Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

merhaba kizlar nasilsiniz iyi pazarlar
Moralim bozuk adet oldum ve adetlerim hep düzensiz çok canım sıkılıyor.. 45-50 günde bir adet oluyorum 2 tane kaybım var ve ağlamaktan psikolojim bozuldu.. ve doktorlar ne bir ilaç ne bir fikir veriyorlar hamile kalabiliyorsun işte git bir daha hamile kal diyor beni sinir ediyorlar.

merhaba canım ıyı pazarlar eşiml kahve ıcıyoruz. pc basına gectım mı yıne mı kadınlar kulubu deyip gülüyo. ben de git karısma sen bakım dıyip kovalıyorum garibimi :)
afiyet olsun canim:) bende temizlik yaptim malum calisiyorum pazar temizlik gunum belirtim pem ykm kasik agrimda bitti gjbi belkide ilactandi yarin yapcam test 3 gun kaliyo cikar herhalde vars a dua et bana olur mu

merhaba canım ıyı pazarlar eşiml kahve ıcıyoruz. pc basına gectım mı yıne mı kadınlar kulubu deyip gülüyo. ben de git karısma sen bakım dıyip kovalıyorum garibimi :)
afiyet olsun canim:) bende temizlik yaptim malum calisiyorum pazar temizlik gunum belirtim pem ykm kasik agrimda bitti gjbi belkide ilactandi yarin yapcam test 3 gun kaliyo cikar herhalde vars a dua et bana olur mu

canim uzme kendini benimde bir kaybim var banada kalabiliyorsun iste yine olur dediler ilk diye dusugum incele mddi senin incele dimi nedeni ne kan pihtilasmasi var mi baktirdin mi canim bide kac haftalik duduklerjn

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.aralik 2013 te bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum.mayistan beri bebek icin ugrasiyoruz ama olmuyor.bu ay klomen kullandim 2 tane yumurtam olustu 19 ve 21 mm ancak bugun adet oldum cok umutlanmistim uzgunum

Minecim ne oldu biliyonmu.biz cuma gunu test yapmistikya onu ben bir gun yanimda tasidim dedim belki sonradan silikte olsa bir cizgi cikar ertesi gunu yani dun cantamdan cikardim baktim hicbirsey yok bembeyaz cöpe attim daha dogrusu esim gormesin diye çöpün dibine sıkıştırdim.bugunde cope birsey atacaktim bir baktim copun ustunde benim test duruyor bir baktim cift cizgi silik ama beirgin silik şok oldum.biliyorum 20 dkdan sonra cikan cizgi gecerli degil ama ilk defa silike olsa 2 gun sonrada ciksa ilk defa gordum.

tamam canım etmez mıyım hıc. ınsallah rabbim yuzunu guldurur

Kizlar gecen yumurtam gelismemis demistim ya 11. gunumde ilaci tek kullandigim icin gelisen yumurtam yoktu ama 14. gun kontrokumde yumurtam buyumeye baslamis 11mm olmus carsamba tekrar kontrolum var doktor buyumeyede bilir dedi bakalim carsmba neler olucak

Cevap için teşekkür ederim canım.. Walla adetlerim 1.5 ayda bir oluyorum doktorlara gidiyorum bana adet düzenleyici veya klomen falan vermiyorlar cok moralim bozuluyor
Bende aynı şeyleri yaşadım. 2 ayda bir adet olurdum. Polikistik over oldugumu öğrendiğimde 30 yaşımdaydım. Şimdi de çocuk için uğraşıyorum. Bilseydim baştan başlardım tedaviye. Ama hepsi başından savdı beni.

doktora gidicem ama adetimin 5.günü gidicem acaba klomen istesem 5.günü geç kalmış olurmuyum adetlerimide düzenler herhalde
Adetin ilk 5 gününde klomene başlamak lazım. O yüzden geç kalmış sayılmazsın. ama seni klomene başlatmadan önce hormon testi isteyebilir. Hormon testi de adetin 3. günü yaptırılıyor bilgin olsun.

canim yarin yapsana bence gebesin ben hic gormedim sonradan cikan ayyy ins oyledir :)

canim yarin yapsana bence gebesin ben hic gormedim sonradan cikan ayyy ins oyledir :)

günaydın kızlar bugün idrar testi yaptım yine 3 gün kaldı bata negatif malesefolsa çıkardı sanırım okadar kasık ağrısı çektim halende az var niye bilmiyom ama gebe değilim inş sizden hayırlı haberler alırım

canım neden ümidini kesıyosun dur bakalım her zaman dogru sonuc vermeyebılır. adetın bı gecsın ondan sonra yap canım benım acele etme. kendını nıye strese sokuyosun bekle 3 gunun kaldı

canım neden ümidini kesıyosun dur bakalım her zaman dogru sonuc vermeyebılır. adetın bı gecsın ondan sonra yap canım benım acele etme. kendını nıye strese sokuyosun bekle 3 gunun kaldı
çok üzgünüm sabah sabah ağladım içimde bir umut vardı çok belirtim vardı halende var kiste mi döndü bilmiyorum yada tutunamadı bana hayırlısı ne diyelim ki başka vakti gelmemiş yapmama başka canım günüm geçmeden boşa üzülüyorum

Gunaydin canim bende dun test aldim bugun yapmak icin ama dayanamadim dun aksam yaptim ne yazikki negatif.bu ayda olmadi kasima kaldik doktor adet olursan 2.gunu gel demisti yine asilama olacak galiba bakalim bu sefer nasil bir yol izleyecek

Sedacim sen bizim gibi olma biz cok sabirsisiz.şu kafaya takmasak cocugumuz olacakta nasil takmayacagiz bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…