Klomen Kullanan Bayanlar Buraya....

İnşallah muradına erersin cnm ve bize de umut olursun :)

başka yazan varsa da göemedim, ben de kullanıyrum klomen sabah akşam,
yalnz dün akşam almayı unuttm ben o kadar çok ilaç ıvr zıvr var ki başka konular için de
kafam karışmış, bu durumda ertesi gün 2 tane mi alınıyo acaba? okuyan bilen yaşayan ???

yaa benm de benzer durumlar oluyo çok acayp duygularmış ???
benm de kuzenim hamile kalmış, bana söylememişler baya bir süre 3-4 aylıkken öğrendim ?
şehir dışında zaten görüşmediğimiz için de bilgim yoktu, çok acayp hissettim gizlediklerini öğrenince :/
neden öyle bir geresinim duyulsun? herkesin mutluluğu benm mutsuzluğum değil ki, nasip işi bunlar ..
ama sizlerin dediği gibi ben de, kendime şaşırmaya başladım, artık hamileler görünce bebekler görünce
içim cız etmeye başladı hatta bazen özellikle yapılmış gibi oluyo takılıyorum, hiç kötü niyetli değilim
herkesin çocuğunu bağışlasın inşallah rabbim, ama değişik duygularmış yaşanmadan bilinmez

canım benim çok sağol bakalım artık kısmet , ayın 21 ini bekliyorum dört gözle asıl sen nerelerdesin unuttun bizi valla üzüldüm sen gittin diye :)...senden ne havadis var bakalım :)

canim merhaba senin adina gercekten cok sevindim insallah hamile kalirsinda sevincimiz yarim kalmaz,ki sen bu ay normalde hsg filmi cekilcektin yarinlarin bize neler getirecegini bilemiyoruz :) hayirlisi olur insallah canim hakkimizda.canim bende bu ay klomen kullanmadim dr kontrol etcegi tarih burda noel tatiline denk geldigi icin hic baslatmadi dr`um.normalde dun adet olmam gerekiyordu ama gelen yok daha 3_4 gundur midem bulaniyor goguslerimde damarlar iyice belli olmaya basladi bilemiyorum canim ya fazla umutlanmakta istemiyorum yoruldum galiba artik bunun yanindada sabahtan beri adet agrisi gibi agrimda basladi yarina kadar gelmezse kan tahlili yaptircam bende bu ayi cok yogun gecirdim ya misafirler,is,ev isi derken gecti baya zaman bu ay aslinda cokta aklima getirmedim ama son gun stresi basliyor bendede..hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz bebis haberlerimizi veririz insallah..2013 yili bizim yilimiz olur insallah..:)

canım aslından biz hassas gunler gecırdıgımız için hani hamileliğini saklayanada,yuzune soyleyenede kalbimiz acıyor fark ettiğsen :) bizde var problem :)) üzülme herkes yıne biz üzülmeyelim diyede yapıyor ama yanlış yaptıklarının farkında olsalar yapmazlar bunu

aynen öyle bizde var hassasiyet, ne kadar değişik duygular ya, insanoğlu böyle demekki
ddiğin gibi açık açık söylense bir türlü gizlense ayrı bir türlü insanda hüzün oluşturuyo :105:
belki biz de olsa saklamaya çalışırz paylaşamayız hemen ?? inşallah en kısa zamanda hepimizin olur
tabi hayırlı kapılarından versin rabbim sağlıkla

kızlar 3 gündür adet olacakmışım gibi sancım var ama adet tarıhım 25 i bu cumartesıde yumurta takıbıne tekrar cagırıldım inşş iyi seyler söyler doktor..

bak canım sende aynı seylerı dıyorsun o yuzden hersey bizde bitiyor kimseye aldırma üzüldügünü bile hissettrme birisi canını yakacak laf söyledıgınde cevabını munasip şekilde ver bak ozaman bida canını yakıyormu birde ben hamile kaldıgımda 4 ay kimseye söylemeyı düşünmüyorum düşer bişey olur özellkle kaynanaya demicem :)

innşş hasta olmazsın hadi hayırlı haberlerini bize bildir arkadaşımmm :)

bu kadar olur yaa, bende özellikle kv söylemek istemyrum, öncesinde çok zor oldu düşükten sonra
şimdi en azından ilk 3 ay en riskli süreyi atlatıp sonra söylicem, inşallah hemen hamile kalırsam tabi :)

5 yıllık evlym ben, 1 sene oldu, sağol teşekkürler 1 senedir bir defa daha kalamadm
zamanı gelmiştir inşallah artık ne diyebilirim ??

inşşş olacak canım aynı durumu benım komsum gecirdi ve düşükten 1 sene sonra hamile kaldı sen hamile kalırsın cnm demekki vakti saati zamanı gelmemiş kötü şeyler düşünme iyi şeyler düşün

innşş hasta olmazsın hadi hayırlı haberlerini bize bildir arkadaşımmm :)

insallah canim ya ara ara adet olcakmisim gibi agri oluyor anlamadim yaa,yarin kan tahlili yaptircam bakalim nolcak tabiki bildiririm burda zor anlarimiza destek oluyoruz guzel haberlerimizide paylasirsak sevincimize ortak oluruz,insallah bir gun hepimiz burda hamile oldugumuzu soyleriz..:)sen klomenmi kullandin,hangi asamadasin?

inşallah cnmmm ben klomenın 2 ikinci ayındayım birnci ayı olmadı nasip değilmiş 25 ocagı beklıyoruminş adet olmam :))
bak benım 3 gundur adet olacak gıbı sancımvar bu cumartesı yumurta takbıne gıdecem ya yumurtamın çatladıgını öğrensem bile bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…