- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 42
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.361
sen klomeni kaçıncı kez kullandın sence devam mı edeyim rahmim inceldi belki tutanamadı öyle demişti dr normalde olur demişti normal yolla mı deneyim sence3 gün geçti canım. Bugün kasık ağrım biraz çoğaldı. Cumartesiye kadar olmazsam kan testi yaptırıcam.
hikayeni bilmiyorum canım. Çocuk olmama sebebin nedir. Kaç aydır deniyorsunuz. Kocanın sperm testleri nasıl.sen klomeni kaçıncı kez kullandın sence devam mı edeyim rahmim inceldi belki tutanamadı öyle demişti dr normalde olur demişti normal yolla mı deneyim sence
canım benim progestorun düşüktü yumurtam büyümuyordu adet de düzensizdi klomen ve çatlatma ile gebe kaldım ama iki aylık kalbi durdu kürtaj oldum 4 ay önce dr bana gilifor diye birilaç verdi adetim düzeldi yumurtam gelişmeye başladı tedaviye bile grek kalmayabilir demişti bu ay gittiğim dr değerin kötü değil normal yolllada olur ama klomenle destekleyelim demişti o yüzden sordum canım senin rahmin kalınlaştı mı canım korkuyorum ya 2.düşük olursa diye bir an öncede olsun istiyorum 2 yıllık evliyim yaş da geçiyohikayeni bilmiyorum canım. Çocuk olmama sebebin nedir. Kaç aydır deniyorsunuz. Kocanın sperm testleri nasıl.
Ben de polikistik over var mesela. Tedaviyle yumurtam büyüyor ancak. O yüzden tedavi görmeme gibi bir lüksüm yok. Haziran ayından beri tedavi görüyorum ama Bu ay tatile gittiğim için tedavi göremedim. Şimdi de adeti bekliyorum işte. Adet olunca doktora gidip tedaviye devam edicem.
Adetime yakin biraz şişer birazda agrirdiadet zamnlarında agrır mıydı pekı
Canim ya insallah bir dahaki ay bebisin olur.kızlar kan testi vermiştim malesef negatifinş sizin pozitiftir
inşşşCanim ya insallah bir dahaki ay bebisin olur.
canım benim progestorun düşüktü yumurtam büyümuyordu adet de düzensizdi klomen ve çatlatma ile gebe kaldım ama iki aylık kalbi durdu kürtaj oldum 4 ay önce dr bana gilifor diye birilaç verdi adetim düzeldi yumurtam gelişmeye başladı tedaviye bile grek kalmayabilir demişti bu ay gittiğim dr değerin kötü değil normal yolllada olur ama klomenle destekleyelim demişti o yüzden sordum canım senin rahmin kalınlaştı mı canım korkuyorum ya 2.düşük olursa diye bir an öncede olsun istiyorum 2 yıllık evliyim yaş da geçiyo
tmm cnm sgl sende benim gibi düşünüyorsun bir dr gittim çok tavsiye edildi klomen vermedi normal yolla dene olur dedi iyi değil her zaman dedi bende çok düşündüm kalbi o yüzden durmuş olabilir mi e bu çok kötü uğraş gebe kal ölsünTamam canım şimdi hatırladım. İkimizin durumu aynı. Gilifor yumurtayı geliştirmez bildiğim kadarıyla. Sadece insülin direncini düzenler. Bu ilacı vermiş olması seninde polikistik over hastası oldugun anlamına geliyor. Tedaviyi tamamen bırakmanı tavsiye etmem ama ara vererek tedavi görebilirsin. Bak ben bu ay hiç ilaç içmedim ama yumurtam yinede büyüdü çünkü ilaç vücuttan hemen atılmıyor. Bir ay tedavi görüp bir ay boş geçebilirsin mesela. Birde şöyle bişey var hormonla şişirilen yumurtalarda oluşan gebelikler diğer normal gebeliklere göre daha riskli oluyor. Ya kimyasal gebelik oluyor ya bebeğin kalbi duruyor, ya kendiliğinden düşüyor vs. O kadar çok duydum ki. Hormon, kortizon bu ilaçların içinde ne arasan var. Ben 4 ayda 5 kilo aldım. Zaten zayıf oldugum için şimdilik kilolarım rahatsız etmiyor ama almaya devam edersem çok kötü olur. Benim tavsiyem bu canım. Günde 2 klomenden fazla içme ve 2 ayda bir tedavi gör derim.
Benim rahim kalınlığım şuan normale döndü. soğan suyu ve progestan ilacı sayesinde canım.
canım doktoruna bır danış bencesğl canım elimde değil ya üzülmemek hayal kırıklıkları bakalım ne yapcam bilmiyom klomen devam mı etsem bıraksam mı normale
bu ay ara vercem incir kürü ile gebe kalmış olabilirm klomen kullanırken onuda yapmıştım yine yapacam ovalasyon testide alayım 2 ay bir deneyim olmazsa gidim çok kilo aldım klomenden hormon hormoncanım doktoruna bır danış bence
bu ay ara vercem incir kürü ile gebe kalmış olabilirm klomen kullanırken onuda yapmıştım yine yapacam ovalasyon testide alayım 2 ay bir deneyim olmazsa gidim çok kilo aldım klomenden hormon hormon[/QU
incir kurunu ben de cok duydum canım yumurtaları gelıstrmek ıcın ıyıymıs havuc kuru de catlatmak ıcınmıs. bıde oyle dene haptan daha etkılı de olabılır canım
bu ay ara vercem incir kürü ile gebe kalmış olabilirm klomen kullanırken onuda yapmıştım yine yapacam ovalasyon testide alayım 2 ay bir deneyim olmazsa gidim çok kilo aldım klomenden hormon hormon
canim kimseden duymadim yumurta buyuttuginu sendemi oyle yapti ki genelde rahmi kisti temizliyo diye biliyirum tadi nasil agzim sogan kokmazmi:) sonrasinda nasi yapiyorsun kac gun ve be zaman baslanmaliCanım bence sen soğan kürüne başla. Gerçekten çok faydasını göreceksin. Soğanda yumurtanın gelişmesine çok faydalı. Ama incirle aynı anda uygulamamalısın. Bende senin gibi önce incire başlamıştım sonra çok pişman oldum. boşuna zaman kaybettim. Soğan kürüne başladıktan sonra klomenle büyümeyen yumurtam büyüdü. Rahim duvarım kalınlaştı. doktor bile şaşırdı. Tabi soğan kürünü söylemedim :) Bir müddet soğan kürüne devam et 3,4 ay gibi sonra incire geçersin. Ben 4 aydır soğan kürü yapıyorum.
canim kimseden duymadim yumurta buyuttuginu sendemi oyle yapti ki genelde rahmi kisti temizliyo diye biliyirum tadi nasil agzim sogan kokmazmi:) sonrasinda nasi yapiyorsun kac gun ve be zaman baslanmaliCanım bence sen soğan kürüne başla. Gerçekten çok faydasını göreceksin. Soğanda yumurtanın gelişmesine çok faydalı. Ama incirle aynı anda uygulamamalısın. Bende senin gibi önce incire başlamıştım sonra çok pişman oldum. boşuna zaman kaybettim. Soğan kürüne başladıktan sonra klomenle büyümeyen yumurtam büyüdü. Rahim duvarım kalınlaştı. doktor bile şaşırdı. Tabi soğan kürünü söylemedim :) Bir müddet soğan kürüne devam et 3,4 ay gibi sonra incire geçersin. Ben 4 aydır soğan kürü yapıyorum.
yok canım kokmaz ilk içtiğinde burnuna geliyo kokusu ama 5 dakkaya geçiyo hemencanim kimseden duymadim yumurta buyuttuginu sendemi oyle yapti ki genelde rahmi kisti temizliyo diye biliyirum tadi nasil agzim sogan kokmazmi:) sonrasinda nasi yapiyorsun kac gun ve be zaman baslanmali
canim kimseden duymadim yumurta buyuttuginu sendemi oyle yapti ki genelde rahmi kisti temizliyo diye biliyirum tadi nasil agzim sogan kokmazmi:) sonrasinda nasi yapiyorsun kac gun ve be zaman baslanmali
bende 4 gündür soğan suyu içiyorum ama daha ne iy ne kötü etkisini görmedim 23 gün günüm geçti regli olmak için yapıyorum ama olmadım
hım sğl canım ama dr bana hastalığın var demedi benim adet evlenince bozuldu önceden yoktu öyle sorunum kist yok bende canım çok şükür bakalım nasip cnm herşey bahane rabbim dilerse olmayacak bişey yokYumurtaları minik kistlerden temizliyor ve kistlerden temizlenmiş yumurta daha rahat büyüyor. Zaten polikistik overde yumurtanın büyümeme sebebi tuz tanecikleri gibi minik kistlerdir. Eğer seninde adet gecikmen varsa aynı kistlik oluşum sende de mevcuttur. Suda kaynattığın için pişen soğanda koku olmuyor canım. Ben çok düzenli bir şekilde yapıyorum soğan kürünü. İlk başlarken istediğin bir tarihte başlayabilirsin.15 gün uygularsın sonra aşağıda yazan tarife göre zamanlamanı yapıp uygulamaya devam edersin. Ben tadından hiç rahatsız olmuyorum. Zaten soğanı çok severim.
1 adet orta boy resimde görülen yemeklik soğanı (kırmızı, mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) kabuklarını soyup dörde bölün.
Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika kapağı kapalı bir şekilde kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Her bir öğün için taze hazırlanmalı.Soğan kürü‘nü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.
Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.
İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.
Bana da 30 yaşına kadar diyen olmadı. Bende de kist yok. Bunun adı tam olarak kist değil. Polikistik demek daha doğru olur. Yumurtanın gelişimini engelliyor. Bende adet düzensizliği hep vardı ama evlenince daha da arttı. Birde sende kıl problemi ya da kilo problemi var mı?hım sğl canım ama dr bana hastalığın var demedi benim adet evlenince bozuldu önceden yoktu öyle sorunum kist yok bende canım çok şükür bakalım nasip cnm herşey bahane rabbim dilerse olmayacak bişey yok