- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 42
-
- Konu Sahibi AdaisyLove
- #13.381
kıl yok canım dr da sordu onu ama kilom var kilo ver dedi veremiyomBana da 30 yaşına kadar diyen olmadı. Bende de kist yok. Bunun adı tam olarak kist değil. Polikistik demek daha doğru olur. Yumurtanın gelişimini engelliyor. Bende adet düzensizliği hep vardı ama evlenince daha da arttı. Birde sende kıl problemi ya da kilo problemi var mı?
kıl yok canım dr da sordu onu ama kilom var kilo ver dedi veremiyom75 kg yum
evet canım ama hiç vermedim 4 aydır kullanıyorum daha nekdar kullancam ki şuan iyi kötü bir etkisi yok ama ilaç sonuçtaDemek ki giliforu o yüzden verdi. Çünkü bu ilaç kilo vermeye de yardımcı oluyor
inş canım sen kaç aydır deniyordun kaç kez klomen kullandınBu arada ben hala adet olmadım. Bu iyi haber. Kötü habere gelince. 15 gün önce fizik tedaviye başlamıştım ve hamileysem fizik tedavi zararlıymış. Akşam kan testi vericem. Eğer hamileysem fizik tedaviyi kesicem. Umarım hamileyimdir yaaa. Fizik tedavi falan hiç bir şey umrum da değil artık
evet canım ama hiç vermedim 4 aydır kullanıyorum daha nekdar kullancam ki şuan iyi kötü bir etkisi yok ama ilaç sonuçta
inş canım sen kaç aydır deniyordun kaç kez klomen kullandın
canım kaçtane dr gittim hiçbiri demedi ne olduğunuda bilmiyorum burda duyuyorum en son bir dr gittim hiçbişey kullanma bekle normal olacak kilo ver demiştiBir tanıdığım kullanıyordu 6 aydan sonra etki etmeye başlamıştı. Eğer kilo fazlam olsaydı doktor bana da verecekti ama kilom normal şükür. Canım sen doktor kontrolüne gidince açık açık sorsana doktora. Ben polikistik over miyim diye sor. Çünkü sormadan söylemiyorlar. Ben internette araştırdım kendi teşisimi kendim koydum sonra doktora sordum ve gerçeği öğrendim. Benim tabi biraz ilerlemiş. Bunun başlangıç seviyeleri de oluyor. Ben o aşamayı geçmişim. Bakalım nasip kısmet canım. Doktor bu şekilde de hamile kalabilirsin ama tedavisiz zor demişti. Bu ay da tedavi görmedim. Hamile kalırsam büyük süpriz olacak yani. Gerçi klomenin etkisi vücuttan hemen atılan bir şey değil.
Kiloda çok etkili canım. Biran önce zayıflamaya bak. Umarım hepimizin yüzü güler. Beklemek çok zor.canım kaçtane dr gittim hiçbiri demedi ne olduğunuda bilmiyorum burda duyuyorum en son bir dr gittim hiçbişey kullanma bekle normal olacak kilo ver demişti
evet canım bir yıldrı uğraşıyorum ilaçlar kilo yaptı 9 kg almıştım 4 kg verdim zor veriyorum işimden dolayı evde olsam daha kolay vercemKiloda çok etkili canım. Biran önce zayıflamaya bak. Umarım hepimizin yüzü güler. Beklemek çok zor.
Arkadaşlar dun gece regl oldum iki gun onceden...klomen ve igne ise yaramadine yapmaliyim sizce beklesem mi acaba bir iki ay....
bende gecen ay iki gün önceden oldum canım bu ay 2.kullanısım bence devam etArkadaşlar dun gece regl oldum iki gun onceden...klomen ve igne ise yaramadine yapmaliyim sizce beklesem mi acaba bir iki ay....
ben devam etmeyeceğim ara vereceğim dr danışın progesteron değerin kaç canımbende gecen ay iki gün önceden oldum canım bu ay 2.kullanısım bence devam et
canım progesteron değerim 11,82 fakat adetin 21. günü prolaktinim 27 cıktı yüksek dedı bıraz dr.snr adetin 3.günü tekrarladı düşmüş dedi ama benim göğüslerimde fibrokist fibrodemnomlar var her ikisindede sanırım onlarda etki edioben devam etmeyeceğim ara vereceğim dr danışın progesteron değerin kaç canım
canım klomen neden verdi sana değerin çok iyi normal gebe kalırsın sen benim 21.gün 8 çıktı bana vermek istemedi ben aldım bence normal dene bikaç ay hiç denedin mi kaç aydır istiyorsuncanım progesteron değerim 11,82 fakat adetin 21. günü prolaktinim 27 cıktı yüksek dedı bıraz dr.snr adetin 3.günü tekrarladı düşmüş dedi ama benim göğüslerimde fibrokist fibrodemnomlar var her ikisindede sanırım onlarda etki edio
canım benim ben 3,5 yıldır evliyim ilk evlendiğimde 16 ay snr hamile kaldım düştü kürtaj oldum 1 sene korumdum 14 aydırda korunmuyoruz ama ben zor gebe kalıyorum canımeşimin spermleride cok iyi hep iyi cıkıo rahim kalınlığım iyi kistim miyomum yok işte benim durumumda bu canım son bi kaç aydırda hamile olduğumu önceden hissettim testler pozitif ama adet günü hepsine elveda dedimcanım klomen neden verdi sana değerin çok iyi normal gebe kalırsın sen benim 21.gün 8 çıktı bana vermek istemedi ben aldım bence normal dene bikaç ay hiç denedin mi kaç aydır istiyorsun
kimyasal gebelikmiydi.canım klomende hormon sonuçta ben onunla gebe kaldım ama kalbi durdu onunlamı ilgili bilmiyorum ama normal olsa daha iyi değilmicanım benim ben 3,5 yıldır evliyim ilk evlendiğimde 16 ay snr hamile kaldım düştü kürtaj oldum 1 sene korumdum 14 aydırda korunmuyoruz ama ben zor gebe kalıyorum canımeşimin spermleride cok iyi hep iyi cıkıo rahim kalınlığım iyi kistim miyomum yok işte benim durumumda bu canım son bi kaç aydırda hamile olduğumu önceden hissettim testler pozitif ama adet günü hepsine elveda dedim
doğru söylüyosun canım ama olmuyor işte yas oldu 30 denemediğim kalmadı zaten aralıka kadar oldu oldu olmadı hiç istemiyorum ama asılamaya gecicemkimyasal gebelikmiydi.canım klomende hormon sonuçta ben onunla gebe kaldım ama kalbi durdu onunlamı ilgili bilmiyorum ama normal olsa daha iyi değilmi