Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Arkadaşlar merhaba adetimin 2. Haftasındayım adet günümde test taptığımda tuhaf bi testle karşılarştım annem bana hamileliğinde 9 ay adet olmuştu doktorlar anneye çekebilirsin demişti bende merakla az önce yeni yaptım ama yine o tuhaf görüntü ile karşılaştım nolur bişi diyin bu nedir iki kere aynı çıkınca tuhaf oldum

Eklentiler

• image.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 50
canim markasi bebetime mi bende de oyle cikmisti o testle yaptigimda test sorunlu

canim markasi bebetime mi bende de oyle cikmisti o testle yaptigimda test sorunlu

Kizlar ne yazikki negatif moralim bozuk oldugu icin yeni kendime geldim
canım uzulme desek de yıne uzuleceksın bılıyorum ama kendını de yıpratma sakın pes etmekk yok. bebiş olana kadar devam edıcez. buyuk ıhtımal ben de de negatif cıkcak. dğer ay yıne gun saycaz. canımız sağolsun yeterkı hersey olur zamanla insallah.

canim bencede degistir yumurta takibi yapmaliydi belki catlamadi nette arastir
Bi arkadasimin yengesi yillarca doktor doktor gezmis olmamis asilama yaptirmis tutmamis doktorunu degistirmis ikinci asilamasinda olmus ustelik bu dr iki gun ust uste asilama yapiyormus.kadinla telde konustuk baya onun druna gidecem insallah.ustelik kadin yilda 3-4 kez adet goruyormus.dr kadina demuski seni deneme tahtasina cevirmisler demis.icime cok sindi.gideyim diyorum

Bence sen hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…