- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 46
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #14.341
Ben evlendikten sonra ev tasimistik hamile kalmadim acaba benim uzayami tasinmam lazim.vallaha evlendigimden beri cok sikintilar cekiyom baska konularda yinede cocuk fikri aklimdan cikmiyor.kafamizdan atmanin yolunu buldukmu o zaman hamile kalacagiz.kk nede bu yuzden kapatmak istiyorum.Kiz bu ev tasimada bi keramet var haa ben ilk bebegime ev tasirken kalmisim
Ewet kafadan atinca hamile kalacagizBen evlendikten sonra ev tasimistik hamile kalmadim acaba benim uzayami tasinmam lazim.vallaha evlendigimden beri cok sikintilar cekiyom baska konularda yinede cocuk fikri aklimdan cikmiyor.kafamizdan atmanin yolunu buldukmu o zaman hamile kalacagiz.kk nede bu yuzden kapatmak istiyorum.
peki bunu nasıl yapacağızEwet kafadan atinca hamile kalacagiz
bılmıom kı ben o aşamadayım ama bu son çırpınışım yanı bu ay olmassa bırakıom bu işlerı kendılıınden canı ne zaman ısterse o zaman olsunpeki bunu nasıl yapacağız
bende bilmiyorumgitmesek dr uğraşmazsak da olurmu biz normalmiyiz ki bir yandan diyorum rabbim ol derse olur olmayacaksa uğraş boşa bilmiyorum bende çok yıprandımbılmıom kı ben o aşamadayım ama bu son çırpınışım yanı bu ay olmassa bırakıom bu işlerı kendılıınden canı ne zaman ısterse o zaman olsun
Oyle dusunme bizim arkadasin ilk seferde tuttu olumlu düsünbende asılama olcam yhaa kımsnın tutmuyomus napcam hevesım kalmadı
Dusunmuyom ne olumlu ne olumsuz cocuk fikrini cikardim kafamdan bakalim belki boyle gelir bebis :)Oyle dusunme bizim arkadasin ilk seferde tuttu olumlu düsün
Off offf iste neyi cok istersen onunla sinanirsinbende bilmiyorumgitmesek dr uğraşmazsak da olurmu biz normalmiyiz ki bir yandan diyorum rabbim ol derse olur olmayacaksa uğraş boşa bilmiyorum bende çok yıprandım
Olabilir canım ya bu haftada kan vermem gerekliymis. Şu kanama düşük falan bi bitseydi rahatlicam. Inşallah evime hamile dönerim. Birgün hepimiz doğum günlerini tek tek sayicaz.Iyi olduguna sevindim.degerin daha yeni 121 olduguna gore acaba soyle birsey olmus olabilirmi.degerin sonradan tekrardan yukselmeye basladi ama sonrasinda tutunamadi dustu.ama sonucta neyse ne Allahim isteseydi sen ne yaparsan yap dusmezdi.sedacim bakarsin ortam degisikligi size iyi gelir hamile kalirsin.
Sen en azindan ortam degistirdin biz yerimizde sayiyozOlabilir canım ya bu haftada kan vermem gerekliymis. Şu kanama düşük falan bi bitseydi rahatlicam. Inşallah evime hamile dönerim. Birgün hepimiz doğum günlerini tek tek sayicaz.
Topladim canım daha doğrusu şu anda sanki hiç olmamış gibi kabul ediyorum.daha az canım yanıyor. Rabbim düşmanıma yaşatmasin bu acıyı. Çok zormuş çok. Sana da çok geçmiş olsun canım.[/QUOTE]adrenalin85, post: 37796070, member: 622528"]Cok sevindim kendini toplamissin biraz bende kimyasal gebelik yasadim bu ay sokulup temizlendim bu ay asilama deneyecegiz klomenle yine ben de artik bu ay son tutarsa iyi olur tutmassa artik uzun bi sure ara vercem ben de boyle iste yalniz bu tasinma yerlesme derken vakit gecer cabucak
tskr ederim cnm iyiyim sen nasilsin sokuldumu aynimi benim kasikta kasilma az var yuzumde adet zamani pek sivilce cikmazdi suan cok cikti galiba adet olcam canim sali gelirMinecim nasilsin ne durumdasin
Gunaydin canim.bir onceki gebeligin gibi olmayabilir.onda onceden pozitifi gormussun.eger gec yumurtladiysan dollenmede olduysa adet yakinda hamile kalmis olabilursin.dur bakalim bi adet olacanmi.insallah hamilesindirde adet olmazsingünaydın kızlar akşam ovalasyon testi yaptım onda gebelik öğrenenler varmış silik çıktı sabah idrar negatif bu ayda olmadı
inş canım adete yakın kasık ağrım hiç olmazdı 2 aydır var geçen ay klomendense bu ay neden anlamadım ki canım bugün çok üzgünüm ama ümidim kalmadı bu aydan da nasipGunaydin canim.bir onceki gebeligin gibi olmayabilir.onda onceden pozitifi gormussun.eger gec yumurtladiysan dollenmede olduysa adet yakinda hamile kalmis olabilursin.dur bakalim bi adet olacanmi.insallah hamilesindirde adet olmazsin