sizi günlerdir uzaktan takip ediyorum 6 senelik evlıyım 4 yaşında bir kızım var 13 aydır ıkıncı bebek için korunmuyoruz ama olmadı kistim varmış 6cm onu erıttım 3 ay sonra klomen ve çatlatma iğnesi oldum tutmadı bu ikinci ayım dün doktora gittim 3 tane yumurtam oluşmuş 2 si 20mm diğeri 17mm çok ii dedi e2 testı istedi yaptırdım 678 çıktı kalitesini öğrenmek için yapılıyormuş bu test çatlatma iğnemi oldum perşembe cuma cumartesi ilişki dedi eğer bu ay olmazsa inşaallah olur rahim filmi çekilcekmişim ikiz olsun çok istiyorum bu 3 yumurtayla olabılırmı dua edın kızlar
canım siz çatlatma iğnesi yaptınız mı yoksa kendimi çatladı
sonuç alamadım sanırsam
ayyy benimde 3 yumurtam var eşimle öğrenince çok heyecenlandık ikiz, üçüz olur mu diye :) bizde çok istiyoruz ikizimiz olmasını 3 yumurtamızda sorunsuz bi şekilde büyür ve çatlarsa olur inşallah seninde benimde neden olmasın allahım nasip ettikten sonra herşey olur biz elimizden geleni yapıyoruz tedavi olarak gerisi duaya ve allahıma kalmış
hakkımızda hayırlısı tez zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah
Sen yine o duyguyu yaşamışsın bizler hiç tadamadık daha..
inşaallah yaşarız o duyguyu evet ben yaşadım ama insanız işte doymak bilmiyoruz sende tadarsın çok guzel bi duygu kızıma kardeş istıyorum kızımda çok istıyor herkesden dua istıyorum ikiz olması için ben bi yönden şanslıyım annem ikiz doğurmuş ama 1 yaşındayken ölmüş abilerm inşallah benımde olur yaaa benım yaş 29 bat 4 şubat
Merhabalar.. Bu ay klomende 2.ayım geçen ay istenilen seviyeye gelememişti yumurtam. Bu ay 2 doz kullandım. Bugün 11. günüm yumurtalarım 24.5 ve 15.3 dr. hemen çatlatma iğnesi verdi.Bu kadar erken bu kadar büyümesi normal mi? Bu yumurta döllense sağlıklı bir gebelik olablir mi?
canim ya insallah hamissindir aklina negatif dusunceleri doldurma oluruna birak insallah bebislerimiz gecde olsa gelcek ve insallah bu ay bebisin seninledir canim yaa..asilamadan 2 hafta sonrami belli oluyor asilamayi ne zaman yapiyorlar adetin kacinci gunu?
canım benim yumoşlara sevindim..:)... aslında tam şimdi ağlıyordum ben de adet sancısı gibi ağrı var bugün yine olmadı kesin şeytan git kan tahlili ver diyosonra yok gidip ortada kalacağım diyorum....o kadar canım sıkıldı ki ...pazartesiye kalmaz kırmızıları görürürm ben ....
dün rüyamda iki göğsümden de süt akıyordu... nasıl sevinmiştim hamile olduğumu öyle öğreniyordum rüya da olsa ne güzeldi...
şimdi düşünüyorum bir sene önce biz korunuyorduknerden bilebilirdik ki sonra pko diye bi şey öğrendim...hamile kalamamayı...bilemiyorum çok mu şey istedik herkes hatta bütün canlılarda olan annelik duygusunu... ben bu gidişle kafayı yerim herhalde allah a her gün dua ediyorum ALLAH ım az yaşayım ama beni bununla sınama diye... benim hayatımda bir senedir hiç bi şey yolunda gitmiyor hep her konuda başkalarının sahip olduğunu izlemek belki de onlarla özdeşleşerek geçecek
bu soruların hiç biirinin cevabını belmiyorum tek dileğim, Rabbimden sabır sabır dayanma gücü ve iman gücü..((((...
ascancım bu arada normalde iki haftada belli olur aşılama da yumurta takibinin ardından vurunduğun çatlatma iğnesiinden 36 saat sonra yaklaşık ilişki yerine hastanede eşinin spermini çeşitli yollardan (hareketli spermleri artırarak ve toplam spermi ) geçirerek enjekte ediyorlar canım ...
merhaba canım
Hikayeni bilmiyorum ama hepimizin yaşadığı duygular bunlar ama bu kadar karamsar olma lütfen inan o imreniyorum dediğin insanlarında derdi sıkıntısı var ama herkesin başka başka onların belki bebekleri çifter çifter geliyor ama başka dertleri var çok şükür sağlığımız yerinde en büyük nimet o nice kanserli hastalar var dermansız biri de benim dayım
Eşimde beni hamile görüyor rüyasında bebek görüyor falan birazda bilinç altı galiba bunlar
karamsar olma bu şekilde moral bozukluğu hormonlarını çok etkiler bigün olacağına inanalım daha önümüzde çok seçenek var tedavi için olacak inşallah hepimizin bebişleri :)
Bildigim kadariyla 5 gun seni dr cagirmasi lazim birkac gn gidersin o da bakar yumos istedigi boyuta gelince igneyle catlatir yada kendiliginden catladiysa bilgi verir su gunler kari koca olun derbenim merak ettiğim bir sorum var kızlar,
benim adet döngülerim 1,5 - 2 ay sürüyor
LH, FSH'ın 3 katı ve total testosteron 1,34 çıktı
yani PKO var galiba
adetin 5. gününden başladım günde 2 tane klomene, bugün bitti
sizce ne zaman çatlar bu yumoş?
teşekkür ederim canım ya... herkesin hikayesi canım aynı dediğin gibi benim 3 ay klomen ve ovitrelle son ayımda aşılama bu ay yani adet sancılarım başladı tutumadı diye üzüldüm
Arkadaşlar klomen 50 Gr 10 Tablet Sabah Akşam 1 tane kullanıcam Doktor Şubatın 8 inde çağırdı 21 gün sonra... Sizin Süreciniz nasıl geçti ? klomen hakkında bilgi verirseniz sevinirim nasıl kullandınız ve sonrası...
slm kızlar daha öncede yazmıştım sürekli nete girip takip edemiyorum doktora gittim bugün 2. klomen kullanışım ve 2.kez kis olmuş nur topu gibi hemde 2 tane bu sefer bi arkadaş yazmış ya çok umutsuzum die bazen bende öle oluyorum 2. çocuğu olanları falan bi kıskanıyorum ki neyse bugün daha iyi olmak için çabalamaya eşime de kendime de söz verdim Rabbim hepimize bol bol sabır versin ve dualarımızı en kısa zamanda kabul etsin inşallah .Kis için soğan suyu içcem artık.Daha önce yazdığımda arkadaşlar rahim filimi çektir demişler benim doktor da gerek yok ona diyo çok ağrılı bişey diyo %98 tüpler normal çıkar herkesde diyo .Bide okuduğum ark yazılarında hep hapla iğne kullanmışlar yanlış anlamadıysam ama ben tek iğne kullancakmışım daha sık gidip kontrole dozunu miktarını ayarlıycakmış doktor hatta aşılamadan önce bile rahim filmine gerek yok dedi .aklım karıştı acaba başka doktora mı gitsem diye düşünmeye başladım bu sefer de sil baştan olcak öle yine aklım karıştı yani cvp yazan arkadaşlara çoook teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?