-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.321
Ewet tüp bebege gidiyorduk artikUmudunu kestigin andami oldu
Ediyorum hepimizeallah tamaamnına erdirsin canım çok sevindin ne güzel dua et bize de
Neden sordum biliyonmu umudunuzu kesmeyin demissin ya cogu kisinin umudunu kestigi zaman hamile kaliyor demekki umudumuzu kesmek gerekiyorEwet tüp bebege gidiyorduk artik
Bende uygulayacagim birkac kurum kaldi olmazsa tup bebek dusunuyoruz.Aslinda hemen tup bebek istiyoruzda para yok para biriktirmemiz lazimEwet tüp bebege gidiyorduk artik
Canim seda nasil giriyor mu hicinancını kaybetme canım az önce ablama radı bir arkadaşı var kadın 2.yi doğurdu 45 yaşında var rabbim dilerse olur ilkini de38 de doğurdu ümidini yitirme sakın
Seda kayiplardaCanim seda nasil giriyor mu hic
Müge anliya cikacam bizim bi seda arkadasimiz vardi kayboldu diyeCanim seda nasil giriyor mu hic
Gerci bende yakinlarda kayiplara karismayi dusunuyomCanim seda nasil giriyor mu hic
Cok sevindim kendini toplamissin biraz bende kimyasal gebelik yasadim bu ay sokulup temizlendim bu ay asilama deneyecegiz klomenle yine ben de artik bu ay son tutarsa iyi olur tutmassa artik uzun bi sure ara vercem ben de boyle iste yalniz bu tasinma yerlesme derken vakit gecer cabucakKizlar burdayım ya günlerdir giremiyorum eeşimin işi dolayısıyla kısa süreliğine izmire yerleşeceğiz annemlere geldim denizliye esiimin izmirde ev ayarlamasini bekliyorum Fırsatım olmadı girmeye. Şimdi yazıların hepsini okudum belgincim sıkma canını pes de etme sakin. Olana kadar bıkmadan usanmadan elimizden geleni yapicaz ben artık hırs yaptım. Birakmicam meleğimin peşini. Mine seni de çok merak ediyorum testi ne zaman yapcaksin mutlaka haber et He. Bu arada hala kanamam devam ediyo o kadar sıkıldım ki anlatamam.gecen salı doktora gittim. Değer daha 121 e düşmüş. Doktr kürtaj a gerek yok haftaya 50 civarına düşmezse iğneyle düşürt dedi. Ve bana 3 ay korunmami söyledi. Ama dinleyecek kim. Kanamam biter bitmez baslicam çalışmalara :) zaten klomenle kaldım.
Sen niye kayiplara karision umut yitirmek yokGerci bende yakinlarda kayiplara karismayi dusunuyom
Bende uygulayacagim birkac kurum kaldi olmazsa tup bebek dusunuyoruz.Aslinda hemen tup bebek istiyoruzda para yok para biriktirmemiz lazim
Umudunu kaybetme ama hayatini da sadece ona odaklama psikolojin bozulmasin tedaviye ara werdinizmi hic yada rahatsizligin neNeden sordum biliyonmu umudunuzu kesmeyin demissin ya cogu kisinin umudunu kestigi zaman hamile kaliyor demekki umudumuzu kesmek gerekiyor
Kafami dagitmak icinSen niye kayiplara karision umut yitirmek yok
Gecen ay asilama oldu tutmadi bu ayda sogan suyu ictim yine olmadiUmudunu kaybetme ama hayatini da sadece ona odaklama psikolojin bozulmasin tedaviye ara werdinizmi hic yada rahatsizligin ne
bende asılama olcam yhaa kımsnın tutmuyomus napcam hevesım kalmadıGecen ay asilama oldu tutmadi bu ayda sogan suyu ictim yine olmadi
Iyi olduguna sevindim.degerin daha yeni 121 olduguna gore acaba soyle birsey olmus olabilirmi.degerin sonradan tekrardan yukselmeye basladi ama sonrasinda tutunamadi dustu.ama sonucta neyse ne Allahim isteseydi sen ne yaparsan yap dusmezdi.sedacim bakarsin ortam degisikligi size iyi gelir hamile kalirsin.Kizlar burdayım ya günlerdir giremiyorum eeşimin işi dolayısıyla kısa süreliğine izmire yerleşeceğiz annemlere geldim denizliye esiimin izmirde ev ayarlamasini bekliyorum Fırsatım olmadı girmeye. Şimdi yazıların hepsini okudum belgincim sıkma canını pes de etme sakin. Olana kadar bıkmadan usanmadan elimizden geleni yapicaz ben artık hırs yaptım. Birakmicam meleğimin peşini. Mine seni de çok merak ediyorum testi ne zaman yapcaksin mutlaka haber et He. Bu arada hala kanamam devam ediyo o kadar sıkıldım ki anlatamam.gecen salı doktora gittim. Değer daha 121 e düşmüş. Doktr kürtaj a gerek yok haftaya 50 civarına düşmezse iğneyle düşürt dedi. Ve bana 3 ay korunmami söyledi. Ama dinleyecek kim. Kanamam biter bitmez baslicam çalışmalara :) zaten klomenle kaldım.
Benim cok umudum vardi tutmadi ama sende tutmayacak anlamina gelmez bir kere yaptir aklinda kalmasin.bende asılama olcam yhaa kımsnın tutmuyomus napcam hevesım kalmadı
Kiz bu ev tasimada bi keramet var haa ben ilk bebegime ev tasirken kalmisimKizlar beni iyi dinleyin biraz once bi adamla tanistim 16 yil sonra cocuklari olmus.adamin kendinde sorun varmis.yanindada oglu vardi 1.5 yaslarinda falan.çaksir otunun ogutulmusu birde kestane bali macun yapip sabah aksam yiyomusun kari koca 3 ay yiyosunuz adamin cocugu olmus.adamin kendisiyle konustum.birde diyorki evi tasimistik esimin hamile oldugunu bile anlamadk.kizlar bu macunu yedikmi birde evi tasidikmi olay bitmistir:)
Qyhaaa tup istemiom ben niyeyse ama mecbur kalirsam yazin istanbula gitcemBenim cok umudum vardi tutmadi ama sende tutmayacak anlamina gelmez bir kere yaptir aklinda kalmasin.