- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 42
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.341
çatlamış gerek yok dedi drNeden vurulmadinki
Cok guzel rahmi kalinlastirmak icin bebek tutunsun diye ilac verdimiçatlamış gerek yok dedi dr
kızlar ya 3 gundur benım gogs uclarım cok acıyo ya. genelde adetıme 3-4 gun kala acırdı. su an adetıme 10 gun var nıye bole oldu kı sızde de var. Igneyi yapilali kac gun oldu
evet canımCok guzel rahmi kalinlastirmak icin bebek tutunsun diye ilac verdimi
Ne kullaniyorsunevet canım
Bence guzel bi haber gebelikten en cok gogusler etkileniyor bence insallah yumurtan catlamistir dollenmistir rahmine tutunmaya calisiyordur5 gün oldu
ınsallah canım ya umutlanmak da ıstemıyom gercı ama. iğnenın etkısınden olabılır mı kı?Bence guzel bi haber gebelikten en cok gogusler etkileniyor bence insallah yumurtan catlamistir dollenmistir rahmine tutunmaya calisiyordur
Ignenin etkiside olsa etki ediyor demekki benim ignede vuruldum progestanda iciyorum benim goguslerde tik yokınsallah canım ya umutlanmak da ıstemıyom gercı ama. iğnenın etkısınden olabılır mı kı?
3 gün geçti canım. Bugün kasık ağrım biraz çoğaldı. Cumartesiye kadar olmazsam kan testi yaptırıcam.sen ne yaptın canım günün geçtimi
adet zamnlarında agrır mıydı pekıIgnenin etkiside olsa etki ediyor demekki benim ignede vuruldum progestanda iciyorum benim goguslerde tik yok
Yapalım hatta ne kullanıyoruz falan da yazalım batın yanına. Ben kasımda klomen ve ovu testi kullanıcam. Ama su regli gelmeden batımı henuz bılmıyorum ama pek yakında su an bır yandan cipis yerken bır yandan cikilata hayal edıyorum. Geliyoooorrr :)Kızlar ekim ayı bitince birde kasım ayı diye sayfa açalım mı? Liste falan yapalım uuff zaman geçmiyor yaa.
canım ya lütfen uzulme. demek kı zamanı var. hıc sıkma canını. Rabbim vercegı zamanı bılır. sen umudunu yıtırme dedıgım gıbı pes etmek yok. olana kadar devamkızlar kan testi vermiştim malesef negatifinş sizin pozitiftir
Kısmet canım üzülme. Bakarsın önümüzdeki ay olur.kızlar kan testi vermiştim malesef negatifinş sizin pozitiftir
sğl canım elimde değil ya üzülmemek hayal kırıklıkları bakalım ne yapcam bilmiyom klomen devam mı etsem bıraksam mı normalecanım ya lütfen uzulme. demek kı zamanı var. hıc sıkma canını. Rabbim vercegı zamanı bılır. sen umudunu yıtırme dedıgım gıbı pes etmek yok. olana kadar devam
sğl canım artık her ay aynı şeylere devam olana kadar napalımKısmet canım üzülme. Bakarsın önümüzdeki ay olur.