- 4 Temmuz 2014
- 529
- 106
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.461
Umarım yanı ınsallah canım ama hiç umudum yok ya. bugun kasıklarımda bıde alt taraftan kasıgıma vuran bı agrı geldı 2 kere oldugum yerde kaldım resmen. belkı de kist yapıyo bılmıyorum.Bence sen hamilesin
bende 32 yim bir kaç ay sonra 33 olcak canm bende malesef anca olduPozitif cikarsa benim icin mucize olacak yasim 36.birkac sonra 37 olacak evlenmek icin cocuk icin cok gec kaldim
üzülme olcak inşallah rabbim ol desin yeter sen ona güven. inancını ve ümidini bozma. belki de biz çok üüstelediğimiz için hormonlarımızın siniri bozulmuştur bize kıllık yapıyordurKizlar ne yazikki negatif moralim bozuk oldugu icin yeni kendime geldim
ben bu ay ilk kullandım bat da son günlerim bekliyorumKızlar siz kaçıncı klomeni kullandınız,lütfen söyliyin :)
Ama 2. Olmuştu dün hastalandım.Bi tane oğlum var 7 yasında ondan sonra hep korundum.Doğum kontrol hapıyla.1 sene önce yeniden evlendim.Eşim kazada vefat etmişti.1 seneden beri istiyoruz olmuyorben bu ay ilk kullandım bat da son günlerim bekliyorum
Goguslerin ne durumdaUmarım yanı ınsallah canım ama hiç umudum yok ya. bugun kasıklarımda bıde alt taraftan kasıgıma vuran bı agrı geldı 2 kere oldugum yerde kaldım resmen. belkı de kist yapıyo bılmıyorum.
Canim en azindan rahatladim evde temizlik bile yapmiyordum.onumuzdeki ay tedavi istemiyorum hormon ilaclari kullandigimiz icin bir sure daha etkisi devam edermis.ondan sonraki ay olmazsam bi doktor buldum ona gidecem insallah.insallah gerek kalmazda kendiliginden olurüzülme olcak inşallah rabbim ol desin yeter sen ona güven. inancını ve ümidini bozma. belki de biz çok üüstelediğimiz için hormonlarımızın siniri bozulmuştur bize kıllık yapıyordur
Ilac kullanmismiydinDün akşam iş çıkışı hastaneye gittim ama malesef laboratuvar kapanmış. Erken gebelik testi aldım. Hani şu adete 4 gün kala bile sonuç verenlerden negatif çıktı. İşin garip tarafı ben hala adet olmadım. Kafayı yicem. Bu akşam çıkışta daha kapsamlı bir hastaneye gidicem. O kadar yoğunum ki izin bile alamıyorum.
inşallah bu ay ilaçların etkisiyle doğal yoldan olurdun canım hamiş. bizi de ihmal etme ama ara verdim diye olur mu.Canim en azindan rahatladim evde temizlik bile yapmiyordum.onumuzdeki ay tedavi istemiyorum hormon ilaclari kullandigimiz icin bir sure daha etkisi devam edermis.ondan sonraki ay olmazsam bi doktor buldum ona gidecem insallah.insallah gerek kalmazda kendiliginden olur
canım hala cok acıyo ya gecmedı bı turlu dokunamıyorum bıle.sadece ucları acıyo.Goguslerin ne durumda
hamiş olcaksın sen inşallah :)canım hala cok acıyo ya gecmedı bı turlu dokunamıyorum bıle.sadece ucları acıyo.
Yok canim benim biz bi aile olduk birakirmiyiminşallah bu ay ilaçların etkisiyle doğal yoldan olurdun canım hamiş. bizi de ihmal etme ama ara verdim diye olur mu.
ınsallah canım ama pek umudum da yok ama. normalde adet zmanın da da agrırdı ama adete 3-4 gun kala en fazla 1 hafta kala yanı. adete14 gun vardı basladıgında. hala acıyo 8 gun kaldı bakalım ne olcakhamiş olcaksın sen inşallah :)
Bencedehamiş olcaksın sen inşallah :)
Klomen kullanipta hamile kullananlara sormak lazimkızlar ınsallah dedıgınız gıbı olur ama klomenı ılk kullanısım. genelde ılk kullanımda olmazmıs. ole bısey okudum bırısı yazmıs. ne kdar dogru bılemem ama onu okuyunca üzüldüm ümidim kırıldı. vücudum benı yanıltıyo sankı
İnofolic kullanıyorum.Ilac kullanmismiydin