Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

burada sizinki gibi mucize denilebilecek örnekler gördüğümüzde oldu.Özellikle tedaviye ara verdiği dönemde eskisi gibi kafaya takmayıp rahat olunan dönemde gebe kalanları gördük bu da stresin bizi ne kadar çok etkilediğini gösteriyo sizin adınıza çok sevindim rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

CANIM RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNANCIN ZAFERİ İŞTE BENDE ÇOK ISRARLA DUA EDİYORUM UĞRAŞIYORUM 2 YILDIR BİR KAYBIM VAR EŞİM KENDİ HALİNE BIRAK DİYOR KLOMEN İKİ KEZ KULLANDIM İLKİ GEBELİKTİ 2.DE OLMADI ARTIK NORMAL YOLLLA DENEYECEĞİM BİKAÇ AY İNSANI YIPRATIYOR BU SÜREÇ BİZLEREDE DUA ET İNŞ SAĞ SALİM SAĞLIKLI BEBBİŞİN OLUR

Günaydın kızlar; şimdi doktordan geldim sağ tarafta 2 tane yumoşum oluşmuş, size sol tarafımdan hiç ağrı gelmediğini söylemiştim , kendiside gayet yan gelip yatmış bu ay. 1. yumrta 12,75 mm 2. yumurta 10 mm imiş, bugün adetimin 8. günü ve 8. güne göre çok iyi gelişmişler. Adetlerimde hemen hemen 28 gündür , ben 14. değil daha erken yumurtlayan biriyim ki bunu kendimde az biraz hissederim zaten. Adetiniz düzenli bile olsa yumurtlama gününün standardı yok malesef , tarihlere sizde bağımlı kalmayın. pazartesi tekrar kontrole gidicem, ve pazar gününden itibaren 2 günde bir ilişki önerdi. Bugünkü haberler benden bu kadar hepinize hayırlı cumalar olsun.

Benimde dün adet olmam gerekiyordu ama halen ses seda yok bu ay ilaç kullanmadım 15 gün soğan kürü yaptım acaba kürden dolayımı gecikti yoksa bebekmi ölecem meraktan adet sancısı filanda yok araya haftasonu girmesi iyi oldu pazartesiye kadar bekleyecem halen adet olmazsam 4-5 gün geçmiş olacak kesin sonuç verilir heralde olursam da hayırlısı demekten başka çare yok

ay hadi inşallah bebek vardır...

Oncelikle cok tesekkur ederim Allah razi olsun bilgilendirdigin icin.insallah saglikl bir sekilde bebisini kucagina alirsin.ben bu ay asilama yaptirdim tutmadi.senin sansli tarafin hamile kalabiliyorsun ben hic kalmadim.esimin sperm hareketleri yavas.bende sorun yok.tek sorun yasim.biraz zamana birakmayi dusunuyorum.bu ay sogan kuru bir dahaki ay incir kuruyle havuc kuru yapmayi dusunuyorum.sen kur falan denedinmi.

Hic gecermiydi

merhaba canım seninle aynıymısız ben,mde yarın kontrolüm varr bakalım ne diyeceek..ikimizde hayırlı haberlerle geliriz inşALALH..DR arayıp sorabiirsin canım antiiyotk le kullanmann sakıncası varmı ilmiyorum..[/QUOTE]

Okulum sen ne yaptın bugün doktora gidecektin. Merak ediyorum senin durumunu.

E="blgsdr, post: 37458605, member: 618255"]Pazartasiye kadar bekle olmazsan yap[/QUOTE]
Pazartesiye kadar evde test yapma diyorsun yani nasıl dayanacam o kadar bir de bu sabah iş yerimdeki arkadaşım gözlerime baktı sen hamilesin dedi yeni gebelikte kirpik diplerinde belirti olurmuş eskiler oyle diyor ben bi değişiklik gormedim ama umutlandim yinede

kızlar ya ben bu ay kür yapıyorum dün adet bitti bugün7.gün yanı uzayan akıntı geldi baya fazla normal mi nukadr erken gelmesi yumurtlamış olabilirmiyim

E="blgsdr, post: 37458605, member: 618255"]Pazartasiye kadar bekle olmazsan yap
Pazartesiye kadar evde test yapma diyorsun yani nasıl dayanacam o kadar bir de bu sabah iş yerimdeki arkadaşım gözlerime baktı sen hamilesin dedi yeni gebelikte kirpik diplerinde belirti olurmuş eskiler oyle diyor ben bi değişiklik gormedim ama umutlandim yinede[/QUOTE]
Eger sabredemiyorsan sana tavsiyem testini al sabah ilk idrarla yap.ben onu bile bekleyemiyom dusun.test aliyom sabah ilk idrarla yapmak icin dayanamiyom alir almaz yapiyom mesala bugun yine alacam ama sabah yapacam biliyom cikmaz.bu adetm biraz az oldu ilacta kullanmistim buyuk bi ihtimal ondan sogan suyu baslayacam yarin test yapayim emin olayimda oyle basliyim dedim

CANIM ASLINDA YANI IGNE VURULALI 12 GUN OLUYO BUGUN ERKEN GIBI ASLINDA DIMI? YUMURTA CATLICAK DOLLENME OLUP YERLESCEK IDRARA GECECEK. BILMIYORUM KI PAZARTESI GUNU KAN VERMEYE GITCEM
Dollenmis yumurta 5-6 gun icinde rahme yerlesiyor bu on gunude buluyor.eger sabredemiyorsan sabah ilk idrarla yap canim

Dollenmis yumurta 5-6 gun icinde rahme yerlesiyor bu on gunude buluyor.eger sabredemiyorsan sabah ilk idrarla yap canim

merhaba :)
bende 3 yıllık evliyim be 1.5 yıldır cocuk istiyorum .. bu ayın 18inde çatlatma iğnem yapıldı 20sinde gittiğimde yumrtalarımın 2side çatlams dedi doktor suan 6.günüm ve çok heyecanlıyım... tutunma fln ne zaman oluyor ne zaman test yapayım bunları düşünüyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…