• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

merhaba arkadaşlar ben de pkos hstasıyım bugün klomenin son günü .bugünden itibaren bal tarçın çörek otu karışımı kullanmaya başlasam sorun olur mu?daha önc deneyen paylaşabilir mi lütfen çok teşekkürler...gönlnüzdeki ömrünüzde olsun inşaallah...

Ben denedim gecen ay ve yumurtam buyumustu

Bebetommm nerdesin ne yapiyosun cumartesi gittinmi? Artik karsilasamiyoruz.

Merhaba arkadaslar bende aranıza yenı katıldım 4 senelik evliyım 3 yıldır cocugumuz olmuyor cok zor bı surec bu her ay aynı telaş ve aynı yıkım sabretmekten baska caremız yok bende bırcok doktora gıdıp derman aradım klomen progestan yumurta catlatıcı ıgneler bıse yaramadi bende inş.sızlerde bole olmaz bırbucuk senedir bıraktım tedaviyı pskolojım bozuldu o ilaclardan akısına bıraktım bu surede bı kac ay sonra tup bebek merkezine gıtcez ıns burdakı tum arkadaslarin bebişleri olur hepınız için dua ediyorum

merhaba kızlar yeni üye oldum bizde1.5 yıldır istiyoruz bebiş ama nasip olmadı 1 ay klomen kullandım o deri döküntüsü yapınca 2. Ay srephone yazdı doktor ama bu ayda olmadı galiba henüz adet olmadım ama adet belirtisinden başka bi şey yok .bu aralar çevremde çok hamile var onlar için seviniyorum tabi ama benim moralim ister istemez bozuluyor bu ay iğneye geçicez bu iğne kaç tane vuruluyo ayda ve kabadan mı yoksa göbekten mi bilen varsa cvplarsa sevinirim birde ben öğretmenim acaba 15 tatilde aşılama yaptırsam mı diyede düşünüyorum kafam çok karışık bi işlem yaptırcaksam tatile denk gelmesi lazım ilk önce iğneleri denesem yaza aşılama yaptırsam diyorum eğer ondada da başarılı olunmazsa geriye tüp bebek kalıyo o da zaman isteyen bi şey onuda taaa öbür yaza ertelemem lazım ama benim bu aralar hiç sabrım yokk aynı derten muzdaribiz hepimiz bana fikir verirseniz çok sevinirim iğne mi yoksa direk aşılama mı ?

merhaba arkadasim bende senın gını yenı uyeyım bu sureclerden bende gectim bence bu kadar kndını uzme yıpratma bır arkadasimda sızın gıbı bırbucuk senedır bebısı olmamaıstı oda aynı strese gırdı sukurler olsun simdi bebegi kucagında ıgnelere gelınce bende kullandim kalcadan vurdular bana 5 gunluk ıgnem vardı dıye hatırlıyorum en guzel cvbı doktorun verir hemen olumsuz dusunme cnm tup bebek ıcın bence erken kafanı bosalttıgın zaman asilamayı dene bence pekı bı sorun var mı ?

sağolun arkadaşlar cvp yazdığınız için evet yaptırdı bi sorun çıkmadı şu rahim filmi zaten aşılamadan önce çekilmesi gerekiyomuş galiba ben evliliğimin ilk 8 ayı vajinismusdum sonra bi doktor vesilesiyle aştım bununda etkisiyle belkide korkuyorum rahim filimnden anestezi ile yaptırırm artık heralde doktorumada danışcam bu hafta bakalım inşallah bunların hiçbirine gerek kalmadan hamile kalırız.

canım cok yakın bı arkadasim senın gıbı bı sorunu vardi vajınısmus tedavısı oldu ondan bı muddet once rahım filmını cektırdı anestezıyle bı ıkı ay sonra hamıle kaldı ıns.bebısın olacak allahın ıznıyle

canım benim şu an başka topikten aldığım haberde birisinin aşılaması tutmuş ve eşinin morfolojisi 3 müş :)).... bak hiç umutsuz olmaaa ..
sizin o topiğide takip ediyorum tatlım ;)
çok sevindim bende klomenin 3,ayındayım
önümüzdeki ay başka dr ve iğne ted. sonrada aşılama düşünüyoruz
bi arkadaşımda dün hamile kaldı 4yıldan sonra (ilk defa birinin hamileliğine bu kadar sevindim hem umut oldu bana her dk konuştuk dertleştik)
%4 morfolojiyle,geçen ay aşılaması tutmadı
bu ayda sadece iğnelerle yum büyüttü çatlt iğn. ve ilişki yaptı tuttu
neler var aslında RABBİM istedikten sonra
bizide görür inş. GÜZEL ALLAHIM bigün ne diyelim beklicez cnm
bende seni merak ediyorum inş. olumlu sonucunu alırsın aşılamandan cnm ;)

merhaba kızlar yeni üye oldum bizde1.5 yıldır istiyoruz bebiş ama nasip olmadı 1 ay klomen kullandım o deri döküntüsü yapınca 2. ay srephone yazdı doktor ama bu ayda olmadı galiba henüz adet olmadım ama adet belirtisinden başka bi şey yok .Bu aralar çevremde çok hamile var onlar için seviniyorum tabi ama benim moralim ister istemez bozuluyor bu ay iğneye geçicez bu iğne kaç tane vuruluyo ayda ve kabadan mı yoksa göbekten mi bilen varsa cvplarsa sevinirim birde ben öğretmenim acaba 15 tatilde aşılama yaptırsam mı diyede düşünüyorum kafam çok karışık bi işlem yaptırcaksam tatile denk gelmesi lazım ilk önce iğneleri denesem yaza aşılama yaptırsam diyorum eğer ondada da başarılı olunmazsa geriye tüp bebek kalıyo o da zaman isteyen bi şey onuda taaa öbür yaza ertelemem lazım ama benim bu aralar hiç sabrım yokk aynı derten muzdaribiz hepimiz bana fikir verirseniz çok sevinirim iğne mi yoksa direk aşılama mı ?

mrb cnm benim arkadaşımdada klomen işe yaramadı 4yıldır bebek hasreti çekiyo
geçen ay iğnelerle direk aşılama yaptı tutmadı
bu ayda sadece iğne ted. yaptı eşiyle ilişki yaptı ve şuan hamile
bende klomenin 3,ayındayım ümidim yok nedense
önümüzdeki ay iğne ted. uygulıycam sonrada aşılama deniycem hemen arkasından
ben böle düşünüyorum seçim senin hayırlısı olsun
bende çok karar değiştriyorum son kararım şimdilik bu bakalım hayırlısı

canim merhaba,dun kan tahlili oldum sonuclarini aldik esimle onceden hep sonuc tek oluyordu <0.100 yaaziyordu sonuc altindada tablo vardi kac haftalik oldugun yaziyordu ordada 9 ile 700 arasi 4 haftalik gosteriyordu bende 4 haftalik hamileyim diye ciglik cigliyayim ama esim inanmakta zorlanirken laboratuvara geri dondum bayana sordum emin olmak icin oda negatif deyince kafamizdan kaynar sular dokuldu ve yine hayal kirikligi ve bu sabahta geldi adetim sagolsun :( hayirlisi olsun napalim dusunmemeye calisiyorum cunku cok yoruldum artik bu ay rnd alip klinige gidicez reglimin 10. gun ile 12.gun arasi iliskiden 12 saat sonrasi icin yumurtaliklara girip spermlerin hareketliligine ve canliligina bakicaklar bakalim artik..

ascancım cnm sevincinin kursağında kalması zor olmuştur eminim
bende hep olumsuz sonuçlardan sonra ya dış gebelik olsa ya düşse v.s.( ALLAHIM esirgesin) die düşünerek avutmaya çalışıyorum kendimi
napalım hep başka baharlara başka umutlara diyerek geçiyo zaman bigün kavuşuruz inş. meleklerimize

sizin o topiğide takip ediyorum tatlım ;)
çok sevindim bende klomenin 3,ayındayım
önümüzdeki ay başka dr ve iğne ted. sonrada aşılama düşünüyoruz
bi arkadaşımda dün hamile kaldı 4yıldan sonra (ilk defa birinin hamileliğine bu kadar sevindim hem umut oldu bana her dk konuştuk dertleştik)
%4 morfolojiyle,geçen ay aşılaması tutmadı
bu ayda sadece iğnelerle yum büyüttü çatlt iğn. ve ilişki yaptı tuttu
neler var aslında RABBİM istedikten sonra
bizide görür inş. GÜZEL ALLAHIM bigün ne diyelim beklicez cnm
bende seni merak ediyorum inş. olumlu sonucunu alırsın aşılamandan cnm ;)

:) allah bağışlasın inşaallah biz de o duyguyu tadarız ben de cumartesi gününü bekliyorum canım kist yaptı diye çok korkuyorum şimdilik adet belirtisi yok gibi ama benim hiç umudum yok yıkılacağım biliyorum :(... yine de Allah ın dediği olur bakalım olur da pazartesine kadar adet olmazsam kan tahlili vermeyi düşünüyorum tatlım

ascancım cnm sevincinin kursağında kalması zor olmuştur eminim
bende hep olumsuz sonuçlardan sonra ya dış gebelik olsa ya düşse v.s.( ALLAHIM esirgesin) die düşünerek avutmaya çalışıyorum kendimi
napalım hep başka baharlara başka umutlara diyerek geçiyo zaman bigün kavuşuruz inş. meleklerimize

evet zor oldu ama napalim daha gelmeye niyetleri yok heralde bizimkilerin :) insallah canim bu yil bizim yilimiz olurda meleklerimiz gelir..

:) allah bağışlasın inşaallah biz de o duyguyu tadarız ben de cumartesi gününü bekliyorum canım kist yaptı diye çok korkuyorum şimdilik adet belirtisi yok gibi ama benim hiç umudum yok yıkılacağım biliyorum :(... yine de Allah ın dediği olur bakalım olur da pazartesine kadar adet olmazsam kan tahlili vermeyi düşünüyorum tatlım
yıkılmak ne demek cnm hep olumsuzu görüp yeniden hayel kuruyoruz yeni adet belki bebek diyoruz (belkide avutuyıruz kendimizi...)
dediğin gibi kısmette ne varsa olcak sen içini ferah tut inş. bu işler hiç belli olmuyor ;)

naber kızlar ben bi süredir klomen kullananlar gelin dertleşelim konudaydım nasılsınız hadin bakalım kimler hamiş kaldııı tek tek yorum okucammm inşşş güzel haberlerinizi en kısa zamanda alırızzz :16::16:

Merhaba arkadaslar bende aranıza yenı katıldım 4 senelik evliyım 3 yıldır cocugumuz olmuyor cok zor bı surec bu her ay aynı telaş ve aynı yıkım sabretmekten baska caremız yok bende bırcok doktora gıdıp derman aradım klomen progestan yumurta catlatıcı ıgneler bıse yaramadi bende inş.sızlerde bole olmaz bırbucuk senedir bıraktım tedaviyı pskolojım bozuldu o ilaclardan akısına bıraktım bu surede bı kac ay sonra tup bebek merkezine gıtcez ıns burdakı tum arkadaslarin bebişleri olur hepınız için dua ediyorum

hoşgeldin aramıza canım:16: maleseff Rabbim bol sabırlar versin kolay değil yumurtaların çatlıyormu peki?

çok üzüyolar bizi ama minik kuşlarımız hakediyolar bence :):)
klomenin 3, ayındayım cnm ben ama hiç umudum yok
acaba klomen 3,ay hamile kalan varmıdır?
önümüzdeki ay iğneli yumurtlatma ted. oda olmazsa artık aşılaam düşünüyoruz :S

haklsın bi gelsinler neler yapacam ben olaraa ısıracammm heryerni :9:
canım bide senın yumurtalar çatlıyormu? ne diyor doktor

ah bi gelseler .... ben o bebeişlere neler yapcagımı bılıyorum :D gelecek aya işalllah tutar ...

haklsın bi gelsinler neler yapacam ben olaraa ısıracammm heryerni :9:
canım bide senın yumurtalar çatlıyormu? ne diyor doktor
evt cnm ilk ay 2 tane yumurtam oldu çatlattık iğneyle ilişki yaptık
ilişkilerden sonra bile drum çağırdı çatlamışlarmı die
2,ayda aynı şekilde 2yum. büyüdü çatlattık ilişki oldu kontrole gittim çatlamışlar
bu son klomen içiyorum 3,ayım ama ümidim kalmadı :(

Back