- 25 Ağustos 2014
- 68
- 28
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.721
Eger sabredemiyorsan sana tavsiyem testini al sabah ilk idrarla yap.ben onu bile bekleyemiyom dusun.test aliyom sabah ilk idrarla yapmak icin dayanamiyom alir almaz yapiyom mesala bugun yine alacam ama sabah yapacam biliyom cikmaz.bu adetm biraz az oldu ilacta kullanmistim buyuk bi ihtimal ondan sogan suyu baslayacam yarin test yapayim emin olayimda oyle basliyim dedim[/QUOTE]Pazartesiye kadar evde test yapma diyorsun yani nasıl dayanacam o kadar bir de bu sabah iş yerimdeki arkadaşım gözlerime baktı sen hamilesin dedi yeni gebelikte kirpik diplerinde belirti olurmuş eskiler oyle diyor ben bi değişiklik gormedim ama umutlandim yinede
benim soğan kürünü ikinci yapışım bu tavsiye ederim ama çocuk için olmasa bile mutlaka yapmak gerek birçok derde deva oluyor ikinci kullanışımda daha çok akıntı olmuştu ben belirtilerime bakınca erken yumurtlama dönemi geçirdiğimi düşündüm ilişki gününü akıntı durumuna göre ayarladım diyebilirim belki soğan kürü sayesinde yumurta sayısı normalden daha fazla oldu dolayısıyla akıntıda fazla oldu
İkidebir test almayada utanıyorum bu kez fazladan alacam her durumda sabrederim ama bu konuda yapamam akşam bi tane sabah bi test yapacam galiba ??