3 ayda bir 4 ayda bir adet oluyordum şimdi 28 günde bir soğan kürüyle ben sumak ta atıyorum suyun içine :) doktor' a gittim klomen kullanıyordum yumurtalarım büyümemiş gene ama 28 günde bir adet olmam beni teselli ediyor aşılamaya geçicezcanım yaa gerçekten miiiiiiii
normalde ilaçsız ve herhangi bir kür uygulamadan kaç günde bir adet oluyorsun canım? benim gibi 2 ayda bir mi yoksa..
eğer öyleyse çok umutlanacağım, belki bende de işe yarar
3 ayda bir 4 ayda bir adet oluyordum şimdi 28 günde bir soğan kürüyle ben sumak ta atıyorum suyun içine :) doktor' a gittim klomen kullanıyordum yumurtalarım büyümemiş gene ama 28 günde bir adet olmam beni teselli ediyor aşılamaya geçicez
canım kullanamadım soğan kürü birde evde çok misafirim vardı küçücük evde 10 kişiydik ve kayınpederim soğan ın kokusunu kendiisini görse hemen başlar istifra etmeye kullanamadım bugün gittiler. yarın itibaren kullanmaya baslıcamklomen kullandığım ay yumurtlarım gelişmemiş demişsin canım, peki o ay soğan kürü de uyguluyor muydun?
Benim yumoslar buyunedi dun adet olmam lazimdi ama olmadim idrarda negatif cikti sizce yumoslar buyumedigi icinmi adet olamadim ben sizin basiniza geldimi yani yumos buyumesede gununde adet oldunuzmu?
yumurtalar olgunlaşınca çatlıyor yani geçikme olması normal tabi şuda var bu şekilde olup hamiş kalanlar da var inşallah sende onlardan biri olursun.
selam canım ne yaptın nasılsın ?....
ben adeti bkeliyorum sonra da iğneye başlıyoruz inşaallah...
slm kızlar bende 3ay klomen denedim yumurtalarım büyüdüğü çatladığı halde gebelik olmadı
bu ay bi ara veriyim dedim,bi iğneli tedavi yapıyım dedim ama üzücü olaylar yaşadık biraz
arkadaşımın eşi ağır hastalığa yakalandı bende bugün klomene başladım
hiçbişey yapmıcaktım en azından klomenle yumurtam büyüyo die basite kaçtım
yani 4,klomen deneyişim hayırlısı hepimiz için
kızlar ben de sizlerle ve bu yazıyı belki yıllar sonra okuyacak arkadaşlar için yazmak istiyorum hikayemi
baştan alıp yazacağım
ben kilolu olmayan bir pkoluyum 26 yaşındayım
kendi kendime 2 ayda bir ortalama adet olurum ve düzensizdir kendimi bildim bileli
3 yıl doğum kontrol hapı kullandım aralıksız, evlenince bıraktım bebek olsun diye
bıraktım ama adet olamadım bu seferde..
progestanla adet olup tedaviye başladım
1. tedavi basamağı klasik klomendir ve asla hafife almayın
ben de klomenle başladım
adetin 5. günü başlayıp 5 gün boyunca 2 tane içtim
adetin 14. günü 15mm
16. günü 16mm oldu. doktor gelişmiyor olmaz bu ay büyük ihtimal dedi
gelmene gerek yok folikül takibine dedi
benim de moralim bozuldu tabii
sonra topikteki arkadaşlar israr edince gittim tekrar folikül takibine
doktora dedim bir daha bak belki çatlama iğnesi ile çatlayabilecek büyüklüğe gelmiştir
bir baktı adetin 19. günü 22 mm olmuş
iki gün sonra da ovulasyon başlamış dedi
iğnesiz çatladı yani..
şimdi de adeetimin 34. günüdeyim bHCG 1018
allaha çok şükür
klomeni hafife almayın kızlar
sakın da umutsuz olmayınn
kızlar ben de sizlerle ve bu yazıyı belki yıllar sonra okuyacak arkadaşlar için yazmak istiyorum hikayemi
baştan alıp yazacağım
kendi kendime 2 ayda bir ortalama adet olurum ve düzensizdir kendimi bildim bileli
3 yıl doğum kontrol hapı kullandım aralıksız, evlenince bıraktım bebek olsun diye
ben de klomenle başladım
adetin 14. günü 15mm
doktora dedim bir daha bak belki çatlama iğnesi ile çatlayabilecek büyüklüğe gelmiştir
iğnesiz çatladı yani..
allaha çok şükür
klomen kullandığım ay yumurtlarım gelişmemiş demişsin canım, peki o ay soğan kürü de uyguluyor muydun?
Canim merhaba hamile olduguna cok sevim o zamanlar icime dogmustu.kendine iyi bak.kızlar ben de sizlerle ve bu yazıyı belki yıllar sonra okuyacak arkadaşlar için yazmak istiyorum hikayemi
baştan alıp yazacağım
ben de klomenle başladım
adetin 14. günü 15mm
iğnesiz çatladı yani..
allaha çok şükür
ALLAH RAZI OLSUN cnm yarın vücudu komple tomografi çekilicek ne derece ne kadar yayılmış dieiyiyim tatlım rahim filminden sonra beklemedeyim dr adet olunca gel bakalım dedi ama gitmeyi artık istemiyorum,inşallah iğne ile güzel sonuç alırsın umutluyum beraber başladığımız arkadaşlardan biri yazacak hamileyim diye :)
canım inşallah bu sefer hayırlı haberlerle gelirsin arkadaşın içinde dua ediyorum durumu nasıl oldu?
Kızlar ben geldiiimmmmmnasılsınız?o kadar uzun zaman oldu ki burlara gelmeyeli...bi stres yaşadm hatırlayanlar vardır herkes gibi benim de tedavi sürecim oldu...klomen kullanırken kist oluştu, doktor dk hapı verdi ve benim tepem attı ani bir kararla ara verdim.biraz rahatlamaya ihtiyacım vardı.kafamı dağıttım çok da iyi geldi
taaa kiii geçenlerde arkadaşıma bebek tebriğine gidene kadar:)aslında yaza kadar düşünmüyordum ama gaza geldim herkes uzatma bu kadar dedi.en son 30 ocakta regl oldum 2 ay dk hapı kullandım bakalım artık kısmet.hemen doktora gitmeyi düşünmüyorum 1-2 ay deneyelim dedik kendiliğinden olmazsa öyle gidicem doktora...
Bu arada topiğimizin hamişleri olmuş çok sevindimgeriye dönüp okudum ama biraz da siz anlatın nasıl gidiyor tedavileriniz?sizden de en kısa zamanda güzel haberleri alırız inşallah
Merhaba kızlar ;
hayatımdaki 2.şoku yaşıyorum ...1 YIL ÖNCE kadin DOĞUMDA ÇİKOLATA KİSTİ OLDUĞU ÇIKMIŞTI... 2 AY ÖNCE AMELİYAT OLDUM 19 AYLIK EVLİYİM. TÜPLERİMDE AÇIK , BU AY KLOMEN İÇTİM GÜNDE 2 TANE 5 GÜN BOYUNCA BİR YUMURTAM OLUŞTU ÇATLATMA İĞNESİ VURULDUM. 35 GÜN OLDU BUGÜN İTİBARİYLE O KADAR UMUTLUYDUMKİ GEBEYİM DİYE ...BUGÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUCUM 0,1 ÇIKTI NEGATİF YANİ. doktor MUAYENESİNDE 5 CM KİST OLDUĞUNU GÖRDÜ. ÇOK ÜZGÜNÜM ÇOK MUTSUZUM BU 3 HAFTA DA BU KADAR BÜYÜR MÜ KİST DIYE DOKTORDA ÇOK ŞAŞIRDI ... ADET SÖKTÜRÜCÜ HAP VERDİ ...BANA YARDIM EDİN LÜTFEN BÖLE Bİ DURUM YAŞAYAN VARMI YADA BU KİST ADET OLUNCA GİDERMİ ? BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN...
ALLAH RAZI OLSUN cnm yarın vücudu komple tomografi çekilicek ne derece ne kadar yayılmış die
cumada ALLAHIN izniyle kemoterapi ve radyoterapiye başlıycaklar
aylardır boşa üzülmüşüz çocuk olmuyo die hayatta daha neler varmış meğerse buda bize ibret olsun
reyyancım nasılsın durumun ne.benim adet gene rötar yaptı.5 gün geçti.galiba bu ay bende klomene başvuracam
merhaba tatlım; gebelik testi yaptın mı peki belki bebiş vardır :) ben geçen ay hsg çektirdim oda temiz çıktı doktor 3 ay daha klomen deneyelim diyor ama ben sıkıldım sanırım gitmiycem.kendi kendime duphaston mu kullansam diyorum bu arada inşallah klomene gerek kalmadan hamile kalırsın çevremde pkolu olan arkadaşlar 2 yıla yaklaşırken gebe kaldılar darısı sana olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?