- 14 Ağustos 2014
- 3.068
- 1.495
- 46
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.481
Kac gun gectiİnofolic kullanıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac gun gectiİnofolic kullanıyorum.
inş canım ben ilk gün çok üzüldüm sonra geçti rahatladım adete kadar geçen süre çok uzun ve zor aman gebemiyim değilmiyim zorlarsam düşermi aman ya ne zor işmişCanim en azindan rahatladim evde temizlik bile yapmiyordum.onumuzdeki ay tedavi istemiyorum hormon ilaclari kullandigimiz icin bir sure daha etkisi devam edermis.ondan sonraki ay olmazsam bi doktor buldum ona gidecem insallah.insallah gerek kalmazda kendiliginden olur
öyle bişey yok canım ben ilk kullandığımda gebe kalmıştım hiçde umudum yoktu bunda ümidim vardı olmadıkızlar ınsallah dedıgınız gıbı olur ama klomenı ılk kullanısım. genelde ılk kullanımda olmazmıs. ole bısey okudum bırısı yazmıs. ne kdar dogru bılemem ama onu okuyunca üzüldüm ümidim kırıldı. vücudum benı yanıltıyo sankı
evet canım ama kımse bısey yazmıyor. hamıle kalan da girmıyor siteyeKlomen kullanipta hamile kullananlara sormak lazim
ay sen ilkinde mı hamıle kalmıstın canım ya agzından bal damlıyo :)) ınsallah canım ya ınsallah.adetımı 1 gecınce kan testıne gıtsem olur mu kı. doktor adetını 3-4 gecınce gel demıstı. ama hafta sonuna denk gelıyo cumadan gıtsem cıkar mı?öyle bişey yok canım ben ilk kullandığımda gebe kalmıştım hiçde umudum yoktu bunda ümidim vardı olmadı
ins gebesindir allah sağlıklı hayırlı evlat versin canım 2 gün kala idrarda yap çıkarsa kan veray sen ilkinde mı hamıle kalmıstın canım ya agzından bal damlıyo :)) ınsallah canım ya ınsallah.adetımı 1 gecınce kan testıne gıtsem olur mu kı. doktor adetını 3-4 gecınce gel demıstı. ama hafta sonuna denk gelıyo cumadan gıtsem cıkar mı?
5 günKac gun gecti
ınsallah canım Amin dualrınızı eksık etmeyın. öle yapayım o zaman canım haftaya bugun yaparım artık ıdrar testınıins gebesindir allah sağlıklı hayırlı evlat versin canım 2 gün kala idrarda yap çıkarsa kan ver
İNŞ CANIM BEKLİYORUM OLUMLU SONUCU DUA EDERİM TABİınsallah canım Amin dualrınızı eksık etmeyın. öle yapayım o zaman canım haftaya bugun yaparım artık ıdrar testını
Allah razı olsun canım. ınsallahİNŞ CANIM BEKLİYORUM OLUMLU SONUCU DUA EDERİM TABİ
Kan gebelik testi baktirdinmi
Kizlar ben adetim olduktan sonra soğansuyu icmeyi dusunuyorum kistlerim varsa temizlensin ondan sonraki ay bal corekotu tarcin kurunu yapmayi dusunuyorum sonraki yine ayni kur Allahim birseyleri vesile edecek ama bakalim hangisi olacak hergunde 2 tane incir yemeyi dusunuyorum esim zaten keciboynuzu pekmezi yiyor devam etsin.
ben bir kızda duydum burda incir havuç kuru ve tarçın bal kurü aynı anda yapmış bu ay bende adetin ilk günü başlayacağım canımKizlar ben adetim olduktan sonra soğansuyu icmeyi dusunuyorum kistlerim varsa temizlensin ondan sonraki ay bal corekotu tarcin kurunu yapmayi dusunuyorum sonraki yine ayni kur Allahim birseyleri vesile edecek ama bakalim hangisi olacak hergunde 2 tane incir yemeyi dusunuyorum esim zaten keciboynuzu pekmezi yiyor devam etsin.
benim günüm yarım tatlım benimde şaşmıyo bakalımMinecim sen adet oldunmu benim cumartesi hic gunum şaşmaz bakalim gununde olacammi
canım aşılama ssk lıya ne kadar dr bana 3 yıl evli kalman gerekiyo dedi ssk karşılamıyormuş pahalıymışBu arada para biriktiririm 2-3 ay sonra olmazsa 2.ci asilama yaptiririz insallah gerek kalmazda