- 25 Ağustos 2014
- 68
- 28
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.721
Eger sabredemiyorsan sana tavsiyem testini al sabah ilk idrarla yap.ben onu bile bekleyemiyom dusun.test aliyom sabah ilk idrarla yapmak icin dayanamiyom alir almaz yapiyom mesala bugun yine alacam ama sabah yapacam biliyom cikmaz.bu adetm biraz az oldu ilacta kullanmistim buyuk bi ihtimal ondan sogan suyu baslayacam yarin test yapayim emin olayimda oyle basliyim dedim[/QUOTE]Pazartesiye kadar evde test yapma diyorsun yani nasıl dayanacam o kadarbir de bu sabah iş yerimdeki arkadaşım gözlerime baktı sen hamilesin dedi yeni gebelikte kirpik diplerinde belirti olurmuş eskiler oyle diyor ben bi değişiklik gormedim ama umutlandim yinede
canım sımdı yaptım ıkıncı cızgı ınce cok soluk eczanye gıdıyom smdı ordan saglık ocagına 20 dk gelıyorum cok heyecanlıyım yaa offf var mı kıinş canım tekrar test yaptın mı kaç gün geçti
seninki kaç gün geçmişti bende iki gündür beklemedeyimkızlar hala adetım gelmedı benım :) ınsallah melegım gelmıstır :) :)
evet incirde var:)kafayı yemessem iyi yumurtalar coştı maşallah ağrıyo çok tesirlisende yap ama tadı midemi bulandırıyorBal coretotu mu canim
ayyyy var bence hadi inş silik çıkmıştı bende de gebesin inşşş hemen yaz cnmcanım sımdı yaptım ıkıncı cızgı ınce cok soluk eczanye gıdıyom smdı ordan saglık ocagına 20 dk gelıyorum cok heyecanlıyım yaa offf var mı kı
dun adet gunumdu gelmedı bugun yaptımseninki kaç gün geçmişti bende iki gündür beklemedeyim
canım geldım eczaneye gttım kadın goster bakıyım dedı baktı şuphelı dedı ıkıncı cızgıyı o da gordu. yanında bıtane daha kadın vardı calısan o da baktı aaa var dedı. otekı kadın susturdu sımdılık umıtlenme cok dedı. bıtane daha verdı sabah ılk ıdrarla tekrarlamamı soyledı. saglık ocagına gıttım sabah 10 dan once kan tahlılı yapıyolarmıs pazartesıye kaldı yanıayyyy var bence hadi inş silik çıkmıştı bende de gebesin inşşş hemen yaz cnm
canım geldım eczaneye gttım kadın goster bakıyım dedı baktı şuphelı dedı ıkıncı cızgıyı o da gordu. yanında bıtane daha kadın vardı calısan o da baktı aaa var dedı. otekı kadın susturdu sımdılık umıtlenme cok dedı. bıtane daha verdı sabah ılk ıdrarla tekrarlamamı soyledı. saglık ocagına gıttım sabah 10 dan once kan tahlılı yapıyolarmıs pazartesıye kaldı yanınasıl durcam ben ya offfff umıtlenemıyom da
SIMDI YOLDAYIM GIDYORUM CANIM ☺:) canım imkanın varsa özele gitsene labaratuarları yapıyor ben öyle yapıyorum 20,00tl karsılıgında yapıyorlar
ınsallaaaaaaaaaaaaahh canım ınsallaahh sonucu verdım geldım 8 de alıcam Allah ım ınsallah yanılmamıs olsun testayy hadiii çok meraklandık inşş geliyo bebişş
ınsallah canım benım resmını cekıyorum ama pek bellı olmuyo yıne de atıyım mı burayaayy hadiii çok meraklandık inşş geliyo bebişş
bence oylesin tatlım at bakalımınsallaaaaaaaaaaaaahh canım ınsallaahh sonucu verdım geldım 8 de alıcam Allah ım ınsallah yanılmamıs olsun test
hayırlısı ise olsun inş testler genelde doğru çıkıyorınsallaaaaaaaaaaaaahh canım ınsallaahh sonucu verdım geldım 8 de alıcam Allah ım ınsallah yanılmamıs olsun test
Ben bi sogan suyunu yapayimda temizlensinevet incirde var:)kafayı yemessem iyi yumurtalar coştı maşallah ağrıyo çok tesirlisende yap ama tadı midemi bulandırıyor
Allahim yuzunu guldursun insallah resim gelmedi bekliyozınsallah canım benım resmını cekıyorum ama pek bellı olmuyo yıne de atıyım mı buraya
canım tedavin hayırlı olsun kontrole gidince bakar çatlıyo genelde çatlamazsa derKizlar bende kolemene basladim ve ilk deneemem yumurta takinine gidim ayin 2 si gibi insallah olumlu sonuclar aliriz ama doktorum catlatma ignesi falan demedi