Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Canim ben bugun sabah zaten arti olarak incir kuru uyguluyrm ayin 2 sine kadar yapicam insallah klomenin etkisini kezmez sansim artsin dedim
İYİ ETTİN CANIM BENDE ÖYLE BERABER YAPMIŞTIM VE GEBE KALMIŞTIM KAYBETTİM ŞİMDİ TEKRAR KLOMEN KULLANDIM KÜRSÜZ OLMADI DEMEK İNCİR KÜRÜ İLE GEBE KALMIŞIM BEN

SENİNKİ ÇOK BELLİ CANIM KAÇ GÜN GEÇTİ ADETİN RABBİM SAĞLIKLI OLARAK VERSİN KUCAĞINA İNŞ
Benim dün adet olmam gerekiyordu bu ikinci günüm ama yaklaşık 15 gündür idrarım kötü kokuyordu bende soğan suyu enfeksiyon atıyor diye düsünüyordum test böyle net çıktığına göre o zamanlardan beri varmış galiba

Canim bnmde bir dusugum var 4 aylik allah yarfimcin olsun uzulme onlar bizim sefaatcmiz olacak .
Bende bugun basladim kure ama korka korka ya dedim ilaci etkilerse ya yumurtam cok buyurse falan kistim yeni kayboldu daha kac aydir kistle ugrasiyduk bide insallah tedavinin sonuncunda zararli cikmam kistle ugrasammm yine takrardan insallah bu ser tutar sana catlatma igneside vuruldumu beraberinde ?

Ama soğan kürü ve klomen bir arada olmazki isaraçoğluda tavsiye etmiyor soğan antioksidan özellik gösterir ilacın vucuttan hemen atilmasina sebep olur dolayısıyla faydası olmaz

ilkinde vurulmuştu 2.de kendi çatlamış canım ilk gebeliğin de klomen ile oldu sanada geçmiş olsun cnm allah bir daga yaşatmasın

Bnde dusukten sonra deniyorum 1 yili gecti hala yok bakalim ins yumurtaciklarm kaliteli guzel olur catircatir catlrlar :)
Gebe olan arkadaslarimada insallh bebeklerinizi sag salim kucaginiza alirsininz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…