• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

inşallah cnmmm ben klomenın 2 ikinci ayındayım birnci ayı olmadı nasip değilmiş 25 ocagı beklıyoruminş adet olmam :))
bak benım 3 gundur adet olacak gıbı sancımvar bu cumartesı yumurta takbıne gıdecem ya yumurtamın çatladıgını öğrensem bile bana yeter

merhaba canım.. inşaallah o sancılar bizim istediğimiz sancılardandır sen şimdi tam yurmurtlama zamanın çatlatma iğnesi vurundun mu canım..

merhaba canım.. inşaallah o sancılar bizim istediğimiz sancılardandır sen şimdi tam yurmurtlama zamanın çatlatma iğnesi vurundun mu canım..

cnm doktorum dıyorkı klomen daha etkili iğne o kadar işe yaramıyor iki doktorumda aynı şeyi dedi bakalım yarın doktor ne diyecek çok merak ediyorum gercekten çatlamış dese bile o bana yeter öbür ay aşılama yaptırrım öyle düşünüyorum yınede acele etmektende korkuyorum hayırlısı olsun ama öncelik dua benimle aynı durumda olan bütün arkadaslarıma bir versin saglıklı sıhhatlı gelsin bebişler ..

Son düzenleme:
ben 3 yıllık evliyim 2 yıldır olmuyor dr lara kalsa bi sorun yok ama olmuyor işte
ben bekarken hep derdim ki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun ikizim olsun :)
herhalde rabbim vermeden önce bekletiyor beni biraz allah biliyor ya ikiz çok istiyorum :emir_bebek::emir_bebek::52:
peki sen??

cnm ya ikiz cok zor olur gibime geliyo benim arkadas tup bebekle ikizi oldu yeni görmeye gittim bebekler birbirlerını uyandırıyor ayrı odalarda yatırsada olmuyor kadın yemek yıyemıyor bi turlu akşam yemeğini kocası geldıgnde yapıyormuş :) yinede hakkımızda hayırlısını versinn..amn

Kızlar geldim...malesef ben de dün hüsrana uğradım.yumurtalarım büyümemiş,gelişmemiş o kadar klomene rağmen:( bir de şeker ilacı glukofen ekledi. Adet olunca tekrar klomen kullanicam.glukofene dün başladım sabahları aç karnına içiyorum. Ya arkadaşlarim da doktorunu değiştir diyo.ben memnunum ama bilemedim...sizce napiyim bi akıl verin bana kızlar...

cnm üzülme ben günde 8 hap yuttugumu bilirim glifor kullanıyorum klomenın yanında faydası oluyor gercekten

cnm ya ikiz cok zor olur gibime geliyo benim arkadas tup bebekle ikizi oldu yeni görmeye gittim bebekler birbirlerını uyandırıyor ayrı odalarda yatırsada olmuyor kadın yemek yıyemıyor bi turlu akşam yemeğini kocası geldıgnde yapıyormuş :) yinede hakkımızda hayırlısını versinn..amn

cnm bi olsun ikizim off bile demem inşallah benim annem yakınımda birlikte büyütücez oda torun sevgisine nail olamadı henüz benden çok hevesliler de bana belli etmiyorlar güya :(
Kendimi ikize de çok şartlandırmak istemiyorum 1 tane olursa üzülürüm falan Tövbe yarabbim yaa sen ver de 1 - 2 fark etmez
Adaklar adadık eşimle bebeğimizi sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza alalım hastaneden çıktığımız gün eve gitmeden kınalı koç kesicez
Sen cümlemize nasip et Yarabbim........

Merhabalar
2. ayım besmele ile ilk klomeni az önce içtim. İnşallah bu ay sonuç alırız.
Ben daha ne çatlatma yapabildim ne 1 kere hamile kaldım ne düşük hiç bişey.
Onlar daha zordur tabi ama hiç hamile kalamamış olmakta üzücü.
Bu arada arkadaşlar benim bi hayalimde doğum fotoğrafçısı :) Rabbim o günleri nasip ederse doğum fotoğrafçısı ile anlaşıcam. Ben böyle düşünürken şimdi face de bir arkadaşın fotolarını gördüm fotoğrafçı ile anlaşmış hamile fotoları çektirmiş.
Hem sevindim hem üzüldüm hem kıskandım hem kıskanmadım yine darmadağın oldu duygularım.. ne diyim Sen cümlemize tez zamanda hayırlısını nasip et Allahım.

Son düzenleme:
cnm bi olsun ikizim off bile demem inşallah benim annem yakınımda birlikte büyütücez oda torun sevgisine nail olamadı henüz benden çok hevesliler de bana belli etmiyorlar güya :(
Kendimi ikize de çok şartlandırmak istemiyorum 1 tane olursa üzülürüm falan Tövbe yarabbim yaa sen ver de 1 - 2 fark etmez
Adaklar adadık eşimle bebeğimizi sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza alalım hastaneden çıktığımız gün eve gitmeden kınalı koç kesicez
Sen cümlemize nasip et Yarabbim........

ay canım kıyamam sana ya bugun cuma cok dua edelim inşş ben gurbetteyım yalnızlıktan kafayı yicem yanıma yoldaş bir yawrum olsa yeter dünyalar benim olur bizimde adağımız var işte rabbim nasip edderde olur bu siteye iyiki üye olmuşum sizinle tanıştım bak derdlerımız bir üzülme herseyın vavkti saati zamanı var dedgm gibi aşılama yüzde 30 tutuyormuş bence direk tüp bebek yaptır sen

Merhabalar
2. ayım besmele ile ilk klomeni az önce içtim. İnşallah bu ay sonuç alırız.
Ben daha ne çatlatma yapabildim ne 1 kere hamile kaldım ne düşük hiç bişey.
Onlar daha zordur tabi ama hiç hamile kalamamış olmakta üzücü.
Sen cümlemize tez zamanda hayırlısını nasip et Allahım.

hayırlı olsun inşallah fatmacım sabır etmek dünyanın en zor işi :) bak yumurtalarına konsantre ol tamam çatlamışsa eger bu hamilelik gibi güzel bi haber olacak kafana takma hiç bişeyi bak strese gelmiyor... hamileyken fotomu cekinmiş ne görgüsüzlük boşver sen onu bebeğini sağsalim kucağına al yeter

Son düzenleme:
ay canım kıyamam sana ya bugun cuma cok dua edelim inşş ben gurbetteyım yalnızlıktan kafayı yicem yanıma yoldaş bir yawrum olsa yeter dünyalar benim olur bizimde adağımız var işte rabbim nasip edderde olur bu siteye iyiki üye olmuşum sizinle tanıştım bak derdlerımız bir üzülme herseyın vavkti saati zamanı var dedgm gibi aşılama yüzde 30 tutuyormuş bence direk tüp bebek yaptır sen

Canım yaa bende neden daha önce yazmamışım konuşmak iyi geliyor en yakınıyla bile insan bu kdr paylaşamıyor duygularını
Ablam var benim 2 kardeşiz zaten canımdan ötedir ama onunla bile çok detaylı konuşamıyorum hemen ağlıyorum oda üzülüyor o zmn..
Tüp bebek için erken cnm yaa önce aşılamayı da denemek istiyorum zaten bu ay olmazsa 1 ay daha klomen alırım sonraki ay aşılama yaptırırız 2-3 aşılamadan sonra tüp bebek olur ancak rabbim o aşamalara gelmeden nasip eder inşallah
Tüp bebek hem çok zor hemde çok masraflı oluyor bildiğim kadarıyla yaptırırız ama şimdilik acele etmemek daha doğru değil mi??

hayırlı olsun inşallah fatmacım sabır etmek dünyanın en zor işi :) bak yumurtalarına konsantre ol tamam çatlamışsa eger bu hamilelik gibi güzel bi haber olacak kafana takma hiç bişeyi bak strese gelmiyor... hamileyken fotomu cekinmiş ne görgüsüzlük boşver sen onu bebeğini sağsalim kucağına al yeter

yok cnm görgüsüzlük değil :)
doğum fotoğrafçısı ile anlaşırsan hamile fotosu, doğuma giriyor çekiyor doğum sonrası vs.. herşeyi çekiyor
İnşallah bize de nasip olur tez zamanda..

Canım yaa bende neden daha önce yazmamışım konuşmak iyi geliyor en yakınıyla bile insan bu kdr paylaşamıyor duygularını
Ablam var benim 2 kardeşiz zaten canımdan ötedir ama onunla bile çok detaylı konuşamıyorum hemen ağlıyorum oda üzülüyor o zmn..
Tüp bebek için erken cnm yaa önce aşılamayı da denemek istiyorum zaten bu ay olmazsa 1 ay daha klomen alırım sonraki ay aşılama yaptırırız 2-3 aşılamadan sonra tüp bebek olur ancak rabbim o aşamalara gelmeden nasip eder inşallah
Tüp bebek hem çok zor hemde çok masraflı oluyor bildiğim kadarıyla yaptırırız ama şimdilik acele etmemek daha doğru değil mi??

aşılama iki bucuk bin lira miş tüp 5 binlira ama tabikide senin kararın öncelik gelir ,ben sadece fikrimi beyan ettim birde aşılamanın yüzde 30 tutmasını duyunca o yuzde hani düşün 2 .3 aşılma yaptıracaksın ya onun toplam parasıyla bir kere tüp bebek yaptır hemen sonuçunu alırsın. yınede rabbim bir cıkış yolu gösterecektir o en iyisini bilir biz ne desek boş

aşılama iki bucuk bin lira miş tüp 5 binlira ama tabikide senin kararın öncelik gelir ,ben sadece fikrimi beyan ettim birde aşılamanın yüzde 30 tutmasını duyunca o yuzde hani düşün 2 .3 aşılma yaptıracaksın ya onun toplam parasıyla bir kere tüp bebek yaptır hemen sonuçunu alırsın. yınede rabbim bir cıkış yolu gösterecektir o en iyisini bilir biz ne desek boş

evet cnm herşeyin hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek eşimle tatil planı bile yapmıyoruz bu yaz için ne olur ne olmaz diyoruz belki hamile olurum doğum olur :)))
sen neresi için bahsediyorsun aşılama o kdr fiyat ben istanbuldayım özel bi hastanede dr um 500 TL olur demişti tabi her hastanede değişir çok daha lüks bi hastane 1000-1500 olur belki ama 2.500 çok yani..

evet cnm herşeyin hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek eşimle tatil planı bile yapmıyoruz bu yaz için ne olur ne olmaz diyoruz belki hamile olurum doğum olur :)))
sen neresi için bahsediyorsun aşılama o kdr fiyat ben istanbuldayım özel bi hastanede dr um 500 TL olur demişti tabi her hastanede değişir çok daha lüks bi hastane 1000-1500 olur belki ama 2.500 çok yani..

ankarada özel hastanede gercektenmi o kadar düşükmü keşke imkanım olsa gelebilsem istanbula biz ha bire calışma yaptıgımız için malesefe bizde tatil planı yapamıyoruz :))

ankarada özel hastanede gercektenmi o kadar düşükmü keşke imkanım olsa gelebilsem istanbula biz ha bire calışma yaptıgımız için malesefe bizde tatil planı yapamıyoruz :))

dr um o hastaneden ayrıldı zaten hiç güzel bi hastane değildi sadece dr umdan memnun olduğum için gidiyordum ki sonra o da bıraktı hastalarım gelmek istemiyor hastane kötü diye demişti.
Yani ben şuan 1000 TL yi geçeceğini sanmıyorum

hamilelik konusu geçince hemen ilgimi çekiyor:19: heray sabırla hamileliğimi bekleyenlerdenim geçen ay klomen kullandım ve hamile kaldım 1 haftalıkken bebeğimi kaybettim .klomen bende 2 cm olan kisti 4 cm büyüttü .artık kürlerden haplardan bıktım usandım sadece dua ediyorum bebek aspiri ve folik asit içiyorum başkada bişe yapmıyorum rabbime sığındım

hamilelik konusu geçince hemen ilgimi çekiyor:19: heray sabırla hamileliğimi bekleyenlerdenim geçen ay klomen kullandım ve hamile kaldım 1 haftalıkken bebeğimi kaybettim .klomen bende 2 cm olan kisti 4 cm büyüttü .artık kürlerden haplardan bıktım usandım sadece dua ediyorum bebek aspiri ve folik asit içiyorum başkada bişe yapmıyorum rabbime sığındım

slm cnm çok üzüldüm bebeğine ALLAHIM bida göstermesin bende kist yok inşallah olmazda sana katılıyorum bende haplardan bıktım bebek aspirini niçin kullanıyorsun ??

benim gibi hsg kaldı desene canım olsun bakalım... yumurtalarımda hafif ağrılar seziyorum canım ki korktuğum şey kist olması...:( inşaallah korktuğum başıma gelmez...inşaallah hep birlikte artık birileri hamileyim desin umut olsun ya ..:) dinlen canım belki bakarsın o zaman olur hiç belli olmaz Allah tan umut kesilmez

yok tatlım aklına kist felan getirme Allahın izni ile güzel şeyler düşün güzel şeyler başına gelsin,hsg kaldı geriye ama bende uyku da kalmadı korkumdam,hayırlı haberleeini bekliyorum :)

dr um o hastaneden ayrıldı zaten hiç güzel bi hastane değildi sadece dr umdan memnun olduğum için gidiyordum ki sonra o da bıraktı hastalarım gelmek istemiyor hastane kötü diye demişti.
Yani ben şuan 1000 TL yi geçeceğini sanmıyorum

hımm anladım canım belki doktorumla konuşur fiyatı indirmesini isterim :)

Back