua et olur mu inş öyledir bugün bakıp bakıp durdum inş test hatalı değildir.yarın bidaha yapacam bakalım kimseye demem artık eşimden başka gebe kalsam bile hep korkularım olacak allah bir daha yaşatmasın o kötü günleri bize bugün kasık agrım çok birde adete doğru ates düşermi yükselirmi ateşimde çok
Evet canim ates yuksek oluyo hep dusmuyo.teste baktığında çizgiyi gorebiliyosun dimi kimseye söyleme canım aman. Hele akrabalara. Kolay değil canım ya insanın aklından cikkmiyo ben de yine hamile kalmış olsam oncekinden daha pinpirikli olcagim kesin. Ama sen içini rahat tutmaya çalış. Sen iyisen bebis de iyi.hic korkma. Allah nasip ettiyse naparsan yap yine dusmez. Kana ne zaman gitcen canim

X