- 2 Temmuz 2012
- 185
- 48
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.421
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hadi bakalım takipteyim yaz buraya merak ederim bennnKizlar kan testi verdim 7:30 alacam yine 0 sifiri gorecem hic umudum yok bana dua edin Allah yardimcim olsun insallah hamileyimdir
bilmiyorumki canım hiç araştırmadım dahahangi tsti alacaksın canım ben ilk alacam
hap map vermedi 28 yasındayım. folic asit iç sadece dedi.canım ovulasyon testi al birde sana hangi hapı verdi glifor mu
adeti düzenler banada prof verdi devam ediyroum günü şaşmıyo maşallahhap map vermedi 28 yasındayım. folic asit iç sadece dedi.
Cok yorucu bir surec kafadan sokup atamiyorum ne guzel baskalari hic aramadan hemen hamile kaliyorlar.Allahim bu zevki bize tattirmak istemiyor vardir bildigi.MEVLAM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER.RABBIME EMANETIZ.Aslinda kan testini 15.ci gunu yapacaktim ama beklerken cok yipraniyorum negatif cikarsa onumuzdeki aya bakarimöyle düşünme canım hiçbişey için geç değil o yaşta anne olan çok ne olmuş yaşına hem olacak inş
Ne kadarlik evlisinhap map vermedi 28 yasındayım. folic asit iç sadece dedi.
sana glifor vermesinin muhakkak bir nedeni vardır? çıkan horman değerlerinden. bana gerek görmüyorlar ama adetimide düzene sokmak için uğraşmıyorlar..adeti düzenler banada prof verdi devam ediyroum günü şaşmıyo maşallah
3 yılNe kadarlik evlisin
Dua edin ne olur kimin duasinin kabul olacagi belli olmazinşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hadi bakalım takipteyim yaz buraya merak ederim bennn
sana glifor vermesinin muhakkak bir nedeni vardır? çıkan horman değerlerinden. bana gerek görmüyorlar ama adetimide düzene sokmak için uğraşmıyorlar..
3 yıl[/QUkorunmasiz nekadar iliskiniz oldu odami 3 yil
iyi yaptın canım bende yaptırdım kafam rahatladı ne olursa olsunCok yorucu bir surec kafadan sokup atamiyorum ne guzel baskalari hic aramadan hemen hamile kaliyorlar.Allahim bu zevki bize tattirmak istemiyor vardir bildigi.MEVLAM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER.RABBIME EMANETIZ.Aslinda kan testini 15.ci gunu yapacaktim ama beklerken cok yipraniyorum negatif cikarsa onumuzdeki aya bakarim
canım mutlaka yaz olur mu sonucu. ınsallah hayırlı haberlerle donersın. dualarımız senınle.Cok yorucu bir surec kafadan sokup atamiyorum ne guzel baskalari hic aramadan hemen hamile kaliyorlar.Allahim bu zevki bize tattirmak istemiyor vardir bildigi.MEVLAM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER.RABBIME EMANETIZ.Aslinda kan testini 15.ci gunu yapacaktim ama beklerken cok yipraniyorum negatif cikarsa onumuzdeki aya bakarim
Sonucu ogrenir ogrenmez yazamam buyuk bir ihtimal moralim cok bozuk olur kendime gelmem lazim
sen nerdesin yoktun merak ettim senicanım mutlaka yaz olur mu sonucu. ınsallah hayırlı haberlerle donersın. dualarımız senınle.
Sedacim mutlaka yazarim iyi olsun kotu olsun.Allahim insallah hamileyimdircanım mutlaka yaz olur mu sonucu. ınsallah hayırlı haberlerle donersın. dualarımız senınle.
üzülme ...benimde çok bozuldu ağladım sonra napıyorum ben ya dedim allah büyük vermezsede yapacak bişey var mı biz elimiden geleni yapıyoruz inş hayırlısı canımSonucu ogrenir ogrenmez yazamam buyuk bir ihtimal moralim cok bozuk olur kendime gelmem lazim
korunmasiz 18 ay iliskiden sonra tedaviye baslanmasi lazim belki hersey normal ama akintin esinin spermlerini olduruyor bir yerlerden baslamak lazim doktorlar ilac yazmasalar bile sen bitkisel birseyler yap bos durma2 yıl kadar
ay canım sağol. ev işlerıyle ugrastım ama sızı takıp edıyodum :) içim bı garıp ya adete de 8 gun var. bı yandan çok korkuyorum bı yandan cok heyecanlanıyorum.sen nerdesin yoktun merak ettim seni
ınsallah canım ınsallah. kutlarızz burda da. yarım saatın var dımı. bak ben bıle cok heyecan yaptım ya sankı ben yaptırdım testı :))Sedacim mutlaka yazarim iyi olsun kotu olsun.Allahim insallah hamileyimdir