- 27 Kasım 2011
- 3.231
- 2.354
- 398
evet arkadaşım maraşta merkezınde yaşıyorum ama suan çankırıda yaşıyorum 1.bucuk senedir eşimin işi dolasıyla
anladım canım çankırıyı görmedim ama şirin bir yer diyorlar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet arkadaşım maraşta merkezınde yaşıyorum ama suan çankırıda yaşıyorum 1.bucuk senedir eşimin işi dolasıyla
anladım canım çankırıyı görmedim ama şirin bir yer diyorlar :)
inşallah cnmmm ben klomenın 2 ikinci ayındayım birnci ayı olmadı nasip değilmiş 25 ocagı beklıyoruminş adet olmam :))
bak benım 3 gundur adet olacak gıbı sancımvar bu cumartesı yumurta takbıne gıdecem ya yumurtamın çatladıgını öğrensem bile bana yeter
inşallah cnmmm ben klomenın 2 ikinci ayındayım birnci ayı olmadı nasip değilmiş 25 ocagı beklıyoruminş adet olmam :))
bak benım 3 gundur adet olacak gıbı sancımvar bu cumartesı yumurta takbıne gıdecem ya yumurtamın çatladıgını öğrensem bile bana yeter
insallah adet olmazsin canim yaa,bende gecen ay ilk klomen kullandigim zaman 3.gunu baslamistim 5 gun ictim gunde 2 tane almistim 13.14. ve 15. gunu cok agrim olmustu yumurtalarin catladigi icin olabiliyormus bugunlerini degerlendir mutlaka allahim herkesin gonlune gore verir insallah..:)
17. gün sonra olanlar ama gebelik testi yap ,istersen kaç gün geçikti.
senin ağrıların çatladığı için olabilir, hadi hayırlısı senin de gönlüne göre olsun inşallah,
bence bu defa tutabilir, herkes ilkinde olsun diye bekliyo ama kısmet tabiki senin nasibin bu defadır belki :)
arkadaşlar
Klomen veya çatlatma iğnesi kilo yapıyor mu?? Ya da ne gibi yan etkileri oldu size? Bana geçen ay klomenin pek bi etkisi olmadı..
insallah adet olmazsin canim yaa,bende gecen ay ilk klomen kullandigim zaman 3.gunu baslamistim 5 gun ictim gunde 2 tane almistim 13.14. ve 15. gunu cok agrim olmustu yumurtalarin catladigi icin olabiliyormus bugunlerini degerlendir mutlaka allahim herkesin gonlune gore verir insallah..:)
slm
adetin 5. günü başlanmıyor mu?? Bana dr 5. gün başla dedi
Başlama günü herkeste farklı oluyor yanii
slm
adetin 5. günü başlanmıyor mu?? Bana dr 5. gün başla dedi
Başlama günü herkeste farklı oluyor yanii
inşş canım ya o lekeyı gördüğümde sanki başımdan kaynar su iniyor soğuk terler oluyor bende :)) degerlendirdim doktorum hangi günler birlikte olacağımızı bile kagıda yazıp vermişti hayırlısı hadii beraber inşş hamile kalırız :))
hayır canım yapmıyor benımde klomenın ıkıncı ayındayım beklıyoruz bekleyebildiğimiz yere kadar cok nazlı ya bu bebişler gelmek bilmiyor :)
evet oyle oluyor insallah bu ay oyle olmayiz,insallah canim ya hadi bakalim :)
İnşallah yapmaz cnm ya birde kilo ile uğraşmak istemiyorum ki zaten almaya çok müsait bi bünyem var sağolsun :)
Bi dr tüp bebek merkezinde bu sloganı kullanıyordu nette görmüştüm
Bazı bebekler nazlı olur dr ..... ile gelir falan diye :))
Bekliyoruz bizde nazlı bebeklerimizi inşallah çifter çifter gelirler :))))
fatmacım benim eşim cok üzüldüğümü yıprandığımı gördüğü için beddua ediyor inşallah ikizin dördüzün olsunda başını kaldıramazsın diyor hayırlısını versin rabbım kaldıramayacağım yükü vermesin zor ya istiyoruz ama doğduktan asıl bakması....bu arada ne kadardır bebek beklıyorsun
inşallah bebişin gelir,akıntı için doktorla görüşseydin belkide yumurta akıntısıdır canıııım; o zaman 21 inde senden hayırlı haber bekliyoruz.Benim hsg adet olunca çekilecek bu ay yine klomen yutmuştum ama misafir geldi yani boşa gitti adet gününü bekliyorum sonra ara verecem yoruldum canım vucudum dinlensin... sende böyle ol inşallah
5 yıllık evlym ben, 1 sene oldu, sağol teşekkürler 1 senedir bir defa daha kalamadm
zamanı gelmiştir inşallah artık ne diyebilirim ??
canim merhaba senin adina gercekten cok sevindim insallah hamile kalirsinda sevincimiz yarim kalmaz,ki sen bu ay normalde hsg filmi cekilcektin yarinlarin bize neler getirecegini bilemiyoruz :) hayirlisi olur insallah canim hakkimizda.canim bende bu ay klomen kullanmadim dr kontrol etcegi tarih burda noel tatiline denk geldigi icin hic baslatmadi dr`um.normalde dun adet olmam gerekiyordu ama gelen yok daha 3_4 gundur midem bulaniyor goguslerimde damarlar iyice belli olmaya basladi bilemiyorum canim ya fazla umutlanmakta istemiyorum yoruldum galiba artik bunun yanindada sabahtan beri adet agrisi gibi agrimda basladi yarina kadar gelmezse kan tahlili yaptircam bende bu ayi cok yogun gecirdim ya misafirler,is,ev isi derken gecti baya zaman bu ay aslinda cokta aklima getirmedim ama son gun stresi basliyor bendede..hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz bebis haberlerimizi veririz insallah..2013 yili bizim yilimiz olur insallah..:)