Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

slm cnm çok üzüldüm bebeğine ALLAHIM bida göstermesin bende kist yok inşallah olmazda sana katılıyorum bende haplardan bıktım bebek aspirini niçin kullanıyorsun ??

Bebek aspirini rahim duvarım çok incelmiş klomenden dolayı rahim duvarımı kalınlaştırması için ve hamilelik olursa bebeğin tutunması sağlıyor. kanın pıhtılaşmasını engelliyor.tabi bunlar bende görülen belirtiler doktor verdi .

amin canım allah kucaklarımızı boş bırakmasın rabbim zorlaştırmasın kolaylıklar sağlasın mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine isteyen herkeze nasip etsin rabbim çok büyük bir ol demesi yeter . bekliyoruz sabırla bekliycez mevlam neyler neylerse güzel eyler ...

gerçekten öyle canım sana ktılıyorum inşallah hayırlısıyla cabucak gelsin bebeklerimiz rabbimden ümidimizi kaybetmeyelim kafamıza cok takıyoruz birde cevre cok etkılıyor sabır versin mevlam bizlere..

merhaba bende klomen kullandım bugün doktora gittim iki yumurta gelişmiş ancak rahim duvarım inceymiş 3mm o yüzden çatlatma iğnesi vurmadı döllenme olsa dahi tutunma olmaz dedi çünkü hazır değilmiş bu ay geçti artık diğer ay gelirsin dedi doktor Allahım yardım et bende hayırlısı ile bi bebek istiyorum..

Allahın dediği olur cnm üzülme bak bi arkadaşın üst yorumlarını oku asprn kullanıyormuş sende doktoruna sor. hepimiz istiyoruz ve Rabbim bizi duyuyor eninde sonunda vericek inşallah ümidimizi kaybetmeyelimmm tek sen değilsin bizde varız buraya en cok dertleşmeye geldik iyiki gelmişim

yok tatlım aklına kist felan getirme Allahın izni ile güzel şeyler düşün güzel şeyler başına gelsin,hsg kaldı geriye ama bende uyku da kalmadı korkumdam,hayırlı haberleeini bekliyorum :)

canım benim inşaallah ... sen de aklına kötü şeyler getirme hepimiz er ya da geç ALLAHın izni ile muradımıza ereceğizzz:))

canım benim şu an başka topikten aldığım haberde birisinin aşılaması tutmuş ve eşinin morfolojisi 3 müş :)).... bak hiç umutsuz olmaaa ..

canim merhaba,dun kan tahlili oldum sonuclarini aldik esimle onceden hep sonuc tek oluyordu <0.100 yaaziyordu sonuc altindada tablo vardi kac haftalik oldugun yaziyordu ordada 9 ile 700 arasi 4 haftalik gosteriyordu bende 4 haftalik hamileyim diye ciglik cigliyayim ama esim inanmakta zorlanirken laboratuvara geri dondum bayana sordum emin olmak icin oda negatif deyince kafamizdan kaynar sular dokuldu ve yine hayal kirikligi ve bu sabahta geldi adetim sagolsun hayirlisi olsun napalim dusunmemeye calisiyorum cunku cok yoruldum artik bu ay rnd alip klinige gidicez reglimin 10. gun ile 12.gun arasi iliskiden 12 saat sonrasi icin yumurtaliklara girip spermlerin hareketliligine ve canliligina bakicaklar bakalim artik..

merhaba arkadaşlar ben de pkos hstasıyım bugün klomenin son günü .bugünden itibaren bal tarçın çörek otu karışımı kullanmaya başlasam sorun olur mu?daha önc deneyen paylaşabilir mi lütfen çok teşekkürler...gönlnüzdeki ömrünüzde olsun inşaallah...

ya cnm aynı şeyleri bende yaşadım ya hatta kan tahlilinde önce idrar testi yapmıştım ikinci silik cıktı bende sevincimden havalara hopladım sonra kan tahlili yaptırdım cıkmadıoraya yığılıp kalıyordum üzüntüden ozamanlarda cok adet düzensizliği yaşıyordum hayırlısı artık rabbime kalmış artık dua etmekten başka yapacak bişey yok

ben adetin 2. başlayıp 12. gün bırakmıştım yemeyi ve yumurtalar iyi gelişti dedi doktorum... bol şans.

merhaba kızlar yeni üye oldum bizde1.5 yıldır istiyoruz bebiş ama nasip olmadı 1 ay klomen kullandım o deri döküntüsü yapınca 2. ay srephone yazdı doktor ama bu ayda olmadı galiba henüz adet olmadım ama adet belirtisinden başka bi şey yok .Bu aralar çevremde çok hamile var onlar için seviniyorum tabi ama benim moralim ister istemez bozuluyor bu ay iğneye geçicez bu iğne kaç tane vuruluyo ayda ve kabadan mı yoksa göbekten mi bilen varsa cvplarsa sevinirim birde ben öğretmenim acaba 15 tatilde aşılama yaptırsam mı diyede düşünüyorum kafam çok karışık bi işlem yaptırcaksam tatile denk gelmesi lazım ilk önce iğneleri denesem yaza aşılama yaptırsam diyorum eğer ondada da başarılı olunmazsa geriye tüp bebek kalıyo o da zaman isteyen bi şey onuda taaa öbür yaza ertelemem lazım ama benim bu aralar hiç sabrım yokk aynı derten muzdaribiz hepimiz bana fikir verirseniz çok sevinirim iğne mi yoksa direk aşılama mı ?

tatile denk gelmesini niçin istiyorsunki?evde olcan daha çok stres internet önünde çalışırsan enazından kafan dağılır.bence

bence bütün bu işlemlerden önce rahim filmi çektirin derim şansınız daha çok oluyormuş ben başta çektirmediğime pişmanın şimdi adeti bekliyorum sanırım haftaya hsg günü alırım bol şans sizede.

öğretmenim ben izin almam zor olur bende istemiyorum içim rahat etmez oyüzden

tabi ozaman haklısınız.ama şunu bende duydum önce hsg çektir enazından tıkalıtüpün varsa açılır ondan sonrada aşı-tüp ne grekiyorsa yaptır çok arkadaşım bunu öenrdi.bende bi sonraki adetten sonra yaptırcm istanbul fındıkzadede ağrısız yapan bi yer varmış radyomar diye.birde siz eşiniz spermiogram yaptırdımı?

sağolun arkadaşlar cvp yazdığınız için evet yaptırdı bi sorun çıkmadı şu rahim filmi zaten aşılamadan önce çekilmesi gerekiyomuş galiba ben evliliğimin ilk 8 ayı vajinismusdum sonra bi doktor vesilesiyle aştım bununda etkisiyle belkide korkuyorum rahim filimnden anestezi ile yaptırırm artık heralde doktorumada danışcam bu hafta bakalım inşallah bunların hiçbirine gerek kalmadan hamile kalırız.

caniim beenimm uzulme canim bak en azindan sorunun yok rabbim insaallah nasip eder yine sevinitsin tatlim dualarim seninleee

Bende senin gibiyim 1 kere bile tutmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…