- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 46
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.441
Aynen yarim saat varınsallah canım ınsallah. kutlarızz burda da. yarım saatın var dımı. bak ben bıle cok heyecan yaptım ya sankı ben yaptırdım testı :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen yarim saat varınsallah canım ınsallah. kutlarızz burda da. yarım saatın var dımı. bak ben bıle cok heyecan yaptım ya sankı ben yaptırdım testı :))
Canim bitkilerle alakali pek bilgim yok ama bissuru kurler varKızlar hormanları hangi bitkisel kürlerle düzenleyebilirim.
prolaktin lh falan..
Testere dişli aslan pencesi falan olurmu
canim markasi bebetime mi bende de oyle cikmisti o testle yaptigimda test sorunluArkadaşlar merhaba adetimin 2. Haftasındayım adet günümde test taptığımda tuhaf bi testle karşılarştım annem bana hamileliğinde 9 ay adet olmuştu doktorlar anneye çekebilirsin demişti bende merakla az önce yeni yaptım ama yine o tuhaf görüntü ile karşılaştım nolur bişi diyin bu nedir iki kere aynı çıkınca tuhaf oldum
canim markasi bebetime mi bende de oyle cikmisti o testle yaptigimda test sorunluArkadaşlar merhaba adetimin 2. Haftasındayım adet günümde test taptığımda tuhaf bi testle karşılarştım annem bana hamileliğinde 9 ay adet olmuştu doktorlar anneye çekebilirsin demişti bende merakla az önce yeni yaptım ama yine o tuhaf görüntü ile karşılaştım nolur bişi diyin bu nedir iki kere aynı çıkınca tuhaf oldum
canim benim ne olur uzme kendini zamani gelmemis rabbim bizi deniyor inan sabir lutfen diger ayida beraber bekliyecegizKizlar ne yazikki negatif moralim bozuk oldugu icin yeni kendime geldim
canim benim ne olur uzme kendini zamani gelmemis rabbim bizi deniyor inan sabir lutfen diger ayida beraber bekliyecegizKizlar ne yazikki negatif moralim bozuk oldugu icin yeni kendime geldim
Kizlar ne yazikki negatif moralim bozuk oldugu icin yeni kendime geldim[/QUOTE
canım uzulme desek de yıne uzuleceksın bılıyorum ama kendını de yıpratma sakın pes etmekk yok. bebiş olana kadar devam edıcez. buyuk ıhtımal ben de de negatif cıkcak. dğer ay yıne gun saycaz. canımız sağolsun yeterkı hersey olur zamanla insallah.
canım uzulme desek de yıne uzuleceksın bılıyorum ama kendını de yıpratma sakın pes etmekk yok. bebiş olana kadar devam edıcez. buyuk ıhtımal ben de de negatif cıkcak. dğer ay yıne gun saycaz. canımız sağolsun yeterkı hersey olur zamanla insallah.Kizlar ne yazikki negatif moralim bozuk oldugu icin yeni kendime geldim
canim bencede degistir yumurta takibi yapmaliydi belki catlamadi nette arastirKizlar hepinizden Allah razi olsun.yeni bi karar aldim doktorumu degistirecem
negatifti sonuc iki kez yapmistim ayniydi arastirdim nette sorunluymus almiyorum artik canim baska test ile yap yarin ins pozitiftirSonuç neydi pekiiii evet o marka ama ben 5 aydır hep yapıyodum h böle bişeyşe karşılaşmadım
Bi arkadasimin yengesi yillarca doktor doktor gezmis olmamis asilama yaptirmis tutmamis doktorunu degistirmis ikinci asilamasinda olmus ustelik bu dr iki gun ust uste asilama yapiyormus.kadinla telde konustuk baya onun druna gidecem insallah.ustelik kadin yilda 3-4 kez adet goruyormus.dr kadina demuski seni deneme tahtasina cevirmisler demis.icime cok sindi.gideyim diyorumcanim bencede degistir yumurta takibi yapmaliydi belki catlamadi nette arastir
Bence sen hamilesincanım uzulme desek de yıne uzuleceksın bılıyorum ama kendını de yıpratma sakın pes etmekk yok. bebiş olana kadar devam edıcez. buyuk ıhtımal ben de de negatif cıkcak. dğer ay yıne gun saycaz. canımız sağolsun yeterkı hersey olur zamanla insallah.
Agnucaston var canim hayit hapida deiorKızlar hormanları hangi bitkisel kürlerle düzenleyebilirim.
prolaktin lh falan..
Testere dişli aslan pencesi falan olurmu