- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 42
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.681
tmm ederim cnm ins olur hayirlisiyla Ben ilk kullwndigimda gebelik olmustu ama kaybettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım inş şefaat eder meleğim allah bizede göstersin cnmAllah cennette kavuştursun ablamda ilk bebeğini kaybetti dogmadan . Suan 1 yaşında dünyalar tatlısı bi yeğenim var :)
Âmin inş bugün Dr gidicez bende bakalım ne vericekamin canım inş şefaat eder meleğim allah bizede göstersin cnm
dr ara sor canımmerhaba kızlar bugün klomende 4. günüm sadece sağ yumurtalıklarımda ağrı var sanırım sol çalışmıyor benim :)). cuma günü dk gidicem bakalım ne olmuş ne olmamış yumurtalıklarımla sizinle paylaşırım. dün dişçiye gittim ve bazı operasyonlar geçirdim o yüzden antibiyotik kullanıyorum klomenle antibiyotik kullanılıyor mu bilen var mı? help me. muck.
seda ve belgin nerdesiniz durumlar nasil ben iki gun gecikmeli hasta oldum
canım bekle bikaç gün sonra olamzsan yap olmasada hayırlısı bende senden iyi haberlet bekliyordumCanim memleketten annemgil geldigiremedim biKacgundur. Az önce testyaptım adet günüm yarın. Ama negatif çıktı heralde yok yine moralim çokbozuldu
CANIM ASLINDA YANI IGNE VURULALI 12 GUN OLUYO BUGUN ERKEN GIBI ASLINDA DIMI? YUMURTA CATLICAK DOLLENME OLUP YERLESCEK IDRARA GECECEK. BILMIYORUM KI PAZARTESI GUNU KAN VERMEYE GITCEMcanım bekle bikaç gün sonra olamzsan yap olmasada hayırlısı bende senden iyi haberlet bekliyordum
merhaba canıım hoşgeldiin ben daha önce dostinex. kullanmıştım ama kloemene değil..u ay prolaktin 41 idi dr vermedii dostineks bende klome kullandım bakalı ne olmuşşşmerhaba ben de aranıza yeni katıldım... ben klomen ve dostinex diye bir ilaç kullanıyorum. bugün 5. günüm. 28 ekimde kontrole gidicem bakalım hayırlısı artık... aranızda benm gibi bu iki ilacı birlikte kullanan var mı
merhaba kızlar bugün klomende 4. günüm sadece sağ yumurtalıklarımda ağrı var sanırım sol çalışmıyor benim :)). cuma günü dk gidicem bakalım ne olmuş ne olmamış yumurtalıklarımla sizinle paylaşırım. dün dişçiye gittim ve bazı operasyonlar geçirdim o yüzden antibiyotik kullanıyorum klomenle antibiyotik kullanılıyor mu bilen var mı? help me. muck.
merhaba canıım hoşgeldiin ben daha önce dostinex. kullanmıştım ama kloemene değil..u ay prolaktin 41 idi dr vermedii dostineks bende klome kullandım bakalı ne olmuşşş
doktorum bana herhangi bir tahlil yapmadan bunuu verdi. ben de internette araştırdım ve genellikle prolaktini yüksek olanlar kullanmış. bakalım ben de salı gidicem ve doktoruma bunu tahlil yapmadan niye vermiş sorucam
merhaba canım seninle aynıymısız ben,mde yarın kontrolüm varr bakalım ne diyeceek..ikimizde hayırlı haberlerle geliriz inşALALH..DR arayıp sorabiirsin canım antiiyotk le kullanmann sakıncası varmı ilmiyorum..
slm. yeniyim aranızda.yaşınızdan dolayı ümitsiz oluşunuz beni üzdü.size kendimden bahsetmek istiyorum.45 yaşındayım.4 yıllık evliyim.2 düşük yaptım.2.düşüğümde kürtajı yapan doktorum.tedavisiz hamile kaldığımı duyunca şaşırdı ve büyük mucize ve bundan sonra benim için oldukça ümitsiz vaka olduğunu söyledi.tabiiki çok üzüldüm.fakat çabuk toparladım kendimi.Dedimki kendi kendime RABBİM den ümit kesilmez.şubatın 14 de klomen tedavisine başladım,adetin 3.günü,5 gün yuttum.sonra kontrole gittim.çatlatma iğnesi ile ovalasyon oldu.fakat gebelik oluşmadı.doktorum tedavi başından beri tüp bebek önerdi.zaman kaybetmemek için.fakat ben doğal yolla olma tarafındaydım.sonra iğne tedavisine başladım.yine hamilelik olmadı.ümidimi kaybetmedim.3 ay tedaviye devam ettim.en son aşılama dedi doktorum.aşılamadada ümitlenmememi belirtti.bu ara ara verdim maddi durumdan.5 ay üzerine kendiliğimden hamile kaldım şükürler olsun rabbime.ilk testi hcg ile kendim yaptım.2. çizgi silik çıktı.ertesi günü doktoruma gittim kan ve idrar tahlili istedi ve sonuç pozitif çok yeni bir hamilelik dedi.cuma günü yani ekim ayının 24 de kontrole çağırdı.netlik kazansın diye tekrar tahlil olucam.yaptıklarım.beslenmeme dikkat ettim.sarı,beyaz leblebi,badem,fıstık,kabak çekirdeği,doğal incir mevsiminde yedim.ve bol bol dua ettim.beş vakit namazımı kılıp.üzülme,RABBİMDEN ümidine kesme dualarını ihmal etme.inşallah sizlerede en kısa zamanda hamilelik nasip olur.kib36 senin yasin kucuk gebe kalma durumun daha yüksek.