Bi sorum daha olacak tanı koyarken sadece ultrasyondan baktı test falan yapılmadı sizlere bu tanıyı koyarken nelere baktı
slm
kan tahlılı yapılması gerekıyor fsh hormonuna ozellıkle bakılmalı o yuksekse yumurta tembellıgı vardır dıye bılıyorum ben her ay bu tahlılı yaptırıyorum mesela dusuk mu yuksek mı dıye
,
bı yandan da sogan kuru ıcıyormussun bence bır ay sdc hapı kullan bakalım ne olcak ılac varken baska bırsey kullanmak yanlıs tepkı yapabılır
bende bıtkı cayları ıcıyordum ters etkı olur dedıler bıraktım ıcmeyı sdc ılacla 2 yumurta olustu bakalım ne olcak
tek doktorlada kalma derım tecrubelerıme dayanarak
bende bu sabah basladım klomene,3-4 ay kullanıcakmıısm,doktorum bır de vıtamın verdı..bunların yanında bende hayıt otu,civan perçemi,aslan pençesi,zerdaçal ı kaynatıp içiyorum yumurta olsun diye tabiki dualar da edıyorum
doktorum klomen den bi fayda görmessen hıc cocugun olmaz dedıesım de yanınmdaydı esımde hıc bır sorun yok
cok agır bı yuk suan bendekı ya olmassa cocuk derdınden sonra sımdı bır de evlılıgım aklımda
sonucta onunda hakkı cocuk sahıbı olmak ben veremıyınce ne olcak....
sabır
canım ben 10 aylık evliyim önce bi dr a gittim rahim ağzı normal , normal yollardan dene olmazsa 3 ay sonra gel sonra başka dr a gittim o da yumurta tembelliğin var dedi hormon testleri yapılmadı bu ay ilk kez klomeni denicem olmazsa başka şehirde bir dr a görünmeyi düşününüyorum
Bende on aylık evliyim bana erken diyolar telaşlanma diyolar ama elimde değil...Klomeni doktor gözetiminde kullanıcaksınız dimi...
Aynı durumdayım telaşlanmamak mümkün değil klomeni dr gözetiminde kullancam adetin 5. gününde başla günde 3kez kullan 13.gün gel dedi benimde bu ay adetim 3 gün erken başladı hayırdır inşallah :) yarın başlıyorum ilaca 28 yaşındayım sen kaç yaşındasın
İnşallah hayırlı haberler alırız senden ben klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum progestan kullanıyorum beklemedeyim inşallah hayırlı haberler veririm size :) 33yaşındayım...
Merhaba canım benim de aynı işte senin gibi oldu.küçük dedi 10-11 mm falanmış gebelik için bildiğim kadarıyla 18-20 gibi bişey olması gerekiyor.merak ettim seni adet oldun mu?
selam herkese
beni geçmişe bakanlar bilir... olur da bu topiği arayıp umut arayanlar varsa onlar için yazıyorum
burada aylardır hamile olmayı bekledim rabbime şükürler olsun ki ikiz bebeklerime 4 haftalık hamileyim rabbim sonunu da getirir inşaallah... bir sene boyunca uğraştı klomenle başlayan yolculuk tüp bebekle ilk denemmde sonuçlandı ... rabbim tüm bekleyenlerin muradını verir
inancınızı kaybetmeyin ve kendinizi dinlemeyi unutmayın
rabbim güle güle kucağına almayı nasip etsin cnm inşlh bizlere dua edermisin bu gece üç canlısın:) rabbim senin dualarını kabu eder belki hayırlı kandiller
selam herkese
beni geçmişe bakanlar bilir... olur da bu topiği arayıp umut arayanlar varsa onlar için yazıyorum
burada aylardır hamile olmayı bekledim rabbime şükürler olsun ki ikiz bebeklerime 4 haftalık hamileyim rabbim sonunu da getirir inşaallah... bir sene boyunca uğraştı klomenle başlayan yolculuk tüp bebekle ilk denemmde sonuçlandı ... rabbim tüm bekleyenlerin muradını verir
slm arkadaşlar bn geçen ay klomen 2 doz kullandım 14.günü doktra gittiğimde 2yumurtm wardı ve en büyüğü 9mm okadar ümitsz çıkdm ki o odadan şuan 3.5haftlık hamileym.allahım isteyn herkze versn inş.
tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah.
selam herkese
Rabbim herkesin hayalkirikligini seninki kadar cabuk bitirsin inşallah.slm arkadaşlar bn geçen ay klomen 2 doz kullandım 14.günü doktra gittiğimde 2yumurtm wardı ve en büyüğü 9mm okadar ümitsz çıkdm ki o odadan şuan 3.5haftlık hamileym.allahım isteyn herkze versn inş.
İnşallah hayırlı haberler alırız senden ben klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum progestan kullanıyorum beklemedeyim inşallah hayırlı haberler veririm size :) 33yaşındayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?