Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

çok üzgünüm sabah sabah ağladım içimde bir umut vardı çok belirtim vardı halende var kiste mi döndü bilmiyorum yada tutunamadı bana hayırlısı ne diyelim ki başka vakti gelmemiş yapmama başka canım günüm geçmeden boşa üzülüyorum
Canim benim uzulme bak ben asilama oldum o kadar canim yandi gunlerdir ilac kullaniyorum basdonmem oluyor gunlerdir sarhoslar gibi geziyom yinede umudumu kesmiyorum bir dahaki ay yine dr a gidecem insallah

günaydın kızlar bugün idrar testi yaptım yine 3 gün kaldı bata negatif malesef:KK43::mad:olsa çıkardı sanırım okadar kasık ağrısı çektim halende az var niye bilmiyom ama gebe değilim inş sizden hayırlı haberler alırım
Canim uzuldum senin adina...tam emin olma ama cok da umitlenme gercekci olmak gerekirse ben gecen ay dort gun kala ondan onceki ay uc kala yaptim negatifti...ve sonic negatif oldu regl oldum....ama bazen cikmiyor diyolar ben inatla yapmiyorum halen...adetimi beklicem

Canim uzuldum senin adina...tam emin olma ama cok da umitlenme gercekci olmak gerekirse ben gecen ay dort gun kala ondan onceki ay uc kala yaptim negatifti...ve sonic negatif oldu regl oldum....ama bazen cikmiyor diyolar ben inatla yapmiyorum halen...adetimi beklicem
yok canım gebe değilim bencede daha önce 5 gün kala yaptım çıkmıştı kasık agrım niye bilmiyom ama başka bir nedenden

Canim benim uzulme bak ben asilama oldum o kadar canim yandi gunlerdir ilac kullaniyorum basdonmem oluyor gunlerdir sarhoslar gibi geziyom yinede umudumu kesmiyorum bir dahaki ay yine dr a gidecem insallah
ben napıcam bilmiyom incir kürü ile bikaç ay denesem mi dr normal dene bikaç ay demişti ben kabul etmemiştim klomende rahmi inceltti 14 gündür ilaç içiyom işe yramadı ama:KK43:

çok üzgünüm sabah sabah ağladım içimde bir umut vardı çok belirtim vardı halende var kiste mi döndü bilmiyorum yada tutunamadı bana hayırlısı ne diyelim ki başka vakti gelmemiş yapmama başka canım günüm geçmeden boşa üzülüyorum
aynen canım yapma baska. şu anda bellı olması mucıze olurdu zaten. vaktın var daha.kendını bos yere uzuyosun. unutma bızım stresten uzak durmamız lazım eger olmadıysa dger ayı da denıcez pes tmek yok

Sedacim sen bizim gibi olma biz cok sabirsisiz.şu kafaya takmasak cocugumuz olacakta nasil takmayacagiz bilemiyorum
yok canım ya ben gunum gecmeden yapmam. ınsanın umudunu kırıyo. su an ne cok umutluyum ne cok umutsuz. aylardır her ay ıdrar testı yapmaktan da gına geldı. yapasım bıle gelmıyo ınan.onceden duramazdım ama sımdı yapasım yok. ben direk adetten 4 gun sonra kana gıtmeyı dusunuyorum. net sonuc cıksın. adet gectıkten sonra bıle test yapıyoruz negatıf cıkıyo hala acaba mı dıyoruz. stres yapıyoruz bu sefer adette gelmıyo.

aynen canım yapma baska. şu anda bellı olması mucıze olurdu zaten. vaktın var daha.kendını bos yere uzuyosun. unutma bızım stresten uzak durmamız lazım eger olmadıysa dger ayı da denıcez pes tmek yok
bizde yok gibi inş sen hamişsindir cnm

bizde yok gibi inş sen hamişsindir cnm
bak kızıcam ama sana ole deme sızın de vardır ınsallah sen coktan umudunu kesmışsin ama canım ya üzme kendını. hepımızın kucagı dolcak ınsallah er ya da gec. ben ınanıyorum. sen de ınan. sadece sabır edıcez bol bol da dua

Canım sen çok acele ediyorsun. Adetten önce normal idrar testinde sonuç çıkmaz. Daha önce çıktı diyorsun ama normalde çıkmaz. Adet tarihinin geçmesini bekle bence.
sız de belırtı var ben de hıc yok ya. dogru duzgun kasık agrısı bıle cekmedım. ben napıyım canım. habıre kendımı dınlıyom ama yok yanı ne agrı ne bısey
kızlar tşkr ederim desteğiniz için böyle zamanlarda insan destek arıyor ne bilim ya çıkmadığı için değildir diyorum belki boşa kahrediyorum kendimi kardeşimde dr oda çıkmaz dedi idrarda bakalım 16 sı olmazsam yapcam hayırlııs inş

pes etmiyorum isyanda etmiyorum bunşar imtihan bebegim yaşa 7 aylık olacaktı:KK35:napalım verende o alanda elimşzden ne gelir

X