Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

benimde son adet 9 kasım cnm aralığın 9una 9gün var daha :S
ama hiç bilmiyorum kanmı yaparım idrarmı yoksa adetimi beklerim(önceden düzensizdi adetim geç olurdu son aylarda düzeldi ama bu ay nolur onuda bilmiyorum) kararsızım hiçbirine cesaretim yok cnm :)
inş. senden güzel haberler alırız cnm inş. inş. inş. hepimizden

canım doktora gittim bende tekrar ama umut yok bu aydan da bakalım gelecek ay için farklı ilaçlar düşünüyorum dedi bakalım önümüzde ki maçlarda ne olacak.

canim merhaba nasilsin,biraz topladinmi kendini,?benimde 3 gundur yumurtaliklarimda agri var ilk gunu boyle gaz sikismasi gibi bir agriydi ama 2 gundur yumurtaliklarim agriyor suan yatiyorum hatta acaba kendiliginden catliyomudur igne vurulmadan? ben korunmayi biraktim dun itibariyle :) insallah dogru olani yapmisizdir,bugun 15.gunum bilemiyorum artik adetim buyuk olasilikla 14 aralik daha var ama bakalim artik,hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah hepimizde guzel haberleri aliriz bir gun:)

Kızlar nasılsınız? Ben bugün adet oldum.bu ay da hayırlısi degilmis.neyseki çok gecikmeden oldum.daha da heveslenmeden...sizlerde durumlar nedir?

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım..1 ay klomen kullandım..dr a gittiğimde birkaç yumurtan gelişmiş demişti boyutunu filanda söylemedi çatlama iğneside yapmadı..ama sonu hüsran oldu..gecikmelide olsa adet oldum..bayramdan dolayı bu ay klomen kullanamadım..8 aralık adet tarihim..umarım doğal yollarla bu ay hamile kalmışımdır..yoksa yine klomende dozu arttırıp kullanmaya devam edecğm..rabbim hayırlı zaman da hayırlı evlat nasip etsin..

Kızlar nasılsınız? Ben bugün adet oldum.bu ay da hayırlısi degilmis.neyseki çok gecikmeden oldum.daha da heveslenmeden...sizlerde durumlar nedir?

canim merhaba,vardir bundada bir hayir demekten baska elimizden malesef bisi gelmiyor bende heray oldugum zaman bunu soyluyorum kendime bir sure sonra insanin gercekten sinirleri bozuluyor,bendede 4 yumurta olusmus 4 bebek olur diye dr`um korunmamizi soyledi arastirdim ama dordunun tutma ihtimali cok dusuk oldugu icin biraktik korunmyi 3 gundur yumurtaliklarimda degisik bir agri var bilemiyorum bugun 15.gunum bakalim hayirlisi olsun hakkimizda..

canım üzülme anlıyorum seni,bende idrar testi yaptım inanamadım çünkü 2. çizgi çıkmıştı hemde 5 dakika sonra falan hemencik cıktı yanı,3 gün sonra bidaha yaptım,çoook silikleşmişti çizgi,gittim kan verdim,kimyasal gebelik olmuştu bana birkez yine aynısımı diye,idrar testinde hahifte olsa görününce 4 yada 5 falan oluyor hcg,ama sonuç 0.00 çıkmasınmı,,,hastanedekiler gülmüştür belkide halime,çok şaşırdım üzüldüm,ağladım ama napalım bitanem elden bişi gelmiyor.Ayrıca bu ay doktor kist oluşabilir sende öyle görünüyo dedi,önümüzdeki ay doğum kontrol hapı kullanırsın dedi(( umarım kist olmamıştır,çarşamba falan gidecem bakıcak işte...dualarınızı eksik etmeyin..

Canım, bizim topikte de söylemiştim ama okumamışsın sanırım.
Senin testte gördüğün silik çizgi çatlatma iğnesinin etkisi nedeniyle oluşan hormondan dolayı.
Çünkü BAT'a 8 gün kala yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam, o yüzden öyle gördün sen.
O yüzden de doktorlar ilacın etkisi iyice geçtikten sonra yani en erken testi iğneden sonraki 12. gün yapılmasını öneriyorlar, daha erkeni iğneden dolayı yanıltıcı diyorlar çünkü...

Kızlar, bugün iğneden sonraki 10. günümdeyim, heyecan arttı bende de :18:
Dün DPO 7 (çatlamadan sonraki 7. gün) peçeteye kahvemsi bir leke geldi azıcık, biraz ümidim arttı, ama yine de korkuyorum ben

Ateş tablom ise şöyle;

My Ovulation Chart

Phiacım canım ,ben çatlatma iğnesi olmadım ama,sadece klomen kullandım,iğne falan yok...ama belki klomende etkiliyordur belki bilemiycemki canım...

Arkadaşlar klomenim cmtesi günü bitti, yarım tablet kullanmıştım. salı günü kontrolüm var ama bende hiç kasık ağrısı yok, acaba büyümedi mi hiç yumurta benim normalde de büyüyor yumurtam doktorum kontrollü çatlatmak için vermişti klomeni ve ben ilaçsız yumurtam büyüdüğünde yumurtalıklarımda batma hisserdim çatlamaya yakın, şimdi hissetmiyorum. sizler klomen kullanırken ağrı sancı batma hissetmiş miydiniz?

canim merhaba,bende bu ay klomen kullandim gunde 2 tane aldim,ilk iki gun resmen hissettim buyudugunu 11.gunu gittik 4 yumurta olusmus dedi ve catlatma ignesi vurmadi doktorum, korunmamizi onerdi ama 13.14. ve 15.gunlerde cok agrim oldu bakalim artik nolcak..

Son düzenleme:

kendiliğinden çatlamış olabilir o 4 yumurtadan birkaçı... inşallah tutmuştur canım yaa. ben de ,lacı ilk kullanmaya başladığım 1-2 gün ara ara batmalarım oldu ama şimdi yok... salı günü ortaya çıkacak herşey de merak ediyorum işte. 1 seneden fazladır korunmuyoruz ama olmadı bebiş, eşim de artık sabrım kalmadı ocak ayında aşılama yaptıralım diyor. bu ay gelse bebek ne güzel olur...

insallah canim allahim hepimizin gonlune gore versin,bebislerimizde gelsin artik,bizde 2 senedir korunmuyoruz 1 senedirde doktora gidiyoruz duzenli bir sekilde her tahlillerimiz oldu hic bir problem yok hamilelik hizlansin diye dr`um klomene baslatti aslinda mayista verdi dr ama ben kullanmayi hic istemedim her ay bekleyipte sonuc negatif olunca bu ay basladim bu sefer dr`um korunun dedi once korktuk ama sonrasinda 4 tanesinin tutma ihtimali cok dusuk diye tam 14.gunu korunmadik bu bir sans sonucta ve kacirmak istemedik bakalim sonuc nolcak..ama cok tatktim ya kafama aslinda cokta umudum yok,,insallah sende guzel haberler alirsin haberdar et benide..

bende ilk defa bu ay denedim klomeni içerken vücudumu çok dinledim ama
ne yan etki ne başka bişey hiç belirtisi yoktu bende cnm
herkese göre değişiyo demekki

bende ilk defa bu ay denedim klomeni içerken vücudumu çok dinledim ama
ne yan etki ne başka bişey hiç belirtisi yoktu bende cnm
herkese göre değişiyo demekki

ben de hiçbirşey hissetmedim. yarın öğlen randevum var, bakalım büyümüşler mi göreceğim...
benim eşimde morfoloji sorunu olabilir. olabilir diyorum çünkü bir laboratuvarda normal sperm %12 çıkarken bir diğerinde 0 çıktı hangisi doğru bilemiyoruz. yani bir yandan da yumurta çatlasa ilişki olsa bile tutmama korkusu var bende....Rabbim nasıl hasret çektiğimi biliyor. İnşallah yüzüme güler

bizde eşime 1 kez yaptırdık test 3ay önce
morfoloji bizde kuruger sistemine göre %5 çıktı oda aklıma takılıyo ama besinlerle o anki boşalmaylada alakalıdır belki
drumda normal gördü zaten bazı drlar %5 ve üstünü normal görüyolar
bazı drlar %14 ve üstünü normal görüyolar
hayırlısı hepimiz için tez zzamanlı bebişler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…