Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Kiz bu ev tasimada bi keramet var haa ben ilk bebegime ev tasirken kalmisim
Ben evlendikten sonra ev tasimistik hamile kalmadim acaba benim uzayami tasinmam lazim.vallaha evlendigimden beri cok sikintilar cekiyom baska konularda yinede cocuk fikri aklimdan cikmiyor.kafamizdan atmanin yolunu buldukmu o zaman hamile kalacagiz.kk nede bu yuzden kapatmak istiyorum.

sedacim iyi olmana cokk sevindim tabi kurtaja gerek kslmamasina da dr neden 3 ay dedi ki kurtaj yok sonucta sma istersen bir ay korun rahmin dinlensjn yada cocuk fikri olmssin korunma nasip de benim bat sali canim nefes alirken bile baski kasilma var o ceki gebelihimde bunlari yasadjm ama uzulmemek icin hayal kurmuyorum rabbim buyuk elbet hepimizin olacsk zanani gelince

Ben evlendikten sonra ev tasimistik hamile kalmadim acaba benim uzayami tasinmam lazim.vallaha evlendigimden beri cok sikintilar cekiyom baska konularda yinede cocuk fikri aklimdan cikmiyor.kafamizdan atmanin yolunu buldukmu o zaman hamile kalacagiz.kk nede bu yuzden kapatmak istiyorum.
Ewet kafadan atinca hamile kalacagiz

bılmıom kı ben o aşamadayım ama bu son çırpınışım yanı bu ay olmassa bırakıom bu işlerı kendılıınden canı ne zaman ısterse o zaman olsun
bende bilmiyorumgitmesek dr uğraşmazsak da olurmu biz normalmiyiz ki bir yandan diyorum rabbim ol derse olur olmayacaksa uğraş boşa bilmiyorum bende çok yıprandım

Inşallah canım ya cabalicaz artık bizim de sınavımiz buymus napalım. Inşallah bu ay senin yüzün güler canım. TE="tuncer82, post: 37798359, member: 617357"]sedacim iyi olmana cokk sevindim tabi kurtaja gerek kslmamasina da dr neden 3 ay dedi ki kurtaj yok sonucta sma istersen bir ay korun rahmin dinlensjn yada cocuk fikri olmssin korunma nasip de benim bat sali canim nefes alirken bile baski kasilma var o ceki gebelihimde bunlari yasadjm ama uzulmemek icin hayal kurmuyorum rabbim buyuk elbet hepimizin olacsk zanani gelince[/QUOTE]
Insa

Iyi olduguna sevindim.degerin daha yeni 121 olduguna gore acaba soyle birsey olmus olabilirmi.degerin sonradan tekrardan yukselmeye basladi ama sonrasinda tutunamadi dustu.ama sonucta neyse ne Allahim isteseydi sen ne yaparsan yap dusmezdi.sedacim bakarsin ortam degisikligi size iyi gelir hamile kalirsin.
Olabilir canım ya bu haftada kan vermem gerekliymis. Şu kanama düşük falan bi bitseydi rahatlicam. Inşallah evime hamile dönerim. Birgün hepimiz doğum günlerini tek tek sayicaz.

adrenalin85, post: 37796070, member: 622528"]Cok sevindim kendini toplamissin biraz bende kimyasal gebelik yasadim bu ay sokulup temizlendim bu ay asilama deneyecegiz klomenle yine ben de artik bu ay son tutarsa iyi olur tutmassa artik uzun bi sure ara vercem ben de boyle iste yalniz bu tasinma yerlesme derken vakit gecer cabucak[/QUOTE]
Topladim canım daha doğrusu şu anda sanki hiç olmamış gibi kabul ediyorum.daha az canım yanıyor. Rabbim düşmanıma yaşatmasin bu acıyı. Çok zormuş çok. Sana da çok geçmiş olsun canım.

Olabilir canım ya bu haftada kan vermem gerekliymis. Şu kanama düşük falan bi bitseydi rahatlicam. Inşallah evime hamile dönerim. Birgün hepimiz doğum günlerini tek tek sayicaz.
Sen en azindan ortam degistirdin biz yerimizde sayiyoz

adrenalin85, post: 37796070, member: 622528"]Cok sevindim kendini toplamissin biraz bende kimyasal gebelik yasadim bu ay sokulup temizlendim bu ay asilama deneyecegiz klomenle yine ben de artik bu ay son tutarsa iyi olur tutmassa artik uzun bi sure ara vercem ben de boyle iste yalniz bu tasinma yerlesme derken vakit gecer cabucak
Topladim canım daha doğrusu şu anda sanki hiç olmamış gibi kabul ediyorum.daha az canım yanıyor. Rabbim düşmanıma yaşatmasin bu acıyı. Çok zormuş çok. Sana da çok geçmiş olsun canım.[/QUOTE]
Sagol cnm cok zor bisey ki biz alistik artik uslanmadim bu ay yine dr pesindeyim senin de en kisa zamanda yeniden gelecek bebisin merak etme

günaydın kızlar akşam ovalasyon testi yaptım onda gebelik öğrenenler varmış silik çıktı sabah idrar negatif bu ayda olmadı:KK43::KK42:

günaydın kızlar akşam ovalasyon testi yaptım onda gebelik öğrenenler varmış silik çıktı sabah idrar negatif bu ayda olmadı:KK43::KK42:
Gunaydin canim.bir onceki gebeligin gibi olmayabilir.onda onceden pozitifi gormussun.eger gec yumurtladiysan dollenmede olduysa adet yakinda hamile kalmis olabilursin.dur bakalim bi adet olacanmi.insallah hamilesindirde adet olmazsin

Gunaydin canim.bir onceki gebeligin gibi olmayabilir.onda onceden pozitifi gormussun.eger gec yumurtladiysan dollenmede olduysa adet yakinda hamile kalmis olabilursin.dur bakalim bi adet olacanmi.insallah hamilesindirde adet olmazsin
inş canım adete yakın kasık ağrım hiç olmazdı 2 aydır var geçen ay klomendense bu ay neden anlamadım ki canım bugün çok üzgünüm ama ümidim kalmadı bu aydan da nasip

X