Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

kendi açtığım topiğe hikayemi yazmadım unuttuğumu söyleyenler oldu ama unutmadım.. doğumdan sonra anlatmayı düşünüyordum ama şimdiden anlatayım bari birilerine bir nebze umut olur..
Öncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin.. kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
Bana gelince ben 5. klomen kullanışımda hamile kaldım. Eşimde sorun vardı hareket sayımız çok düşüktü, çakşır otu mu keçiboynuzu kürü mü ne varsa denedik..
Sonra Proxeed plus aldık eşim onu 1 ay kullandı ve test yaptık o da ne hızımız 2 kat artmış ama yine ben o ay hamile kalamadım..
Doktorum göğsümden süt gelip gelmediğini sordu bilmiyorum dedim ve baktı süt geldiğini bu şekilde hamile kalamadığımı söyledi ve hemen bir ilaç verdi adını şu an hatırlamıyorum..
onu kullandım ve de klomeni o ay bir sürü yumurtam oluştu belki 10 tane vardı..
aşılama yapacaktı doktorum vazgeçti çok yumurtam olduğu için..
ben de istemiyordum zaten...
ve o ay hamile olduğumu öğrendim. Hiç beklemiyordum umutlarım tükenmişti ama çok şükür rabbime 1yılın sonunda daha fazla bekletmeden meleğime kavuşturdu beni...
Size tavsiyem kafanızı dinleyin tatile çıkın bebek düşüncesini aklınızdan çıkarın, nasıl çıkarayım tüm hayatım ona odaklanmışken, diyenler olacak içten içe.. ben de diyordum çünkü ama o ay aklımdan çıkarmıştım tatile gittim eşim ve arkadaşlarla.. sonra arkadaşlar bize tatile geldi bi hafta bizde kaldılar düşünmeye vaktim bile olmadı...
adet günü yaptığım testle öğrendim..
Belirtilere gelince öyle ahım şahım bi belirtim olmadı.. göğüslerim büyümüş ve sızlıyordu her adet dönemindeki gibi...
Zaten belirtilere de takılmayın herkesin vücut yapısı hissedeceği farklı..
Umarım Rabbim sizi çok bekletmez kendinize iyi bakın.. Umutsuzluğa kapılmayın.. Allahım gerçekleştirmeyeceği hiç bir şeyin hayalini kurdurmaz unutmayın...

Ayyy aglarim ama bende boyle anlata bilcekmiym ins isteyn herks hamile kalir allh kucGna almayi nasip etsn canm

kizlar sonucu aldim agliyorum suanda degerim dusuk ckk yeni dedi dr hamileyimmdua edin ne olur yukselsin korku endise sevinc yasiyorum suan inanamiyorum ne diyecegimi bilrmiyorum dualariniz ve desteginizden dolayi allah dizden razi olsun tez zamanda hepinize versin ins

coookk sewindimmmm merak etme aLLAHIN İZNİYLE YÜKSELİR

Anaaaammmm kalktim göbek atiyorum sevincten.Allahima şükürler olsun.minecim cok ama cok sevindim.sakin ha sen gobek atma biz senin yerinede oynariz:)

Demekki neymis kafaya taksanda kk ne girsen de hamile kalinabiliryormus.illaki kafandan takmamana gerek yokmus.kk girmeye devam.demekki neymis hersey nasipmis.demekki neymis hersey Yüce Rabbimin izniyle oluyormus.

[QUOTncer82, post: 37865831, member: 617357"]kizlar sonucu aldim agliyorum suanda degerim dusuk ckk yeni dedi dr hamileyimmdua edin ne olur yukselsin korku endise sevinc yasiyorum suan inanamiyorum ne diyecegimi bilrmiyorum dualariniz ve desteginizden dolayi allah dizden razi olsun tez zamanda hepinize versin ins[/QUOTE]
Ayyy canim hayirli ugurlu olsun cok ama cok sevindim.bence iyi dgerin benim adetten bir gun sonra 18lerdeydi. Seninki 50lerde. Hic kotu dusunme bebisin geldi sana tadini cikar :)

kizlar cok sagulun allah sizede versin ablam sordu simdi var diyemedim bikez agzim yandi bakin ilk size soyledim esimde bilmiyor daha:)sizi cok seviyom ki:)belgjncim seninkinede sedacigimada sevincez yakinda ins rabbim buyuk siz benim yaptiklarimi yapin bu ay ve cok dua klomen de neymis tedavisiz rabbim diledi kl dedi sukurler olsun olacakmis gibi davranin ama illa demeyin olmayjnca pes etmek uzulmek yok

him seda seninki 18 miydi belgincim sen anlarsin hemsiresin degerim iyimi gecenki gebeligjmde 4 gun kala305 ti ne bilim niye boyle farkli ki

him seda seninki 18 miydi belgincim sen anlarsin hemsiresin degerim iyimi gecenki gebeligjmde 4 gun kala305 ti ne bilim niye boyle farkli ki
Canim benim gec yumurtlama olmus olabilirsin bu yuzdende gec donlenmistir.suan icin onemli olan yarin degil ertesi gun yapturdiginda degerin ikiye katlanmasi.sen merak etme insallah ykselecek

Gelelim kurufasulyenin faydalarina.bu neler yaptin anlat bakalim esinede birseyler icirdinmi.bu ay hangi dualari okudun

Gelelim kurufasulyenin faydalarina.bu neler yaptin anlat bakalim esinede birseyler icirdinmi.bu ay hangi dualari okudun
canim bal tarcin incir havuc kuru ysptim afetin 2. gunu baslayip her aksam yasini serif kkudum bahsetmistim bir topik var diye lem yelid 7000 crkecektim 4000 de kaldi:) her namazdan sonra istigfar,ya fettah,ya musavvir 100 er adet cektim esime bisey. yedirmedim hepsi bu:) dua dua cok yalvardim rabbim duydu sukur

canim bal tarcin incir havuc kuru ysptim afetin 2. gunu baslayip her aksam yasini serif kkudum bahsetmistim bir topik var diye lem yelid 7000 crkecektim 4000 de kaldi:) her namazdan sonra istigfar,ya fettah,ya musavvir 100 er adet cektim esime bisey. yedirmedim hepsi bu:) dua dua cok yalvardim rabbim duydu sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…