- 25 Ağustos 2014
- 68
- 28
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.701
slm. yeniyim aranızda.yaşınızdan dolayı ümitsiz oluşunuz beni üzdü.size kendimden bahsetmek istiyorum.45 yaşındayım.4 yıllık evliyim.2 düşük yaptım.2.düşüğümde kürtajı yapan doktorum.tedavisiz hamile kaldığımı duyunca şaşırdı ve büyük mucize ve bundan sonra benim için oldukça ümitsiz vaka olduğunu söyledi.tabiiki çok üzüldüm.fakat çabuk toparladım kendimi.Dedimki kendi kendime RABBİM den ümit kesilmez.şubatın 14 de klomen tedavisine başladım,adetin 3.günü,5 gün yuttum.sonra kontrole gittim.çatlatma iğnesi ile ovalasyon oldu.fakat gebelik oluşmadı.doktorum tedavi başından beri tüp bebek önerdi.zaman kaybetmemek için.fakat ben doğal yolla olma tarafındaydım.sonra iğne tedavisine başladım.yine hamilelik olmadı.ümidimi kaybetmedim.3 ay tedaviye devam ettim.en son aşılama dedi doktorum.aşılamadada ümitlenmememi belirtti.bu ara ara verdim maddi durumdan.5 ay üzerine kendiliğimden hamile kaldım şükürler olsun rabbime.ilk testi hcg ile kendim yaptım.2. çizgi silik çıktı.ertesi günü doktoruma gittim kan ve idrar tahlili istedi ve sonuç pozitif çok yeni bir hamilelik dedi.cuma günü yani ekim ayının 24 de kontrole çağırdı.netlik kazansın diye tekrar tahlil olucam.yaptıklarım.beslenmeme dikkat ettim.sarı,beyaz leblebi,badem,fıstık,kabak çekirdeği,doğal incir mevsiminde yedim.ve bol bol dua ettim.beş vakit namazımı kılıp.üzülme,RABBİMDEN ümidine kesme dualarını ihmal etme.inşallah sizlerede en kısa zamanda hamilelik nasip olur.kib
CANIM RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNANCIN ZAFERİ İŞTE BENDE ÇOK ISRARLA DUA EDİYORUM UĞRAŞIYORUM 2 YILDIR BİR KAYBIM VAR EŞİM KENDİ HALİNE BIRAK DİYOR KLOMEN İKİ KEZ KULLANDIM İLKİ GEBELİKTİ 2.DE OLMADI ARTIK NORMAL YOLLLA DENEYECEĞİM BİKAÇ AY İNSANI YIPRATIYOR BU SÜREÇ BİZLEREDE DUA ET İNŞ SAĞ SALİM SAĞLIKLI BEBBİŞİN OLURslm. yeniyim aranızda.yaşınızdan dolayı ümitsiz oluşunuz beni üzdü.size kendimden bahsetmek istiyorum.45 yaşındayım.4 yıllık evliyim.2 düşük yaptım.2.düşüğümde kürtajı yapan doktorum.tedavisiz hamile kaldığımı duyunca şaşırdı ve büyük mucize ve bundan sonra benim için oldukça ümitsiz vaka olduğunu söyledi.tabiiki çok üzüldüm.fakat çabuk toparladım kendimi.Dedimki kendi kendime RABBİM den ümit kesilmez.şubatın 14 de klomen tedavisine başladım,adetin 3.günü,5 gün yuttum.sonra kontrole gittim.çatlatma iğnesi ile ovalasyon oldu.fakat gebelik oluşmadı.doktorum tedavi başından beri tüp bebek önerdi.zaman kaybetmemek için.fakat ben doğal yolla olma tarafındaydım.sonra iğne tedavisine başladım.yine hamilelik olmadı.ümidimi kaybetmedim.3 ay tedaviye devam ettim.en son aşılama dedi doktorum.aşılamadada ümitlenmememi belirtti.bu ara ara verdim maddi durumdan.5 ay üzerine kendiliğimden hamile kaldım şükürler olsun rabbime.ilk testi hcg ile kendim yaptım.2. çizgi silik çıktı.ertesi günü doktoruma gittim kan ve idrar tahlili istedi ve sonuç pozitif çok yeni bir hamilelik dedi.cuma günü yani ekim ayının 24 de kontrole çağırdı.netlik kazansın diye tekrar tahlil olucam.yaptıklarım.beslenmeme dikkat ettim.sarı,beyaz leblebi,badem,fıstık,kabak çekirdeği,doğal incir mevsiminde yedim.ve bol bol dua ettim.beş vakit namazımı kılıp.üzülme,RABBİMDEN ümidine kesme dualarını ihmal etme.inşallah sizlerede en kısa zamanda hamilelik nasip olur.kib
Canim daha erkenCANIM ASLINDA YANI IGNE VURULALI 12 GUN OLUYO BUGUN ERKEN GIBI ASLINDA DIMI? YUMURTA CATLICAK DOLLENME OLUP YERLESCEK IDRARA GECECEK. BILMIYORUM KI PAZARTESI GUNU KAN VERMEYE GITCEM
Benimde dün adet olmam gerekiyordu ama halen ses seda yok bu ay ilaç kullanmadım 15 gün soğan kürü yaptım acaba kürden dolayımı gecikti yoksa bebekmi ölecem meraktan adet sancısı filanda yok araya haftasonu girmesi iyi oldu pazartesiye kadar bekleyecem halen adet olmazsam 4-5 gün geçmiş olacak kesin sonuç verilir heralde olursam da hayırlısı demekten başka çare yok
Oncelikle cok tesekkur ederim Allah razi olsun bilgilendirdigin icin.insallah saglikl bir sekilde bebisini kucagina alirsin.ben bu ay asilama yaptirdim tutmadi.senin sansli tarafin hamile kalabiliyorsun ben hic kalmadim.esimin sperm hareketleri yavas.bende sorun yok.tek sorun yasim.biraz zamana birakmayi dusunuyorum.bu ay sogan kuru bir dahaki ay incir kuruyle havuc kuru yapmayi dusunuyorum.sen kur falan denedinmi.slm. yeniyim aranızda.yaşınızdan dolayı ümitsiz oluşunuz beni üzdü.size kendimden bahsetmek istiyorum.45 yaşındayım.4 yıllık evliyim.2 düşük yaptım.2.düşüğümde kürtajı yapan doktorum.tedavisiz hamile kaldığımı duyunca şaşırdı ve büyük mucize ve bundan sonra benim için oldukça ümitsiz vaka olduğunu söyledi.tabiiki çok üzüldüm.fakat çabuk toparladım kendimi.Dedimki kendi kendime RABBİM den ümit kesilmez.şubatın 14 de klomen tedavisine başladım,adetin 3.günü,5 gün yuttum.sonra kontrole gittim.çatlatma iğnesi ile ovalasyon oldu.fakat gebelik oluşmadı.doktorum tedavi başından beri tüp bebek önerdi.zaman kaybetmemek için.fakat ben doğal yolla olma tarafındaydım.sonra iğne tedavisine başladım.yine hamilelik olmadı.ümidimi kaybetmedim.3 ay tedaviye devam ettim.en son aşılama dedi doktorum.aşılamadada ümitlenmememi belirtti.bu ara ara verdim maddi durumdan.5 ay üzerine kendiliğimden hamile kaldım şükürler olsun rabbime.ilk testi hcg ile kendim yaptım.2. çizgi silik çıktı.ertesi günü doktoruma gittim kan ve idrar tahlili istedi ve sonuç pozitif çok yeni bir hamilelik dedi.cuma günü yani ekim ayının 24 de kontrole çağırdı.netlik kazansın diye tekrar tahlil olucam.yaptıklarım.beslenmeme dikkat ettim.sarı,beyaz leblebi,badem,fıstık,kabak çekirdeği,doğal incir mevsiminde yedim.ve bol bol dua ettim.beş vakit namazımı kılıp.üzülme,RABBİMDEN ümidine kesme dualarını ihmal etme.inşallah sizlerede en kısa zamanda hamilelik nasip olur.kib
Hic gecermiydiBenimde dün adet olmam gerekiyordu ama halen ses seda yok bu ay ilaç kullanmadım 15 gün soğan kürü yaptım acaba kürden dolayımı gecikti yoksa bebekmi ölecem meraktan adet sancısı filanda yok araya haftasonu girmesi iyi oldu pazartesiye kadar bekleyecem halen adet olmazsam 4-5 gün geçmiş olacak kesin sonuç verilir heralde olursam da hayırlısı demekten başka çare yok
inşallah hiç aklımdan çıkmıyo unutmaya çalışıyorum olmuyo beklemedeyimay hadi inşallah bebek vardır...
normalde hiç geçmez tam 28 gün olur 3-4 ayda bir 29 gün olur benim hesabıma göre bugün 29. gün evde gebelik testi bile yok sabır diliyorum rabbimdenHic gecermiydi
Pazartasiye kadar bekle olmazsan yapnormalde hiç geçmez tam 28 gün olur 3-4 ayda bir 29 gün olur benim hesabıma göre bugün 29. gün evde gebelik testi bile yok sabır diliyorum rabbimden
inş canım tekrar test yaptın mı kaç gün geçtikızlar hala adetım gelmedı benım :) ınsallah melegım gelmıstır :) :)
Pazartesiye kadar evde test yapma diyorsun yani nasıl dayanacam o kadarE="blgsdr, post: 37458605, member: 618255"]Pazartasiye kadar bekle olmazsan yap
Bal coretotu mu canimkızlar ya ben bu ay kür yapıyorum dün adet bitti bugün7.gün yanı uzayan akıntı geldi baya fazla normal mi nukadr erken gelmesi yumurtlamış olabilirmiyim
Dollenmis yumurta 5-6 gun icinde rahme yerlesiyor bu on gunude buluyor.eger sabredemiyorsan sabah ilk idrarla yap canimCANIM ASLINDA YANI IGNE VURULALI 12 GUN OLUYO BUGUN ERKEN GIBI ASLINDA DIMI? YUMURTA CATLICAK DOLLENME OLUP YERLESCEK IDRARA GECECEK. BILMIYORUM KI PAZARTESI GUNU KAN VERMEYE GITCEM
Dollenmis yumurta 5-6 gun icinde rahme yerlesiyor bu on gunude buluyor.eger sabredemiyorsan sabah ilk idrarla yap canim