Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

inş canım ben ilk gün çok üzüldüm sonra geçti rahatladım adete kadar geçen süre çok uzun ve zor aman gebemiyim değilmiyim zorlarsam düşermi aman ya ne zor işmiş

öyle bişey yok canım ben ilk kullandığımda gebe kalmıştım hiçde umudum yoktu bunda ümidim vardı olmadı

öyle bişey yok canım ben ilk kullandığımda gebe kalmıştım hiçde umudum yoktu bunda ümidim vardı olmadı
ay sen ilkinde mı hamıle kalmıstın canım ya agzından bal damlıyo :)) ınsallah canım ya ınsallah.adetımı 1 gecınce kan testıne gıtsem olur mu kı. doktor adetını 3-4 gecınce gel demıstı. ama hafta sonuna denk gelıyo cumadan gıtsem cıkar mı?

ins gebesindir allah sağlıklı hayırlı evlat versin canım 2 gün kala idrarda yap çıkarsa kan ver

Kizlar ben adetim olduktan sonra soğansuyu icmeyi dusunuyorum kistlerim varsa temizlensin ondan sonraki ay bal corekotu tarcin kurunu yapmayi dusunuyorum sonraki yine ayni kur Allahim birseyleri vesile edecek ama bakalim hangisi olacak hergunde 2 tane incir yemeyi dusunuyorum esim zaten keciboynuzu pekmezi yiyor devam etsin.

Birde saracoglu tvde havuctan bahsetmisti tavsanlar cok havuc yediklerinden cok urerlermis

Birde iliskiden sonra yarim saat kirk dk belimin altina yastik koyacam dogal asilama yapacagiz.ya tutarsa:)

Bu arada para biriktiririm 2-3 ay sonra olmazsa 2.ci asilama yaptiririz insallah gerek kalmazda

Minecim sen adet oldunmu benim cumartesi hic gunum şaşmaz bakalim gununde olacammi

bende aynısını düşünüyorum klomeni 2. kullanışım ama bu ay kullanmıcam. psikolojik olarak bunaltıyor beni. tedaviye ara vermeye düşünüyorum. soğan kürüne başlıcam geçen ay klomen kist yapmıştı hem o da gitmiş olur inşallah.

ben bir kızda duydum burda incir havuç kuru ve tarçın bal kurü aynı anda yapmış bu ay bende adetin ilk günü başlayacağım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…