Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

ben hamilelikden şüphelenip sevinirken drum 7cm kistin olmus diyince şok oldum zor tuttum kendimi ağlamamak için ama o gayet sakindi.önemli birşey olmadığını adete kadar eriyebileceğini erimezsede 1ay dkh kullanmam gerektiğini söyledi adetimin 1. yada 2.günü bekliyo beni

erir erir neden erimesin.ben birkeresinde klomen içtim adet olmadım dr gittim söktürücü ilac verdi onuda içtim gene olmadım bir sonraki adet tarihimde oldum.ozaman 2cm kist var ama adet olmadıgın için demişti olunca gitti seninde öyle olur.

inşallah bakalım dün gelir gelmez civanpercemi aslanpencesi cayına basladım tekrar inş söker atar

kızlar ben de klomenli ilk tedavimin gelişim aşamalarını yazayım size tekrar, ışık olur yolunuza belki
adetin 5. günü 5 gün boyunca günde 2 kez klomenle
12. gün 15mm
14. gün 16,1 mm
17. gün 21mm
21. gün 22 mm (şiddetli kasık ağrılarım vardı o gün ve 2 gün öncesinde) ama doktor iğnesiz doğal yolla başlamış ovulasyon en geç 72 saate serbest yumurtan dedi belki de çatlamıştır bile dedi
şimdi progestan içip adet bekleyeceğim
bir de ateş ölçme yöntemine göre de 22. gün yumurtlama günüm
bekliyorum şimdi öööyle...siz de yazarsanız tedavinizin aşamalarını çok sevinirim kızlar

Son düzenleme:
Bugün adetimin 28. günü, çatlama iğnesinden sonraki de 17. günüm. Henüz adet olmadım. Sabah idrarda test yaptım negatif çıktı :'(( Kan verdim sonra da öğlen çıkacak ama galiba bu ayda olmadı. Çok üzülüyorum

bende bu ay klomen + menogon iğne oldum. çatlatma iğnesi yapıldı. 1 hafta boyunca kasık ve bel ağrısı çektim. usg de sol yumurtalıkta 2 adet kist saptandı. sağ yumurtalıkta çatlama olmuştu. geçen pazartesi kistlerden biri patladı beni hastanelik etti ama diğeri duruyor. çatlatma iğnesinden sonra 10 gün progestan kullandım ve ilacın biteli 6. gün oldu. bat 7 şubat göğüslerim çokk ağrıyor. kasıklarımda ara sıra batma oluyor. doktor pazartesi bakabileceğimizi söyledi heyecanla bekliyorum :)

kızlar merhaba klomen kullandım 16 gün oldu kasıklarımda sancılarım olmuştu bugünde çok kötüyüm sanki regl gibiyim. ama değilim sizede böyle oldumu çok tuafım yardımcı olun bana lütfen

kızlar merhaba klomen kullandım 16 gün oldu kasıklarımda sancılarım olmuştu bugünde çok kötüyüm sanki regl gibiyim. ama değilim sizede böyle oldumu çok tuafım yardımcı olun bana lütfen

evet benimde bu günlerde öyle adet olacakmışım gibi ağrı oluyor canım inş. gebeliktendir

canım bir şey soracağım çatlatma iğnesi olmamış mıydın? nasıl 7 cm oldu yani 5 günlük kullanım sonrası mı oldu hemen bu 7cm'lik kist?
kaçıncı günde farkedildi?

doktorun haklı canım bence biraz daha bekle. normal takip de yaptırdın mı sen?
klomenin yan etkisi olabiliyor yani yumurta büyüyüp çatlamayıp kiste dönüşebiliyor.
(maalesef özel mesaj yazamıyorum mesaj sayımdan dolayı sanırım. Ama mutlaka sonucu buradan paylaşırım :) )

canım bir şey soracağım çatlatma iğnesi olmamış mıydın? nasıl 7 cm oldu yani 5 günlük kullanım sonrası mı oldu hemen bu 7cm'lik kist?
kaçıncı günde farkedildi?

evet 5günlük kullanımda 50mg günde 2 tane kullanımda oldu yaklasık ilacdan sonra 20.gün cıktı ortaya belki ozamana kadar kücüldü bile yumurtam gelismediği için çatlatma iğnesi vurmadı adet olunca gel dedi bukadar dr mağduruyum yani

Canım takip yaptırmadım ama o kadar çok şey okudum ki kendi kendimi takip edebiliyorum sanırım, akıntı, ateş vs.. bir de şu ovülasyon testlerinden yapıyorum, hepsi ne negatif sonuç veriyor. Bakalım bir ay da ilaçsız takip yaptırayım, sonra klomene başlamak istiyorum artık. Senden bir haber var mı? Sevindir bizi hadi :)

adetimin 26. günü, 10 gündür kasık ağrım var ağrıyı geçtim, bıçak saplanması şeklinde oluyor sabahları, yataktan kalkamasıdım oluyor, sanıyorum ki klomen yaptı
ama o ağrıları yapan klomen aynı zamanda yumurtlattı beni 22. günümde, doktorum tespit etti ovulasyonu, çatlama iğnesiz hemde
ağrılara değer herhalde yumurtlamak :) bir pkolu olarak en azından zamanında adet olacağım hamile olmasam bile ona seviniyorum :)

veee mutsuz son bugün tahlil yaptırmayı düşünürken dün adet oldummm
canım üzme kendini, zamanı değilmiş, bir dahaki maçlara bakacağız artık

Bendede Pco var canımmm ilaçsız 28 günde bir adet oldum soğanlı sumak kürü ile doktorum şaşırdı. inşallah gebe kalırız :))

Benim kanda da gebeliğim çıkmadı. İğnenin17. Günü dr kontrol sonucu klolenden sonra 6 cm kistim oluştuğunu öğrendim 3 şubatta adet oldum. İnşallah kistim adetle gider. Diğer ay için rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.. Bekleyenlere sabır diliyorum hayırlısı olsun..

Bendede Pco var canımmm ilaçsız 28 günde bir adet oldum soğanlı sumak kürü ile doktorum şaşırdı. inşallah gebe kalırız :))

canım yaa gerçekten miiiiiiii
normalde ilaçsız ve herhangi bir kür uygulamadan kaç günde bir adet oluyorsun canım? benim gibi 2 ayda bir mi yoksa..
eğer öyleyse çok umutlanacağım, belki bende de işe yarar

Kizlar bugun bende regl oldum yine,cumartesi gunu klomene basliyorum tekrardan,bakalim artik bu ay bize neler getircek hakkimizda hayirlisi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…