Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

kızlar ya 3 gundur benım gogs uclarım cok acıyo ya. genelde adetıme 3-4 gun kala acırdı. su an adetıme 10 gun var nıye bole oldu kı sızde de var mı

Kızlar ekim ayı bitince birde kasım ayı diye sayfa açalım mı? Liste falan yapalım uuff zaman geçmiyor yaa.

Kızlar ekim ayı bitince birde kasım ayı diye sayfa açalım mı? Liste falan yapalım uuff zaman geçmiyor yaa.
Yapalım hatta ne kullanıyoruz falan da yazalım batın yanına. Ben kasımda klomen ve ovu testi kullanıcam. Ama su regli gelmeden batımı henuz bılmıyorum ama pek yakında su an bır yandan cipis yerken bır yandan cikilata hayal edıyorum. Geliyoooorrr :)

canım ya lütfen uzulme. demek kı zamanı var. hıc sıkma canını. Rabbim vercegı zamanı bılır. sen umudunu yıtırme dedıgım gıbı pes etmek yok. olana kadar devam
sğl canım elimde değil ya üzülmemek hayal kırıklıkları bakalım ne yapcam bilmiyom klomen devam mı etsem bıraksam mı normale

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…