- 2 Temmuz 2012
- 185
- 48
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.661
inş canım tek umudumsen üzülme beni dr 12. gün çağırdıı..sen 14. gün bekle inşALLAH BÜYÜYECEK..
canımm hışgeldinn benim de 12 ayıımm bu ayy..olmadı dahaa..bu ay klomen kullanıyorum bende..2. kullanışım 2 ay önce de kullanmıştım ama olmadı bişeyy..hayırlısı ne yapalım olur inşALLAHH...Slm bayanlar aranıza yeni katıldım . 10 aylık evliyim ve hiç korunmadık bastan beri bebiş istiyoruz ama daha kısmet değilmiş. Gecen ay klomen kullandım doktorum adet olursan gel dedi ve adetim . Yarın tekrar gidicez doz yükseltecek galiba . Bu ay benim için farklı bi hayal kırıklığı oldu her gecen gün daha fazla üzülmeye başlıyorum
canımm hışgeldinn benim de 12 ayıımm bu ayy..olmadı dahaa..bu ay klomen kullanıyorum bende..2. kullanışım 2 ay önce de kullanmıştım ama olmadı bişeyy..hayırlısı ne yapalım olur inşALLAHH...
EVET DAHA YAŞIN ÇOOK KÜÇÜKMÜŞ BEN 26 YAŞINDAYIMM..HERKES AYNI DURUMDA BENİM EŞİM DE ÇOOK SEVERR BEBEKLERİ AMA ELDEN NE GELİYOORR hayırlısı demekten başka..üzme tatlı canını olacak inşALLAH...İnş cnm daha yasım 21 erken olduğunu söylüyorlar ama eşimde bende çok istiyoruz . Dün bi akrabamızın yenı doğan bebeği için ziyarete gittik zaten dün adet oldum moralim boZuktu bide eşim bebeği kucağına alıp hayran hayran bakınca gözlerim doldu bi an üzüldüm kim bilir bi bebişimiz olsa ne kadar çok ilgilenecek :)
İnsaallah hayırlısıyla en kısa zamanda Allah sanada banada tüm isteyenlere de verir bebek .EVET DAHA YAŞIN ÇOOK KÜÇÜKMÜŞ BEN 26 YAŞINDAYIMM..HERKES AYNI DURUMDA BENİM EŞİM DE ÇOOK SEVERR BEBEKLERİ AMA ELDEN NE GELİYOORR hayırlısı demekten başka..üzme tatlı canını olacak inşALLAH...
canım benimde benle birlkte düşünmeye başlayan bir arkadaşım 2.ayında hamile kaldı şimdi bebeği kucağında maşALALHH..HERKESİN VAKTİ ZAMANI BELLİİ..ona RABBİM ONA HEMEN nasip etmiş bizlere etmedii edecekk inşALALHH..kafanı rahat tut tedavine bak canıımm..Arkadasım evlendi bizden 2 ay önce kız ilk geceden hamile kaldı Allah'ın hıkmeti bizde 10 aydır çabalıyoruz daha tık yok .
Birbirimize dua edelim olur inş bu siteye zaten kendimle aynı durumda olanlarla konuşup rahatlamak için geldim .canım benimde benle birlkte düşünmeye başlayan bir arkadaşım 2.ayında hamile kaldı şimdi bebeği kucağında maşALALHH..HERKESİN VAKTİ ZAMANI BELLİİ..ona RABBİM ONA HEMEN nasip etmiş bizlere etmedii edecekk inşALALHH..kafanı rahat tut tedavine bak canıımm..
evet aynen ölee ben de ilk zamanlar çok kötü idim bura beni çok rahatlattı bu sıkıntı sadece bende değil çoğu insanda varr dedirtebildii..hayırlısı RABBİMDEN tabii hep dua edelimm canımm biririmize tanımadıklarımıza etmemiz her zaman daha makbuldur..Birbirimize dua edelim olur inş bu siteye zaten kendimle aynı durumda olanlarla konuşup rahatlamak için geldim .
İsmini söylersen dua ederken isminle ediyım .:) benim rabiaevet aynen ölee ben de ilk zamanlar çok kötü idim bura beni çok rahatlattı bu sıkıntı sadece bende değil çoğu insanda varr dedirtebildii..hayırlısı RABBİMDEN tabii hep dua edelimm canımm biririmize tanımadıklarımıza etmemiz her zaman daha makbuldur..
mennun oldum canım özelden mesaj atmıştıımm sanaa..İsmini söylersen dua ederken isminle ediyım .:) benim rabia
hoş geldin aramıza canım dr ne dedi sorun neymiş kürleri denedinmi hiç klomen üst üste çok kullanma zarar veriyor canımArkadasım evlendi bizden 2 ay önce kız ilk geceden hamile kaldı Allah'ın hıkmeti bizde 10 aydır çabalıyoruz daha tık yok .